• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Astronot mont gerekli midir kızlar alan var mı? İkizlerle dışarı çıkma şansım pek olmaz ama doktor kontrolüne falan giderken lazım olur mu ki acaba?? Peluş tulumlar yeterli olur mu yoksa
Ben astronot tulum kullanmıştım cok pratik oluyor tek parça giydirip çıkması kış aylarında tavsiye ederim.

Kızlar bu arada hastane çıkış setini internetten alan var mı? Hangi site ve marka aldınız? Önerilerinizi bekliyorum

Ben astronot tulum kullanmıştım cok pratik oluyor tek parça giydirip çıkması kış aylarında tavsiye ederim.
Kızlar bu arada hastane çıkış setini internetten alan var mı? Hangi site ve marka aldınız? Önerilerinizi bekliyorum

Bebeğin kaç aylıkken kullandın astronotu, çok minikken rahat olur mu bilemedim bende kararsızım da. Ben 2 hastane çıkışı aldım biri kitikate biri b&g. Nerde uygun fiyata bulursan alırsın. Ben b&g yi morhipodan almıştım.

Yıka yıka ütüle bitti sonunda, kafam rahatladı :dua: darısı sizlere:KK200:

Eklentiler

• IMG_6578.JPG
    IMG_6578.JPG
    53,2 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_6579.JPG
    IMG_6579.JPG
    55,1 KB · Görüntüleme: 222
Bebeğin kaç aylıkken kullandın astronotu, çok minikken rahat olur mu bilemedim bende kararsızım da. Ben 2 hastane çıkışı aldım biri kitikate biri b&g. Nerde uygun fiyata bulursan alırsın. Ben b&g yi morhipodan almıştım.
Canım ben 2-3 aydan sonra kullanmıştım oğlum yazın doğmuştu.ilk 2-3 ay rahat olmuyor ama.ben battaniyeye sarıp cikartiyordum ilk aylarda.simdi düşündüm de bizim bebislere uygun olmayabilir daha çok küçükler.5-6 aylık olunca da bahar gelir zaten.montla idare ederler sanki,seneye de yürümeye baslarlarsa insalalh astronot gitmezler zaten.

Kızlar 0-3 ay kaç tane tulum aldınız??
Ben şahsen tulumcu biriyim.iki oğluma da çoğunluk tulum almıştim çok rahat oluyor giydirmesi,beli mi açıldı vs.derdin olmuyor,kucağa alması da kolay oluyor.bugun 4 tane aldım ilk kez.bi 4 tane daha almayı düşünüyorum inşallah,alt üst takım da 4 tane alırsam yeter 0-3 ay için.

Eline sağlık çok guzrl olmus güle güle kullanın bende haftaya yıkayacağım insallah kafan rahatlamıştır canim toz olmaz di mi
Cekmecedekilerin üstüne bez serdim, dolaptakiler de tozlanmaz umarım:) yenidoğanları buzdolabı poşetine koyup hastane çantasını hazır edicem zaten:KK51:

Kizlar internetten kece almak istiyorum bir kac sus yapmak icin nereden hangi sitelerden alabilirim bilginiz var mi

Kızlar bu beşiği sipariş ettim bugun. Ama nasıl bir yatak almalıyız bilmiyorum. Lateks olsun istiyorum ama hangi marka olmalı bilmiyorum. En önemli şeyde yatak sonuçta. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20170910-153949.png
    Screenshot_20170910-153949.png
    122 KB · Görüntüleme: 169
ben aldım canım lansinoh marka elektrikli tekli olandan. avent alıp kullanan arkadaşım da var memnun kalmış ama ben göğüs ürünlerinde lansinoh'un bayağı iyi olduğunu öğrendiğimden onu tercih edip aldım. avent kullanan arkadaş keşke lansinoh'un ikilisini alsaydım demişti. ama internette ikili olanlar için aynı anda iki memeyi de tam anlamıyla doğru oturtmak kadın için kastırabiliyo gibi bi yorum okuyunca vazgeçip tekli aldım.
Merhabalar
Lansinoh tekli elektrikki gogus pompasindan memnun kaldiniz mi acaba?

Kizlar bebisimin butun kiyafetlerini yikadim yarisi korudu yarisinin kurumasini bekliyorum:KK48:kuruyanlari utuledim ama cok yoruldum minik minik cok ugrastirdi dinlene dinlene yapiyorum bir kismini yerlestirdim hepsi bitince insallah foto atacagim:KK200:
Güle güle giysin paşanız sizede kolay gelsin

kıyafet konusunda merak ettiğim bir konu var. genelde 0-3 ay alıyorum kıyafetlerini sadece hastane cıkısını yeni dogan aldım. aralarındaki beden farkı cok fazla geliyor sanki 0-3 ay ilk dogdugunda üstünden düşermiş gibi geliyor . sizce yeni doğan bedeninde de alsam mı biraz ?

kıyafet konusunda merak ettiğim bir konu var. genelde 0-3 ay alıyorum kıyafetlerini sadece hastane cıkısını yeni dogan aldım. aralarındaki beden farkı cok fazla geliyor sanki 0-3 ay ilk dogdugunda üstünden düşermiş gibi geliyor . sizce yeni doğan bedeninde de alsam mı biraz ?
küçük gelmesindense büyük olması daha iyi pek fazla alma yenidoğan olarak çünkü çok çabuk büyüyorlar. ama istersen 5li hastane çıkışlarından alabilirsin

Back