- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.581
Canim ses sensoru ayarlanabiliyor yani duruma gore acip kapama imkani var. Onu bende dusundum ama artilari cok fazla geldi bana butun ozellikleri barindiriyorBen almadım ama almak istiyorum. Araştırıyorum ama henüz içime sinen birşey bulamadım.. Oğlumda chicco polly mama sandalyesini kullanmıştım ana kucağı olarak. Şimdi oğlum onda yemek yiyor ve severek kullanıyor. Haliyle arayıştayım.. İçine sinen birşey bulursan paylaşırmısın?
@bir garip oblomov
Dönence çok güzel duruyor ama uyandığında otomatik olarak müzik çalmasını istediğine emin misin? Bu sefer tekrar uykuya geçmek için hep müzik aramaz mı acaba? Sonra yalnız uykuya geçmekte zorlanır mı acaba?
Ben fisher price mutlu düşler dönenceyi kullanmıştım, tavsiye edebilirim dönence alacaklara. Gece lambası gibi loş bir ışığı var ana gövdede, isteğe bağlı açıyorsunuz. Tavana yıldız projektörü var, projektör yansımasının dönüş hızı düşük. İster oyuncakları dönerek istersen de oyuncakları dönmeden müzik çalabiliyor. Farklı müzikleri var, sesi de ayarlanabiliyor. Uzaktan kumandası da var, o kumandayı ben pek kullanmadım ama :) benim için artıları; gece yanına gittiğimde beşiğin içini görebilmeme olanak sağlayan loş ışığı, oyuncakları dönmeden müzik çalabilmesi, oyuncaklarının çıkarılıp yıkanabilir oluşu ve yavaş hızdaki projektörüydü.
Kizlar bebisi icin donence aldiniz mi? Ben arastirdim baya vtech marka peluslu donence alacagim her kullanan cok memnun kotu yorum hic yok. Youtube videolarinida izledim bebegin aglamasina hasassiyetli sensoru var klasik muzik ve white noise denilen anne karnindaki sesin benzeri sesi var ozellikle kolik bebekler icin cok iyi oldugunu soyluyorlar Tavana isik yansitiyormus her urun bir arada yani.Eki Görüntüle 2045843
canım valla iyi hoş güzel diyorsun da evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor ablamda derdi hep dünya para verip oda yaptılar odasını ayıracaktı her şeyi planlı programlı olacaktı ama gel gör ki 2 yaşına geldi hala anneyle yatıyor babayı dahi istemiyor yataktaKızlar dönenceyi uyku danışmanlarının önermediğini okuyorum hep. Dönence, yastık, oyuncak gibi uyarıcı şeyler uykuya geçişini zorladığını okudum o yüzden ben almayı düşünmüyorum ilk etapta. İş yerimden arkadaşlarımın uyku düzensizliği sebebiyle işe ne durumda geldiklerini gördüğümden uyku konusunu önemsiyorum. Sallanmaya ihtiyaç duymadan kendi uykuya geçebilen geceyle gündüzü ayırt edebilen bir bebek istiyorum inş. Sağlıkla gelirse elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıcam. Eşim uykuya çok düşkün bende uykusuz 1 günde bile yorgun düşüyorum. Bebekken neyse ama 3-5 yaşına kadar uykun düzeni olmayan bir çocuk çok yorucu olur diye düşünüyorum.
birde bu uyku danışmanı denilen kişiler üniversitelerin hangi bölümlerinden mezunlar acaba çok merak ediyorum sosyal medyalar doulalardan uyku danışmanlarından emzirme danışmanlarından geçilmiyor. hayır tamam iyi hoş tavsiyeler veriyorlar ama her durum bence az da olsa yıkılabilecek kurallar içermeli bende instagramda bir çok sayfayı takip ediyorum merak ettiklerimi öğrendikten sonra detayına girmiyorum çünkü detay bence bizim çocuğumuzla alakalı kitaplarda yazılanlarla uzmanların söyledikleriyle bizim çocuklarımız uyuşmayabilir onların tavsiyelerini yerine getiremeyen annelerde de bu sefer kendinde eksiklik bulmaya başlıyor ya da çocuğuna kızmaya sen neden böyle değilsin demeye başlıyor yukarda da dediğim gibi bazen bazı durumlarda kurallar çiğnenebilmeli hem annenin ruh sağlığı hemde bebeğin daha rahat etmesi için....
canım valla iyi hoş güzel diyorsun da evdeki hesap her zaman çarşıya uymuyor ablamda derdi hep dünya para verip oda yaptılar odasını ayıracaktı her şeyi planlı programlı olacaktı ama gel gör ki 2 yaşına geldi hala anneyle yatıyor babayı dahi istemiyor yataktakolik oldu mu hele uyku düzen haram oluyor. ne sallamam diyenleri gördüm koca çocuklarını hala ayaklarında sallıyorlar. tabi uğraşmadılar mı uğraştılar ama başaranı çok az gördüm o nedenle hiç peşin konuşmuyorum bebek uyusun da emsin karnı doysun da diyip her kural çiğneniyor malesef
Ne tür zararları var?Tavana vuran ışıklı bir dönence almayı planlıyordukKızlar dönenceleri ışıklı mı alıyorsunuz
Ben bi kaç makalede bazı zararlarını okumuştum
Daha çok ışıksız olanları tavsiye ediliyor ben oğlumda sadece renkli kumaşlardan yapılmış ayıcıklk dönence almıştım
bayıldım canım çok güzel ama diğer fotolara baktın mı iç gösteriyor sankiMerhaba kızlar,
ben bu lohusa takımını beğendim: http://www.giyimci.net/HAMILE-KIYAF...m/sahinler-23410-lohusa-3lu-pijama-takim.html
sizce çok mu ince olur
bu doğru iç gösteriyor galibabayıldım canım çok güzel ama diğer fotolara baktın mı iç gösteriyor sankibu arada ne zamandır aradığım gecelik ve pijama takımını bulmama bilmeden yardım ettin teşekkür ederim
Kasım için ince gibi ben bundan bakıyorumMerhaba kızlar,
ben bu lohusa takımını beğendim: http://www.giyimci.net/HAMILE-KIYAF...m/sahinler-23410-lohusa-3lu-pijama-takim.html
sizce çok mu ince olur
Zararını bilmem de gerekli görmeyen bir blogger vardı yazısını paylaşayım;Ne tür zararları var?Tavana vuran ışıklı bir dönence almayı planlıyorduk
Ben renkli.mucizeler var instagramda ondan sipariş verdim gayet uyguna geldi dikişi de güzelKızlar merhaba uyku seti arıyorum kenar korumalıklı olanlardan beşik için. Siz nerelerden aldınız ? Öneriniz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?