- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.661
Plastik degil ğrün açıklmasında yazıyor zaten aventle eş deger YouTube ta falan karşılastırılmaları var. Real bubee markası. Hollanda menseili Hollanda dan geldi ürünmarkası ne canım? plastik kokusu vs var mı? korkutmak istemem ama plastik olunca güvenemiyorum ben nasıl malzemeyle yapıldığı belli olmaz hele çin malıysa sonuçta sütünü sağacaksın içine ve bebeğin içecek güvenli malzemeden yapılması çok önemli.yani sadece çekiş gücü vs pek önemli kalmıyor bunların yanında
anladım canım baktım şimdi BPA içermez yazıyor güzel günlerde kullanınPlastik degil ğrün açıklmasında yazıyor zaten aventle eş deger YouTube ta falan karşılastırılmaları var. Real bubee markası. Hollanda menseili Hollanda dan geldi ürün
Park yatakların içine özel yataklar var bebek magazalarında bulabilirsin canım biz öyle yapmıştıkkizlar size brsy sorcm dun park yatgm geldi icinin kalnca serctce bir arakati var bilisniz annem icine silte yapms ama ekstra bir yatak daha ister dio napsam bilemedm tasirmi acaba gerek oluyormu bu viscon 7 cm ler onlar biraz kalin gbi bide ustune silte serilecek acaba nasl bsy alsam silte yeter mi.. bu arada ben aldgm markadan cok memnunm hem buyuk hem saglam park yatak konsnda cok arastrma yaptm eger kafasnda soru isareti olan varsa benmki baby2 go 6104 ona da bir bakan derim
renklii.mucizeler sayfasıCanım ben bulamadı. O sayfayı. Tam olarak ismi renkli. mucizeler mi?
Ben ne yapacağım karar vermedim anahtarlık ve magnet yapan mı pleksi aynadan bilmiyorum ne dersinizSagol canim Yapması çok zevkliymiş :)
canm ben pleksi yaptrdim 8 cm boyu ayak seklinde 1.90 a yaptrdm piyasasi 2.50 3.80 arasydi gttgd.... die bi siteden bakablrsnBen ne yapacağım karar vermedim anahtarlık ve magnet yapan mı pleksi aynadan bilmiyorum ne dersiniz
bi bakaym cnm carsya cktgm da ozaman ins blrmPark yatakların içine özel yataklar var bebek magazalarında bulabilirsin canım biz öyle yapmıştık
hatta resmni atym cnm tek tek paketli geldiBen ne yapacağım karar vermedim anahtarlık ve magnet yapan mı pleksi aynadan bilmiyorum ne dersiniz
O tarz bir şey de olur ama ben el emeğim olsun istedim. Hatta bu hafta sonu lohusa terligi tacı da yapacağım insallahBen ne yapacağım karar vermedim anahtarlık ve magnet yapan mı pleksi aynadan bilmiyorum ne dersiniz
Merhabalar ben aralık annesi olacagım kısmetse arada sayfanızda dolaşıyorum bilgi amaçlı bunu hangi siteden yaptırdınız çok beğendim sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alın inşallah:)
mrb cnm gttgid.... alisvrs sit yptm 1.90 aMerhabalar ben aralık annesi olacagım kısmetse arada sayfanızda dolaşıyorum bilgi amaçlı bunu hangi siteden yaptırdınız çok beğendim sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alın inşallah:)
canım konuyu açtığım zamanlar ne konulması gerekiyor hiç bilmediğimden kimsede bişi yazmadığından doldurmadım o kısmı. bende daha hazırlamadım çantaları ama az çok koyacağım şeyler belli. kendim için gecelik ve pijama takımı, depend kilot ped, el yüz havlusu, emzirme sütyeni ve atleti,göğüs kremi,makyaj çantam,saç düzleştirici,terlik taç,eve giderken giymek için kıyafet koyacağım. bebeğim için 1 tane hastane çıkısı,2 tane alt üst takım,10 tane bez,müslin bez,emzik,biberon,penye ve triko battaniye,dağıtacağım lokumları,koyacağım
Teşekkkürler canım bakıyorum hemenmrb cnm gttgid.... alisvrs sit yptm 1.90 a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?