2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Güle güle kullanın ici nasıl gecen gün carsidab bakmıştık ama plastiği çok belli rahatsız ediyordu bende daha almadim almayi dusunuyorum

Kızlar hastanede ve eve gelenlere dağıtılacak hediyeliklerimi hazırladım. Bunun haricinde lokumla şerbet olucak hastanede. Başka bişeye gerek varmı bilemedim ne dersiniz?

Eki Görüntüle 2050668 Kızlar hastanede ve eve gelenlere dağıtılacak hediyeliklerimi hazırladım. Bunun haricinde lokumla şerbet olucak hastanede. Başka bişeye gerek varmı bilemedim ne dersiniz?
2 hediyen var bence yeterli cnm ya. Cok gzl gozukuolar ellerine saglik.
Bende kese yaptim hastaneye ve eve. Ayıcıklı anahtarlik aldik bide.

Kizlar soo baby puset kullanan var mi aranizda tasima koltugu olarak almak istiyorum bir de misafirlikte falan yukari cikarip icine koyarim bebisimi diye dusundum siz ne dusunuyorsunuz?

Bebek arabamizi aldık. Kendime araba alsam bu kadar düşünmezdim herhalde. Casual quantum aldık inşallah memnun kalırız
Hayırlı olsun canım. Aynısını düşünüyorduk biz de. Bi ara indirimle 1100 e kadar inmişti ebebekte. Eltim kendi arabasını verecek onun çocukları hiç binmek istemedi öyle olunca almaktan vaz geçtik biz de.

Kızlar ateş ölçer ne aldınız? Braun iyi diyor herkes ama weewell var bi de onun fiyatı daha uygun alan oldu mu hiç memnun olan. Braun hangi modelini tavsiye dersiniz? Bir sürü çeşiti var sonuçta yıllarca kullanacağız iyi bir şey olsun.

Kızlar ben kendime hala canta bulamadım. İnternet sitelerinde dolasiyorum ama beğendiğim modellerin fiyati ucuk..onerebileceginuz sık kullanışlı makul fiyatlı çantalar var mı ya da markası. .
Bi de bulasik deterjani aldınız mı ayrıca. Friendly diye bi marka var e bebekte alan kullanan oldu mu

Ayy Bnde bunu arastırıyorum yaa hangi model ve marka almak lzm cok çeşit var alanlar yardımcı olursa cok iyi olacak

Ben stylo concord modelini begendim :)

yumusak canm zaten bi ici var bide onun ustunde bir daha var benm hosuma gtti yani
Canim bunu sadece tasima amacli mi kullanacaksin oto koltugu olarak mi?ben de almak istiyorum ama kararsiz kaldim.internette soobaby puset gordum 400 de 100 e dusmus o da oto koltugu disinda tasirken kullanisli olur mu ki

Canim bunu sadece tasima amacli mi kullanacaksin oto koltugu olarak mi?ben de almak istiyorum ama kararsiz kaldim.internette soobaby puset gordum 400 de 100 e dusmus o da oto koltugu disinda tasirken kullanisli olur mu ki
canm bu urunde oto koltugu ile uyumlu yaziyr arabann koltuna nasl taklckgni falanda anlatms ama bilemyrm tabi hc denemdm ama isminde oto koltugu die de gecyo bi incele istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…