- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.481
Ben astronot tulum kullanmıştım cok pratik oluyor tek parça giydirip çıkması kış aylarında tavsiye ederim.Astronot mont gerekli midir kızlar alan var mı? İkizlerle dışarı çıkma şansım pek olmaz ama doktor kontrolüne falan giderken lazım olur mu ki acaba?? Peluş tulumlar yeterli olur mu yoksa
Ben astronot tulum kullanmıştım cok pratik oluyor tek parça giydirip çıkması kış aylarında tavsiye ederim.
Kızlar bu arada hastane çıkış setini internetten alan var mı? Hangi site ve marka aldınız? Önerilerinizi bekliyorum
Canım ben 2-3 aydan sonra kullanmıştım oğlum yazın doğmuştu.ilk 2-3 ay rahat olmuyor ama.ben battaniyeye sarıp cikartiyordum ilk aylarda.simdi düşündüm de bizim bebislere uygun olmayabilir daha çok küçükler.5-6 aylık olunca da bahar gelir zaten.montla idare ederler sanki,seneye de yürümeye baslarlarsa insalalh astronot gitmezler zaten.Bebeğin kaç aylıkken kullandın astronotu, çok minikken rahat olur mu bilemedim bende kararsızım da. Ben 2 hastane çıkışı aldım biri kitikate biri b&g. Nerde uygun fiyata bulursan alırsın. Ben b&g yi morhipodan almıştım.
Ben şahsen tulumcu biriyim.iki oğluma da çoğunluk tulum almıştim çok rahat oluyor giydirmesi,beli mi açıldı vs.derdin olmuyor,kucağa alması da kolay oluyor.bugun 4 tane aldım ilk kez.bi 4 tane daha almayı düşünüyorum inşallah,alt üst takım da 4 tane alırsam yeter 0-3 ay için.Kızlar 0-3 ay kaç tane tulum aldınız??
Eline sağlık çok guzrl olmus güle güle kullanın bende haftaya yıkayacağım insallah kafan rahatlamıştır canim toz olmaz di miYıka yıka ütüle bitti sonunda, kafam rahatladıdarısı sizlere
Cekmecedekilerin üstüne bez serdim, dolaptakiler de tozlanmaz umarım:) yenidoğanları buzdolabı poşetine koyup hastane çantasını hazır edicem zatenEline sağlık çok guzrl olmus güle güle kullanın bende haftaya yıkayacağım insallah kafan rahatlamıştır canim toz olmaz di mi
Ayy yesinler o minnak adamın kıyafetlerini. Güle güle giysin canım. Ellerine sağlık , hepsi çok güzel.Yıka yıka ütüle bitti sonunda, kafam rahatladıdarısı sizlere
Merhabalarben aldım canım lansinoh marka elektrikli tekli olandan. avent alıp kullanan arkadaşım da var memnun kalmış ama ben göğüs ürünlerinde lansinoh'un bayağı iyi olduğunu öğrendiğimden onu tercih edip aldım. avent kullanan arkadaş keşke lansinoh'un ikilisini alsaydım demişti. ama internette ikili olanlar için aynı anda iki memeyi de tam anlamıyla doğru oturtmak kadın için kastırabiliyo gibi bi yorum okuyunca vazgeçip tekli aldım.
Ay canim masallah cok guzel olmuslarYıka yıka ütüle bitti sonunda, kafam rahatladıdarısı sizlere
Güle güle giysin paşanız sizede kolay gelsinKizlar bebisimin butun kiyafetlerini yikadim yarisi korudu yarisinin kurumasini bekliyorumkuruyanlari utuledim ama cok yoruldum minik minik cok ugrastirdi dinlene dinlene yapiyorum bir kismini yerlestirdim hepsi bitince insallah foto atacagim
küçük gelmesindense büyük olması daha iyi pek fazla alma yenidoğan olarak çünkü çok çabuk büyüyorlar. ama istersen 5li hastane çıkışlarından alabilirsinkıyafet konusunda merak ettiğim bir konu var. genelde 0-3 ay alıyorum kıyafetlerini sadece hastane cıkısını yeni dogan aldım. aralarındaki beden farkı cok fazla geliyor sanki 0-3 ay ilk dogdugunda üstünden düşermiş gibi geliyor . sizce yeni doğan bedeninde de alsam mı biraz ?
Sevibebenin hastane cıkısını aldım ben 20li indirim vardı n11den almıştımKızlar bu arada hastane çıkış setini internetten alan var mı? Hangi site ve marka aldınız? Önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?