- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.441
Tesekkurler hemrn bakiyorum guzel gunlerde kullanin:)Asesüstasarim cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler hemrn bakiyorum guzel gunlerde kullanin:)Asesüstasarim cnm.
hımm ben de aynısını sordum 4 tl mi ne demişlerdi =) uğraşmak istemiyorsan alabilirsin direk, ama bu şekerleri toptan kendin alıp kendin süsleyebilirsin daha uyguna gelir ,250 gr olarak satılıyo 10 TL içinde 100 tane falan şeker var ,çeşit çeşit alırsın , şekersepetim olması lazım o siteyi bi incele istersen süslemeyle ugrasırım diyorsanKızlar şu şekerleri sordum hediyelik tanesi 2 lira dediler, pahalı mı sizce?
hımm ben de aynısını sordum 4 tl mi ne demişlerdi =) uğraşmak istemiyorsan alabilirsin direk, ama bu şekerleri toptan kendin alıp kendin süsleyebilirsin daha uyguna gelir ,250 gr olarak satılıyo 10 TL içinde 100 tane falan şeker var ,çeşit çeşit alırsın , şekersepetim olması lazım o siteyi bi incele istersen süslemeyle ugrasırım diyorsan
google a dekoratif poşet, ya da şeffaf jelatinli poşet yaz cıkıyo gittigidiyordan falan, bağlamak içinde jüt ip aldın mı tamamdır =) etiket illa lazım olur diyosan internette tasarlayabileceğin siteler var kendin tasarlarsın hoşgeldin bebeğim vs diye , kırtasiyeden renkli çıktısını alır kesersinPeki poşetlerini nereden tedarik edicez? Yada şişeye mi yapıcaz acaba?
şeker sepetim sitesinde hem şeker hem böyle uzun poşetlerden var canım gir bak istersenPeki poşetlerini nereden tedarik edicez? Yada şişeye mi yapıcaz acaba?
Hastanede ve mevlutte kullanacaksan tahminen kisi sayisina gore al.Kızlar şu lohusa şerbet bardağını kaç adet almak lazım plastik oluyo ya minik,bilen var mı
canım plastik alıp kendin süslüceksen fazla alabilirsin ucuz zaten kristal plastik diye geçiyor onları tekrar kullanmana gerek yok 100lü oluyorlar 5 lira bile değildir 100 tanesi. ama ayaklıklı falan alacaksan tahmini kişi sayısı belirle genelde paketleri 10lu oluyor 7-10 lira arası onları tekrar kullanabilirsinKızlar şu lohusa şerbet bardağını kaç adet almak lazım plastik oluyo ya minik,bilen var mı
Loğusa şerbeti için sadece cam sebil alıcam ben, bardak içinse kahve yanına olan renkli bardaklarımı kullanıcam. Bardaklarda kurdele fln olmasından pek hoşlanmıyorum. Hastaneye ise bir cam sürahi ve bu bardakların 6 sını fln götürürüm o şekilde sunulur diye düşünüyorum.
Ben de bu bardakların şeffaf olanını almıştım paşabahçeden. 12 tane aldım, sonradan kahve yanına kullandım. Yetmişti sayı olarak. Zaten 12 kişi birden gelmiyor :) Şimdi gene şerbet ikramında aynılarını kullanacağım inşallah. Ben de evde ikramda cam bardakta kurdele süs püs sevmiyorum ama zaten bu bardaklarda tutma kısmında falan hareket olduğundan ihtiyaç da olmaz sanki :)
Ayrıca paşabahçede çok güzel karaflar oluyor, şerbeti koymak için çok şık duruyorlar. Onları da tavsiye ederim :) sebilin dezavantajı saklaması muhafaza etmesi zor. Karaflar boy boy, model model var. Sonradan misafir geldiğinde yemek masasında da şık duruyor :) ben biraz tek kullanımlık olmasın mantığıyla gittiğimden böyle düşündüm belki ama açıkcası cam sebil alan arkadaşlarım sonradan koyacak yer bulamadım kaldırdım kutusuyla dediler hep. (Evde su sebili yoksa sonradan belki tezgah üstünde su sebili olarak kullanılabilir gerçi)
Bu bardakların varsa satış linkini alsam mı bir de bunun takım şişesi var mı?Loğusa şerbeti için sadece cam sebil alıcam ben, bardak içinse kahve yanına olan renkli bardaklarımı kullanıcam. Bardaklarda kurdele fln olmasından pek hoşlanmıyorum. Hastaneye ise bir cam sürahi ve bu bardakların 6 sını fln götürürüm o şekilde sunulur diye düşünüyorum.
Bunları bievden almıştık ama ben bir çok züccaciyesinde de aynısını yada benzerlerini görüyorum.Bu bardakların varsa satış linkini alsam mı bir de bunun takım şişesi var mı?
Ben katlanabilen almaya karar verdim. Evimde küvet olsa düşünmezdim küvet içine koyulan aparatlarla oturmaya başladıktan sonra yıkanabiliyormuş bebekler ama benim için bebek küveti bir süre idare etmek zorunda. Ve arkadaşlarımda önce küvetin içinde oyuncaklarla oynattığını soruna banyo ettirdiklerini söylediler. Bu sebeple giderli ve büyük küvet katlanabildği içinde pratik olucak.Kızlar merhaba banyo seti konusu geçmişti sanırım da kullananlardan varsa yorum alabilir miyim köpüklü fileleri basım kurutuyorsunuz? Kullanışlı mı sade olanından mı alsam. Ekte görseli ekledim teşekkürler