• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

O konu da ben de kararsiz kaldım ama istersen bez sayısını artır canim kendime daha hazırlamadım canta ama lohusa kilotları var e bebekte ondan aldım onu koyacağım depend hasta bezi koyacağım pijama gecelik bir de üşürsün diyo herkes yelek tarzı bir şey alacağım ekstra kendime. Havlu ıslak mendil normal kağıt havlu alacağım. Hatta abartıp pilates topumu da götüreceğim pilates hareketleri doğumu kolaylaştırıyor diye ama kendim icin daha valiz hazırlamadım aklımdan bunlar geciyo

Anladim cnm ben depend kulot aldim zaten onu koydum merak ettigim bi kac sey vardi onida ògrenmis oldum. senin normal dogum olucak galiba hayırlısıyla bebislerini kucagina alırsın insallah. Tsk ederim cvp icin.

Anladim cnm ben depend kulot aldim zaten onu koydum merak ettigim bi kac sey vardi onida ògrenmis oldum. senin normal dogum olucak galiba hayırlısıyla bebislerini kucagina alırsın insallah. Tsk ederim cvp icin.
Kundak da koydum onu yazmayı unuttum canim. Normal mi sezeryan mi belli değil canim doktorum cumartesi gittiğimde 2500kilo bebek dedu Eger 3500kilo olursa çatı muayenesi yaparım ona göre yol çizeriz karar veririz dedi. Sezeryan da olsa nornal de olsa herhalde çantaya koyduklarımız değişmez gibi bilmiuorum

Kundak da koydum onu yazmayı unuttum canim. Normal mi sezeryan mi belli değil canim doktorum cumartesi gittiğimde 2500kilo bebek dedu Eger 3500kilo olursa çatı muayenesi yaparım ona göre yol çizeriz karar veririz dedi. Sezeryan da olsa nornal de olsa herhalde çantaya koyduklarımız değişmez gibi bilmiuorum

Anladım tamam cnm hayırlısı olsun insallah. Normal dogum yapanlar orda banyo yapiyolarmis sanirim havlu filanda koyuyorlarmis onun icin sordum ben sadece kendim icin el yüz havlusu koydum bir de havlu pecete alırim. Benim sezaryan olucak benim kendi tercihim bakalim hayirlisyla az kaldi günler yaklastıkca :anne::nazar:cok heyecanlaniyorum

Anladım tamam cnm hayırlısı olsun insallah. Normal dogum yapanlar orda banyo yapiyolarmis sanirim havlu filanda koyuyorlarmis onun icin sordum ben sadece kendim icin el yüz havlusu koydum bir de havlu pecete alırim. Benim sezaryan olucak benim kendi tercihim bakalim hayirlisyla az kaldi günler yaklastıkca :anne::nazar:cok heyecanlaniyorum
Allah yardımcın olsun canim kızınla musmutlu olun:)) benimde 37. 38. Haftada belli olacak nasıl Doğum olacagi

Merhaba kızlar,
lohusa pijaması konusunda kararsızlıktan öleceğimm. ben sıfır kollu ancak sabahlıklı bu modeli çok beğendim istiyorum: https://www.lohusasepeti.com/bondy-17213-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

ama annem kasım ayı için abes olacağını söylüyor, üşürsün diyor. ancak hastane sıcak olur, ev de sıcak olacak. üşür müyüm acaba? sizler uzun kollu mu aldınız?

kızlar bu pusetin içine bel desteği aldınız mı şart mı karar veremedim ben ya? Bebek arabamız bebeconfort onun pusetini götürücem zaten hastaneye ama alsam mı almasam mı arada kaldım

Merhaba kızlar,
lohusa pijaması konusunda kararsızlıktan öleceğimm. ben sıfır kollu ancak sabahlıklı bu modeli çok beğendim istiyorum: https://www.lohusasepeti.com/bondy-17213-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

ama annem kasım ayı için abes olacağını söylüyor, üşürsün diyor. ancak hastane sıcak olur, ev de sıcak olacak. üşür müyüm acaba? sizler uzun kollu mu aldınız?

Ben bi tane uzun bi tane de yarım kollu takım aldım. Tek pijama yetmiyor malum kanaman olunca.. İlla şu lohusa takımı diye satılanlara bakmayın, önden düğmesi olsun emzirmeye yetecek kadar açabilin yeter. Ben mesela boynerden indirimden süwen marka yarım kollu normal pijama aldım 52tlye.
Bu görselini eklediğinin gecelikli takımı var bende ve kumaşı biraz ince gibi. Kasım arkası kış, uzun süre kullanamazsın bence. Ama içine sindiyse, çok beğendiysen al derim :) nolacak 2-3 kere giyer sonra kaldırır hava ısınınca tekrar çıkarırsın bence :)

Allah yardımcın olsun canim kızınla musmutlu olun:)) benimde 37. 38. Haftada belli olacak nasıl Doğum olacagi[/QUOT

Amin cnm sagol hepimiz insallah bebislerimizi kucagimiza alıp musmutlu oluruz. Hayirli dogumlar dilerim sana rabbim yardımcımiz olsun. Daha dün aglıyodum yine olmadi diye ama rabbim yardim etti sona yaklastik Allah hepimizin yardımcısi olsun bebek isteyen herkese de tattırsın bu duygulari insallah. :KK68::KK68:

Eve gelenlere dağıtmak icin bende kokulu tas yaptım tabii daha süslemesine geçmedim :)))

Eklentiler

• IMG_5316.JPG
    IMG_5316.JPG
    68,6 KB · Görüntüleme: 75
Aliexpressten süt sagöa makinesi almıştık bugün geldi youtube ta aventle karşılastırması fln var baya güzel geldi bize bakalım kullanınca nasıl olacak.

Eklentiler

• IMG_8265.JPG
    IMG_8265.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 138
Aliexpressten süt sagöa makinesi almıştık bugün geldi youtube ta aventle karşılastırması fln var baya güzel geldi bize bakalım kullanınca nasıl olacak.

markası ne canım? plastik kokusu vs var mı? korkutmak istemem ama plastik olunca güvenemiyorum ben nasıl malzemeyle yapıldığı belli olmaz hele çin malıysa sonuçta sütünü sağacaksın içine ve bebeğin içecek güvenli malzemeden yapılması çok önemli.yani sadece çekiş gücü vs pek önemli kalmıyor bunların yanında:KK43:

Hastane cantası listemiz bos arkadaslar niye keske bu alanda dolu olsaydi yardıma ihtiyacım var bu konuda
canım konuyu açtığım zamanlar ne konulması gerekiyor hiç bilmediğimden kimsede bişi yazmadığından doldurmadım o kısmı. bende daha hazırlamadım çantaları ama az çok koyacağım şeyler belli. kendim için gecelik ve pijama takımı, depend kilot ped, el yüz havlusu, emzirme sütyeni ve atleti,göğüs kremi,makyaj çantam,saç düzleştirici,terlik taç,eve giderken giymek için kıyafet koyacağım. bebeğim için 1 tane hastane çıkısı,2 tane alt üst takım,10 tane bez,müslin bez,emzik,biberon,penye ve triko battaniye,dağıtacağım lokumları,koyacağım

Back