- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.461
Kızlar antalyada yabancıyım bebek alışverişlerinizi nerden yapiyosunuz. Bebek arabasını park yatagı nerden almaliyim. Yada sizin başka önerileriniz var mi.
Çook teşekkür ederim :)) kırcamı ne taraf oluyo canım orda bebek arabası falan var mi deepoyu bliyorm ordaki ebebege bakarim cok sagolcanım ben de antalyadayım. kırcamı tarafında bir sürü bebek mağazası var hepsi hemen hemen yanyana oraya bakabilirsin. bir de deepo alışveriş merkezinin oraya ebebek açıldı çok büyük, oraya da bakabilirsin. başka lazım bişey varsa yaz bana lütfen, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
Çook teşekkür ederim :)) kırcamı ne taraf oluyo canım orda bebek arabası falan var mi deepoyu bliyorm ordaki ebebege bakarim cok sagol
Tmam kuzum teşekkür ederim orayada bakicambu meydan tarafı, perge bulvarı tarafından şirinyalıya gelmeden arada kalan kısım oluyor. laraya doğru.
yaşadığın ile göre değişir bence canım biz izmir de yaşıyoruz ablamın eşi oğluna almıştı hiç giydirmediler ablamda gidip değiştirmiştiAstronot mont gerekli midir kızlar alan var mı? İkizlerle dışarı çıkma şansım pek olmaz ama doktor kontrolüne falan giderken lazım olur mu ki acaba?? Peluş tulumlar yeterli olur mu yoksa
İstanbul'dayım ben canım. En iyisi bebeler doğunca gerek duyulursa almak sanırım. İatanbul'un da çok çok aşırı soğuğu olmuyor genelde.yaşadığın ile göre değişir bence canım biz izmir de yaşıyoruz ablamın eşi oğluna almıştı hiç giydirmediler ablamda gidip değiştirmişti
Eline sağlık canim hayırlı günlerde kullan insallahYıkadım, ütüledim kıyafetlerini erken doğum riskim olduğu için . Üstlerinede tozlanmasınlar diye çarsaf serdim , hazırda beklesinler.
Ay cok guzel masallah ya ellerine saglik bebisin guzel gunlerde kullansin hepsiniYıkadım, ütüledim kıyafetlerini erken doğum riskim olduğu için . Üstlerinede tozlanmasınlar diye çarsaf serdim , hazırda beklesinler.
Güle güle kullansın canım.İyi akşamlar kızlar bunlarda bizden
Hepsini eczaneden aldım. Hala her şey eksikmiş gibi geliyor. Dönüp dönüp liste yapıyorum. Gerekli gereksiz her şeyi alası geliyor insanın gece gündüz bebek alışverişi yapsam
Süper oldu ya sağolasın bir paket 1 iki paket 2 numara aldım inşallah güzel çıkarArkadaşlar sleepy bebek bezinde kampanya var kullanmayi düşünenlerin bilgisine 15tl fiyatı e bebek sitesinde haberiniz olsun :))) anlık kampanya sanırım
Önemli degilSüper oldu ya sağolasın bir paket 1 iki paket 2 numara aldım inşallah güzel çıkar
olumlu yorum bulursan bana da haber verirsen sevinirim =)merhaba kızlar yoyko luxury travel sistem alan bilen kullanan var mı biz kararsız kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?