• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Emzirme koltuğu aldınız mı aldıysanız nerden ne kadara aldınız?900den aşağı bulamıyorum ben

ne gerek var ki emzirme koltuğuna 900 liraya dünya kadar eksik alınır. yatak odasında yatağınıza uzanarak daha rahat emzirirsiniz hiç gerek yok bence

Lohusa geceliğini uzun kollu mu alacaksınız yoksa yarım kollu mu? Doğumdan sonra ve emzirirken çok terlendiğini söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben geceliği kısa kollu aldım canım. Sabahlığı yarımdan biraz uzun kollu nasıl olsa. Ama pijama takımını uzun kollu kalınca bir şey beğendim onu düşünüyorum.

kızlar bebeğimin hemen hemen her şeyi tam ama bana hala hiçbir şeyi yok gibi geliyor:KK43: aldıkça alasım var dün eşimle gezmek için dışarı çıktık eşim zor tuttu beni hala kucağımı dolduruyorum o da güzel bu da güzel diye benim gibi olan var mı? bir tek burun aspiratörü almadım otri bebe bulamadım internetten bakacağım olmadı. birde bir kaç çift daha çorap alacağım 9 çift falan var.önlük daha gerekli değil diye almadım bir iki tane çok beğendiğim olursa alacağım birde birkaç çift daha bere alacağım. kendime daha sıra gelmedi:KK48: emzirme sütyeni ve lohusa geceliği ve pijama takımımıda hallettim mi beklemeye başlayacağım miniğimi:KK36:

kızlar bebeğimin hemen hemen her şeyi tam ama bana hala hiçbir şeyi yok gibi geliyor:KK43: aldıkça alasım var dün eşimle gezmek için dışarı çıktık eşim zor tuttu beni hala kucağımı dolduruyorum o da güzel bu da güzel diye benim gibi olan var mı? bir tek burun aspiratörü almadım otri bebe bulamadım internetten bakacağım olmadı. birde bir kaç çift daha çorap alacağım 9 çift falan var.önlük daha gerekli değil diye almadım bir iki tane çok beğendiğim olursa alacağım birde birkaç çift daha bere alacağım. kendime daha sıra gelmedi:KK48: emzirme sütyeni ve lohusa geceliği ve pijama takımımıda hallettim mi beklemeye başlayacağım miniğimi:KK36:
bebek arabasııı aldın mı? bi o kaldı sinirimi bozuyo aklıma gelip gelip:işsiz:

bebek arabasııı aldın mı? bi o kaldı sinirimi bozuyo aklıma gelip gelip:işsiz:
almıcam canım yani şimdi almıcam nisan gibi almayı düşünüyorum bebek arabasını. çünkü kötü havalarda kullanamam ben yağmurlu havada poşete koyulmuş gibi yağmurluk takmayı da istemiyorum onun yerine kanguru almayı düşünüyorum. çok güzel travel sistem arabalar var ama pusetine koyup taşıyamadıktan sonra hiç anlamı yok o kadar para vermenin nisan gibi çift taraflı kullanılabilenlerden alacağım

Canım kışlık kadife tulum bulabildinmi? Ben cartersdan bir tane aldım o da 6 aylık. 0-3 ay penye tulum var iki tane okadar

Bu konuda yalnız değilsin canım.
Herşeyden çifter çifter alsam yine de bazı şeyler eksik gibi. Gerçi eksiklerim yok değil ama. Bebişler için alışveriş yapmak çok keyifli, çok heyecanlı :anneadayı:

Canım kışlık kadife tulum bulabildinmi? Ben cartersdan bir tane aldım o da 6 aylık. 0-3 ay penye tulum var iki tane okadar
canım gaziemirde lcw outlet var hiç gittin mi bilmiyorum dün oradaydık orda vardı çok güzeller ama ben kadife elleyemediğim için alamadım:KK43: aklım kaldı onlarda maviş maviş birde kremli kahveli var ayıcıklı harikaydılar

canım gaziemirde lcw outlet var hiç gittin mi bilmiyorum dün oradaydık orda vardı çok güzeller ama ben kadife elleyemediğim için alamadım:KK43: aklım kaldı onlarda maviş maviş birde kremli kahveli var ayıcıklı harikaydılar

Benimde her şeyim bitti sayılır ve yıkamaya başladım azar azar :) Bu arada ben çoğu şeyi wish adlı bir siteden aldım ve hepsi çok güzeller :) Ama aynı şey bende de var gerçi siz çalışıyorsunuz sizin için sorun değil ben şuan çalışmadığım için almak istediklerimi alırken iki kere düşünmem gerekiyor :(

