- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.501
ben beşik de yatak da ikeadan aldım gittiKızlar bu beşiği sipariş ettim bugun. Ama nasıl bir yatak almalıyız bilmiyorum. Lateks olsun istiyorum ama hangi marka olmalı bilmiyorum. En önemli şeyde yatak sonuçta. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Yıka yıka ütüle bitti sonunda, kafam rahatladıdarısı sizlere [/QUOTE
çok güzeller güzel günlerde giysin
Allahım maviş maviş maşallah canım, güle güle giysin paşan.Eki Görüntüle 2043295
Kizlar oldugu kadar yerlestirdimutulencekler duruyor dun baya yormusum kendimi gomme dolabin icini bebisim icin ayirdim raf yapilcak yani kac kere degistiririm daha bilmiyorum ama bu haliyle bile ask yasadim
saolasın canımAllahım maviş maviş maşallah canım, güle güle giysin paşan.
Ben normal bi terlik götürecegim lohusa terligi bana hastaneye uygun olmaz gibi gelicek cünkü zaten agrı kanma vs onu orda telef ederiz dye düşünüyorumKızlar bir sorum olacak size. Hastane için terlik işini ne yapacaksınız, lohusa terliği kullanışlı olur mu sonucta hastane ve oda havludan yapılma bir ürün. Bilmediğim için danışmak istedim.
ellerine sağlık mis gibi olmuş büyük yük attın bence =)Eki Görüntüle 2043295
Kizlar oldugu kadar yerlestirdimutulencekler duruyor dun baya yormusum kendimi gomme dolabin icini bebisim icin ayirdim raf yapilcak yani kac kere degistiririm daha bilmiyorum ama bu haliyle bile ask yasadim
Eki Görüntüle 2043295
Terlik bildiğin havlu bi terlik vardı ben de çeyizden kalmış onu götürcem, madame coco da falan da oluyo terlikler oraya bakabilirsiniz.Kızlar bir sorum olacak size. Hastane için terlik işini ne yapacaksınız, lohusa terliği kullanışlı olur mu sonucta hastane ve oda havludan yapılma bir ürün. Bilmediğim için danışmak istedim.
Selam bebek çikolatalarınızı nerden ne kadara ve kaç adet söylediniz acaba?örneğiniz var mıdır?ben instagramda buldum ama güvenilir mi bilmiyorum ya
ellerine sağlık mis gibi olmuş büyük yük attın bence =)
Maşallah canım yaa hem iş hem bunlar çok güzel olmuş hepsi eline sağlık :) Ben daha yıkamayı bile bitiremedim
Birde arkadaşlar ben nevresim takımını A101'den aldım çok güzel iki adet biri renkli yıldızlı biri de pikaçulu :) tavsiye ederim hem fiyatı 19 küsür bir şey hemde kumaşları iyi...
Ben çikolatayı haciserif diye site var oradan alacağım herkes çok memnun bir araştır istersen canimSelam bebek çikolatalarınızı nerden ne kadara ve kaç adet söylediniz acaba?örneğiniz var mıdır?ben instagramda buldum ama güvenilir mi bilmiyorum ya
Lohusa terliği ve taç kızıma da bandana yapacağım hastanede terlik kullanmak hastanede uygun olmaz çok kirlenir diye düşünüyorum ama evde kullanırımKızlar bir sorum olacak size. Hastane için terlik işini ne yapacaksınız, lohusa terliği kullanışlı olur mu sonucta hastane ve oda havludan yapılma bir ürün. Bilmediğim için danışmak istedim.
Bilgisi olan yok mu kızlarKızlar chipolino bebek arabası hakkında fikriniz var mi satıcı baya övdü fakat bilmedigim bi marka aranızda kullanan yada bilgisi olan var mı
yüzey temizleyiciyle silip durulayabilirsin canım.birde direk tahtayla temas ettirme ben boyanmış masa örtüm vardı onu kestim ama daha düzgün duran kapitoneli bezler oluyor onlardan alacağım şimdilik idareten masa örtüm dursun dedimKızlar biraz saçma bi soru sorcam ama bilmediğimden : ) bebeğinizin gardrobunu neyle temizlediniz. Çamaşır suyuyla silsem kokusu kalıp bebeğin kıyafetlerine falan siner mi. Ya da sadece suyla mı silmeliyiz. Bi de aklıma sirkeyle silmek geldi onun da kokusu kalır mı?
Kızlar biraz saçma bi soru sorcam ama bilmediğimden : ) bebeğinizin gardrobunu neyle temizlediniz. Çamaşır suyuyla silsem kokusu kalıp bebeğin kıyafetlerine falan siner mi. Ya da sadece suyla mı silmeliyiz. Bi de aklıma sirkeyle silmek geldi onun da kokusu kalır mı?
Ben de almak istiyorum ama ne zaman alsam bilmiyorum. Sezeryan olacağım ve şuan 35. Haftama giriyorum en fazla 4 haftam kaldı belki o kadar bile değil. Çikolataları buzdolabında saklasam sorun olur mu acaba? Buhafta alayım olmazsaBen çikolatayı haciserif diye site var oradan alacağım herkes çok memnun bir araştır istersen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?