2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar şu şekerleri sordum hediyelik tanesi 2 lira dediler, pahalı mı sizce?

Eklentiler

• 21363000_10156477106244897_579468548_n.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar şu şekerleri sordum hediyelik tanesi 2 lira dediler, pahalı mı sizce?
hımm ben de aynısını sordum 4 tl mi ne demişlerdi =) uğraşmak istemiyorsan alabilirsin direk, ama bu şekerleri toptan kendin alıp kendin süsleyebilirsin daha uyguna gelir ,250 gr olarak satılıyo 10 TL içinde 100 tane falan şeker var ,çeşit çeşit alırsın , şekersepetim olması lazım o siteyi bi incele istersen süslemeyle ugrasırım diyorsan

Peki poşetlerini nereden tedarik edicez? Yada şişeye mi yapıcaz acaba?

Peki poşetlerini nereden tedarik edicez? Yada şişeye mi yapıcaz acaba?
google a dekoratif poşet, ya da şeffaf jelatinli poşet yaz cıkıyo gittigidiyordan falan, bağlamak içinde jüt ip aldın mı tamamdır =) etiket illa lazım olur diyosan internette tasarlayabileceğin siteler var kendin tasarlarsın hoşgeldin bebeğim vs diye , kırtasiyeden renkli çıktısını alır kesersin

Kızlar şu lohusa şerbet bardağını kaç adet almak lazım plastik oluyo ya minik,bilen var mı
canım plastik alıp kendin süslüceksen fazla alabilirsin ucuz zaten kristal plastik diye geçiyor onları tekrar kullanmana gerek yok 100lü oluyorlar 5 lira bile değildir 100 tanesi. ama ayaklıklı falan alacaksan tahmini kişi sayısı belirle genelde paketleri 10lu oluyor 7-10 lira arası onları tekrar kullanabilirsin

Loğusa şerbeti için sadece cam sebil alıcam ben, bardak içinse kahve yanına olan renkli bardaklarımı kullanıcam. Bardaklarda kurdele fln olmasından pek hoşlanmıyorum. Hastaneye ise bir cam sürahi ve bu bardakların 6 sını fln götürürüm o şekilde sunulur diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 301067829_tn30_0.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 185

Ben de bu bardakların şeffaf olanını almıştım paşabahçeden. 12 tane aldım, sonradan kahve yanına kullandım. Yetmişti sayı olarak. Zaten 12 kişi birden gelmiyor :) Şimdi gene şerbet ikramında aynılarını kullanacağım inşallah. Ben de evde ikramda cam bardakta kurdele süs püs sevmiyorum ama zaten bu bardaklarda tutma kısmında falan hareket olduğundan ihtiyaç da olmaz sanki :)
Ayrıca paşabahçede çok güzel karaflar oluyor, şerbeti koymak için çok şık duruyorlar. Onları da tavsiye ederim :) sebilin dezavantajı saklaması muhafaza etmesi zor. Karaflar boy boy, model model var. Sonradan misafir geldiğinde yemek masasında da şık duruyor :) ben biraz tek kullanımlık olmasın mantığıyla gittiğimden böyle düşündüm belki ama açıkcası cam sebil alan arkadaşlarım sonradan koyacak yer bulamadım kaldırdım kutusuyla dediler hep. (Evde su sebili yoksa sonradan belki tezgah üstünde su sebili olarak kullanılabilir gerçi)

Aslında doğru sölüyosun yazdan yaza limonata yapılır içine başka türlü de kullanılmaz. Ama salondaki masanın üzerine hazırlamak istiyorum hediyelikleri ikramlıkları o yüzden sanki daha şık durumuş gibi geliyor.

Kızlar merhaba banyo seti konusu geçmişti sanırım da kullananlardan varsa yorum alabilir miyim köpüklü fileleri basım kurutuyorsunuz? Kullanışlı mı sade olanından mı alsam. Ekte görseli ekledim teşekkürler

Eklentiler

• IMG_0529.PNG
    189,5 KB · Görüntüleme: 177
Bu bardakların varsa satış linkini alsam mı bir de bunun takım şişesi var mı?

Ben katlanabilen almaya karar verdim. Evimde küvet olsa düşünmezdim küvet içine koyulan aparatlarla oturmaya başladıktan sonra yıkanabiliyormuş bebekler ama benim için bebek küveti bir süre idare etmek zorunda. Ve arkadaşlarımda önce küvetin içinde oyuncaklarla oynattığını soruna banyo ettirdiklerini söylediler. Bu sebeple giderli ve büyük küvet katlanabildği içinde pratik olucak.

Eklentiler

• A52F3827-C710-4DE9-BD6E-4E16E9267CD2-4864-00000742F7028478.jpeg
    12,2 KB · Görüntüleme: 161
Kızlar antalyada yabancıyım bebek alışverişlerinizi nerden yapiyosunuz. Bebek arabasını park yatagı nerden almaliyim. Yada sizin başka önerileriniz var mi.

Kızlar bunu aldım let go dan, mavi renginden hiç hazetmiyorum normalde ama bütün süsler mavi oldu nerdeyse dikiş konusunda beceriksizim ve uğraşamıcam , 50 tl ye bulunca aldım gitti, baya bi yere fiyat sordum bi tül parçası için 100 tl bi fiyonk için 50 tl falan istiyolar , çılgınlar :))) neyse aklımdan cıkmış oldu bu da..

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 158
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…