- 10 Ağustos 2017
- 129
- 132
- 18
- 36
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.601
Ben renkli.mucizeler var instagramda ondan sipariş verdim gayet uyguna geldi dikişi de güzel
6 aya kadar kullanılması pek önerilmiyor internetten biraz araştırırsanız bi çok şey söyleniyorNe tür zararları var?Tavana vuran ışıklı bir dönence almayı planlıyorduk
Teşekkür ederim eve gelince araştırdım ve almaktan vazgeçtim.İyi ki yorumunuza rastlamışım.6 aya kadar kullanılması pek önerilmiyor internetten biraz araştırırsanız bi çok şey söyleniyor
Paylaşım için teşekkürler biraz araştırdım almaktan vazgeçtim.Zararını bilmem de gerekli görmeyen bir blogger vardı yazısını paylaşayım;
http://benimminikgunlugum.kadinlarkulubu.com/2014/01/gercekten-gerekl-mi-0-3-ay.html
Cok begendim ama içi kisa kollu. Soğuk olmaz miMerhaba kızlar,
ben bu lohusa takımını beğendim: http://www.giyimci.net/HAMILE-KIYAF...m/sahinler-23410-lohusa-3lu-pijama-takim.html
sizce çok mu ince olur
ben ikeadan cok pahalı olmayan rahat taşınabilir bi beşik aldım şimdilik, 1-2 sene sonra montesorri yaptırcamYatak konusu kapanmış bile olabilir belki amaalanlar varsa mümkünse kullanmış olan anneler varsa büyüyebilen beşiklerden mi yoksa montessori yataklarından mı alalım önerisi olan varsa rica edeyim.
canımm bu da çok şıkmış,ben de düşündüm ki bir takım çok süslü olsun bir takım kalın ve sıcak :)Kasım için ince gibi ben bundan bakıyorum
İlk zamanlar emzirirken yanında yatmak için de montessorri iyi diyorlar. evet bebek yatağı gibi durmuyor doğru ama kullanışlı ya. İki kere masraf yapmasam mı :) bilmiyorum açıkçası. hem yatağını iki tane al hem mobilyasını 2 sene içinde çok gerek yok gibi. Belki ikinci bebek olunca ona beşik alınabilir.ben ikeadan cok pahalı olmayan rahat taşınabilir bi beşik aldım şimdilik, 1-2 sene sonra montesorri yaptırcam
eğer ışıkları kapatılmıyorsa sorun olabilir ama ışıkları kapatılan bir dönence gönül rahatlığıyla kullanılabilir bebeğin bence göz takibi yaparak göz kasları için bir süre sonrada dönencenin hareketiyle heyecanlanıp hareket ettiği hatta yakalamaya çalıştığı için kol ve bacak kasları için yararlı bile. dikkat edilmesi gereken tek şey 6-7 aylıkken uzanıp dönenceyi üstüne düşürebilir bence 6. aydan sonra fazlaca riskli bir şey ilk aylarda böyle bişi söz konusu olmaz6 aya kadar kullanılması pek önerilmiyor internetten biraz araştırırsanız bi çok şey söyleniyor
Pisik kremi kesinlikle sudocrem oneririm. Sut sagma makinesi almadim gerek gormuyorum ama philips avent ve lasinohun makinelerini oneriyorlarmerhaba kızlar.. forumu başlarda bi görmüştüm ama sonra çok giremedim.. benim doğum da kasımın sonu görünüyor.
bişey sormak istiyorum tecrübeli ya da araştırmış olan annelere :) pişik kremi ve süt sağma makinesi hangi marka aldınız? öneriniz var mı?
Pişik kremi sebamed aldım ama sudocrem için çok iyi diyorlar ben almış bulundum. Süt sağma makinasını ise avent aldım.merhaba kızlar.. forumu başlarda bi görmüştüm ama sonra çok giremedim.. benim doğum da kasımın sonu görünüyor.
bişey sormak istiyorum tecrübeli ya da araştırmış olan annelere :) pişik kremi ve süt sağma makinesi hangi marka aldınız? öneriniz var mı?
Kızlar sağolun ben baktım da bir kaç boy var çok ihtiyaç varsa büyük boy alalımPişik kremi sebamed aldım ama sudocrem için çok iyi diyorlar ben almış bulundum. Süt sağma makinasını ise avent aldım.
Ayrıca avent ileKızlar sağolun ben baktım da bir kaç boy var çok ihtiyaç varsa büyük boy alalım
lansinoh ile avent arasında çok fark var mı fiyat farklı bayaPişik kremi sebamed aldım ama sudocrem için çok iyi diyorlar ben almış bulundum. Süt sağma makinasını ise avent aldım.
Pişik kremi sebamed aldım ama sudocrem için çok iyi diyorlar ben almış bulundum. Süt sağma makinasını ise avent aldım.
Kızlar sağolun ben baktım da bir kaç boy var çok ihtiyaç varsa büyük boy alalım
Pişik kremi sebamed aldım ama sudocrem için çok iyi diyorlar ben almış bulundum. Süt sağma makinasını ise avent aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?