2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Yatak konusu kapanmış bile olabilir belki ama alanlar varsa mümkünse kullanmış olan anneler varsa büyüyebilen beşiklerden mi yoksa montessori yataklarından mı alalım önerisi olan varsa rica edeyim.

Eklentiler

• IMG_0907.PNG
    199,9 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_1010.JPG
    23,8 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_1015.PNG
    198,5 KB · Görüntüleme: 107
Yatak konusu kapanmış bile olabilir belki ama alanlar varsa mümkünse kullanmış olan anneler varsa büyüyebilen beşiklerden mi yoksa montessori yataklarından mı alalım önerisi olan varsa rica edeyim.
ben ikeadan cok pahalı olmayan rahat taşınabilir bi beşik aldım şimdilik, 1-2 sene sonra montesorri yaptırcam

ben ikeadan cok pahalı olmayan rahat taşınabilir bi beşik aldım şimdilik, 1-2 sene sonra montesorri yaptırcam
İlk zamanlar emzirirken yanında yatmak için de montessorri iyi diyorlar. evet bebek yatağı gibi durmuyor doğru ama kullanışlı ya. İki kere masraf yapmasam mı :) bilmiyorum açıkçası. hem yatağını iki tane al hem mobilyasını 2 sene içinde çok gerek yok gibi. Belki ikinci bebek olunca ona beşik alınabilir.

6 aya kadar kullanılması pek önerilmiyor internetten biraz araştırırsanız bi çok şey söyleniyor
eğer ışıkları kapatılmıyorsa sorun olabilir ama ışıkları kapatılan bir dönence gönül rahatlığıyla kullanılabilir bebeğin bence göz takibi yaparak göz kasları için bir süre sonrada dönencenin hareketiyle heyecanlanıp hareket ettiği hatta yakalamaya çalıştığı için kol ve bacak kasları için yararlı bile. dikkat edilmesi gereken tek şey 6-7 aylıkken uzanıp dönenceyi üstüne düşürebilir bence 6. aydan sonra fazlaca riskli bir şey ilk aylarda böyle bişi söz konusu olmaz

merhaba kızlar.. forumu başlarda bi görmüştüm ama sonra çok giremedim.. benim doğum da kasımın sonu görünüyor.
bişey sormak istiyorum tecrübeli ya da araştırmış olan annelere :) pişik kremi ve süt sağma makinesi hangi marka aldınız? öneriniz var mı?

Pisik kremi kesinlikle sudocrem oneririm. Sut sagma makinesi almadim gerek gormuyorum ama philips avent ve lasinohun makinelerini oneriyorlar

Pişik kremi sebamed aldım ama sudocrem için çok iyi diyorlar ben almış bulundum. Süt sağma makinasını ise avent aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…