- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.421
Bende çıtçıtlı vadileri hep kısa kollu aldım kıs bebegi olacak diye. Bence al canim cunku kışın daha iyi olur kısa kollular bende uzun kollu zıbın hiç almadimKızlar ben de 6.aya yetecek kadar kıyafet aldım yalnız hep uzun kollu aldım. Askılı ya da kısa kollu çıtçıtlı badi de almalıyım sizce?
İç-dış zıbınlardan baya bi aldık. Çıtçıtlı badi de çok aldım uzun kollu. Onların üstüne giydirmeye alt-üst takımlar aldım. Ay iki tane uzun kollu üst üste pişer mi ki çocuk. Kendim çok üşüdüğüm için bebeği de kat kat giydirmesem bari. Kısa kollu ve askılılardan da aliyim o zaman.Bende çıtçıtlı vadileri hep kısa kollu aldım kıs bebegi olacak diye. Bence al canim cunku kışın daha iyi olur kısa kollular bende uzun kollu zıbın hiç almadim
İc dis zıbın bende aldım canim da uzun kollu zıbın almadim arkadasım kısa kollu daha çok kullanışlı oluyor dedi zAten üstüne uzun kollu takım giydireceksin dedu açaba alsam mi ki uzun kollu da her ihtimale karşı üşümesin bebeğim :)))İç-dış zıbınlardan baya bi aldık. Çıtçıtlı badi de çok aldım uzun kollu. Onların üstüne giydirmeye alt-üst takımlar aldım. Ay iki tane uzun kollu üst üste pişer mi ki çocuk. Kendim çok üşüdüğüm için bebeği de kat kat giydirmesem bari. Kısa kollu ve askılılardan da aliyim o zaman.
Al canım bulunsun tabi. Ay en çok zorlandığım konu bebeği nasıl giydireceğim : ) herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi kış bebeği olacak üşür uzun kol al diyo, kimisi senin dediğin gibi kısa kollular daha kullanışlı diyor, kafam çok karışık. En iyisi hepsi de bulunsun, deneyerek görüp öğreneceğiz artık : ) bi de benim evim sobalı olacak daha önce klimayla ısınıyorduk sobayı ilk defa deneyeceğiz çok mu sıcak olur ısıtır mu ısıtmaz mı fikrim de yok. Bakarız artık ihtiyaca göre yine alırız.İc dis zıbın bende aldım canim da uzun kollu zıbın almadim arkadasım kısa kollu daha çok kullanışlı oluyor dedi zAten üstüne uzun kollu takım giydireceksin dedu açaba alsam mi ki uzun kollu da her ihtimale karşı üşümesin bebeğim :)))
Kızlar ben de 6.aya yetecek kadar kıyafet aldım yalnız hep uzun kollu aldım. Askılı ya da kısa kollu çıtçıtlı badi de almalıyım sizce?
İç-dış zıbınlardan baya bi aldık. Çıtçıtlı badi de çok aldım uzun kollu. Onların üstüne giydirmeye alt-üst takımlar aldım. Ay iki tane uzun kollu üst üste pişer mi ki çocuk. Kendim çok üşüdüğüm için bebeği de kat kat giydirmesem bari. Kısa kollu ve askılılardan da aliyim o zaman.
soba sadece oturduğunuz yeri ısıtır ama iliklerinize kadar ısınırsınız diğer odalar buz gibi olur....banyo falan yaptıracaksanız sobalı odada yaptırmanız lazım birde gece yatarken sobaya kömür atmamalısınız kullanmayı biliyorsanız soba yakın canım yoksa gerçekten çok tehlikeli olabiliyorAl canım bulunsun tabi. Ay en çok zorlandığım konu bebeği nasıl giydireceğim : ) herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi kış bebeği olacak üşür uzun kol al diyo, kimisi senin dediğin gibi kısa kollular daha kullanışlı diyor, kafam çok karışık. En iyisi hepsi de bulunsun, deneyerek görüp öğreneceğiz artık : ) bi de benim evim sobalı olacak daha önce klimayla ısınıyorduk sobayı ilk defa deneyeceğiz çok mu sıcak olur ısıtır mu ısıtmaz mı fikrim de yok. Bakarız artık ihtiyaca göre yine alırız.
bende bir sürü şey aldım hazırlık yapıyordum bizim isim konusu yine karıştı delircem bende kaynana bir değil ki herkes karışıyorBen de yavaş yavaş yıkamaya başlasam mı kararsızım bi kaç gündür, nevresimlerini falan yıkadım beşiği hazır kıyafetlerine de başlayacağım ama tozlanır diye tırsmıyo değilim..