Benimde her şeyim bitti sayılır ve yıkamaya başladım azar azar :) Bu arada ben çoğu şeyi wish adlı bir siteden aldım ve hepsi çok güzeller :) Ama aynı şey bende de var gerçi siz çalışıyorsunuz sizin için sorun değil ben şuan çalışmadığım için almak istediklerimi alırken iki kere düşünmem gerekiyor :KK43:
yıkadıktan sonra nasıl muhafaza edeceksin canım bende azar azar başlamayı düşünüyorum hususi çamaşır filesi aldım onun içine koyup yıkayacağım minnacıklar makinenin bir tarafına kaçmasınlar diye:KK70:bende bakayım o siteye gerçi benim kredi kartı ağzına kadar dolu çalışıyorum ama ona görede önceden yaptığım harcamalar vardı hep hala onları ödüyorum:KK43:

yıkadıktan sonra nasıl muhafaza edeceksin canım bende azar azar başlamayı düşünüyorum hususi çamaşır filesi aldım onun içine koyup yıkayacağım minnacıklar makinenin bir tarafına kaçmasınlar diye:KK70:bende bakayım o siteye gerçi benim kredi kartı ağzına kadar dolu çalışıyorum ama ona görede önceden yaptığım harcamalar vardı hep hala onları ödüyorum:KK43:

Canım hurçlarım var onlara koyacağım ama büyük hurç değil minik 2 hurç birine battaniye, havlu, pike, nevresim falan birine de kıyafetlerini koyacağım artık bir hafta kala falan açar dolaba asarım :) ama cidden yavaştan başlamak lazım evim çok uzun git gel yaparken bile yorulmaya başladım ve hepsini yıkadıktan sonra ütüleyeceğim. Önümüzdeki ay da kadın tutacağım ay sonuna doğru ama ne olur ne olmaz hastane çantasını hazırlamak istiyorum ağzı kapalı bez torbalar diktim onlara koyup bekleteceğim bebek çantasında :) Bu arada bende önce çamaşır makinemi boş sıcakta çalıştırdım ve deterjan gözünü de çıkarıp diş fırçası ile güzelce temizledim çünkü çok çabuk pisleniyor.

Canım hurçlarım var onlara koyacağım ama büyük hurç değil minik 2 hurç birine battaniye, havlu, pike, nevresim falan birine de kıyafetlerini koyacağım artık bir hafta kala falan açar dolaba asarım :) ama cidden yavaştan başlamak lazım evim çok uzun git gel yaparken bile yorulmaya başladım ve hepsini yıkadıktan sonra ütüleyeceğim. Önümüzdeki ay da kadın tutacağım ay sonuna doğru ama ne olur ne olmaz hastane çantasını hazırlamak istiyorum ağzı kapalı bez torbalar diktim onlara koyup bekleteceğim bebek çantasında :) Bu arada bende önce çamaşır makinemi boş sıcakta çalıştırdım ve deterjan gözünü de çıkarıp diş fırçası ile güzelce temizledim çünkü çok çabuk pisleniyor.
deterjan kokusu kalır mı acaba ekimde mi yıkamaya başlasam diyorum ama dediğin gibi ağırlaşıyoruz artık birde ütüleme faslı var:KK43:

deterjan kokusu kalır mı acaba ekimde mi yıkamaya başlasam diyorum ama dediğin gibi ağırlaşıyoruz artık birde ütüleme faslı var:KK43:

Canım ben hacı şakir kullandım, birde çamaşır sodası attım, çok azda dalin yumuşatıcı ama az, koku kalmadı açıkçası birde ütü işin içine girince koku iyice gider diye düşünüyorum ... Ama ütü işi dediğin gibi uzun sürecek çünkü çok minik minik herşey :)

image.jpg Kızlar hastane çıkışlarımı yıkadım. Kendi battaniyesinin içine giysileri sarıp ebeye vereceğim takımı tülle bağladım. Çantamı hazırlamaya başlıyorum artık 33. Haftaya girdim en azından bebişin giysilerini bir çanta yapıcam. Kendiminkileri daha yıkamadım

Eki Görüntüle 2040498 Kızlar hastane çıkışlarımı yıkadım. Kendi battaniyesinin içine giysileri sarıp ebeye vereceğim takımı tülle bağladım. Çantamı hazırlamaya başlıyorum artık 33. Haftaya girdim en azından bebişin giysilerini bir çanta yapıcam. Kendiminkileri daha yıkamadım
ay maşallah ne özenmişsin bende tül kese alıp koyayım diyordum büyük boy olanlarından ama ebeler ne der aman bunları açmakla mı uğraşıcaz acaba derler mi diye düşünüyordum:KK48:

Eki Görüntüle 2040498 Kızlar hastane çıkışlarımı yıkadım. Kendi battaniyesinin içine giysileri sarıp ebeye vereceğim takımı tülle bağladım. Çantamı hazırlamaya başlıyorum artık 33. Haftaya girdim en azından bebişin giysilerini bir çanta yapıcam. Kendiminkileri daha yıkamadım

Çok güzel olmuş elinize sağlık...Güle güle iyi günlerde giyer inşallah :) Bende bez torbalarda koyacağım çantasına...

Güle güle kullan canim :)) çök şeker olmus

Kızlar ben de 6.aya yetecek kadar kıyafet aldım yalnız hep uzun kollu aldım. Askılı ya da kısa kollu çıtçıtlı badi de almalıyım sizce?

Back