Bu arada süs muhabbetini halledeyim dedim aklımda rahatsız ediyo beni, şu lavanta keselerinden yaptırıyorum 50 tane , bi de şu minik kavanozlara şeker doldurcam malzemelerini sipariş verdim aynısını yapıcam inş. , hastane odasına asmak için daha sonra odasında da kullanırım banner yapıcam bu akşam eve gidince , kapı süsünüde sipariş vermiştim beklemedeyim henüz, bunlar dışında lolipop şekerlerden aldım yuvarlak 12 tane,saksı gibi bişeyin içine atarım çoluk çocuk gelirse alırlar, onun dışında çikolata olur ikramlık ,şerbet için musluklu sürahiden almam lazım , ha bir de minik bardaklardan almak lazım değil mibi de hastane de bebeğin beşiği cok sade oluyor dediler onu da mı süslememiz lazım ya güya süsleme işine hiç girmeyecektim
Kulağını tıka içinden gelen ismi seçin eşinle, bitmez o muhabbet herkes bi kulp buluyo sonra :) şekersepetim diye bi site buldum ordan aldım şekerleri dediğin gibi gülen yüzlü falan bi sürü model var :)bende bir sürü şey aldım hazırlık yapıyordum bizim isim konusu yine karıştı delircem bende kaynana bir değil ki herkes karışıyorbu arada şekerleri nerden alacaksın internette güzel bir site buldum ucuz geldi bana bu tarz şekerler var gülen yüzlüsü falan ben mevlütte alıp dağıtacağım
aynı site canımKulağını tıka içinden gelen ismi seçin eşinle, bitmez o muhabbet herkes bi kulp buluyo sonra :) şekersepetim diye bi site buldum ordan aldım şekerleri dediğin gibi gülen yüzlü falan bi sürü model var :)
Lohusa serbetligi biev de indirimdeydi cnm gecen hafta aldim ben. Gercekten cok sık duruyolar. Hastanede daha sonrada evde de kullaniriz ins.Ben de yavaş yavaş yıkamaya başlasam mı kararsızım bi kaç gündür, nevresimlerini falan yıkadım beşiği hazır kıyafetlerine de başlayacağım ama tozlanır diye tırsmıyo değilim..
Bu arada süs muhabbetini halledeyim dedim aklımda rahatsız ediyo beni, şu lavanta keselerinden yaptırıyorum 50 tane , bi de şu minik kavanozlara şeker doldurcam malzemelerini sipariş verdim aynısını yapıcam inş. , hastane odasına asmak için daha sonra odasında da kullanırım banner yapıcam bu akşam eve gidince , kapı süsünüde sipariş vermiştim beklemedeyim henüz, bunlar dışında lolipop şekerlerden aldım yuvarlak 12 tane,saksı gibi bişeyin içine atarım çoluk çocuk gelirse alırlar, onun dışında çikolata olur ikramlık ,şerbet için musluklu sürahiden almam lazım , ha bir de minik bardaklardan almak lazım değil mibi de hastane de bebeğin beşiği cok sade oluyor dediler onu da mı süslememiz lazım ya güya süsleme işine hiç girmeyecektim
Uzanarak emzirmeye alışırsa dışarıda emzirirken çok sıkıntı çekersin. Arkadaşımın kızı hep uzanarak emmek isterdi. Dışarı çıkmak bana işkence gibi geliyor diyordu hep.. Aynı şeyi kuzenimden de duydum, oğlu hep yatarak emmek isterdi. Bence oturarak emzir :) zor oluyor ama gece uyandığında da yanına alıp yatarak emzirirsen hem allah korusun boğulma riski olduğundan tehlikeli diyorlar hem de emdikten sonra uyumaya devam ettiğinden öyle uyumak isteyebiliyorlarmış sonradan. Bir de göğsümde süt düğümlenmesi gibi birşey olmuştu, bana hemşire hemen uzanarak mı emziriyorsun demişti. Göğüslere baskı olduğundan sıkıntı verebiliyormuş diye söylemişti.ne gerek var ki emzirme koltuğuna 900 liraya dünya kadar eksik alınır. yatak odasında yatağınıza uzanarak daha rahat emzirirsiniz hiç gerek yok bence
Eki Görüntüle 2040498 Kızlar hastane çıkışlarımı yıkadım. Kendi battaniyesinin içine giysileri sarıp ebeye vereceğim takımı tülle bağladım. Çantamı hazırlamaya başlıyorum artık 33. Haftaya girdim en azından bebişin giysilerini bir çanta yapıcam. Kendiminkileri daha yıkamadım
Uzanma derken uzun oturmami diyorlar onu kast ettim aslinda bebek yine kucakta olacak anne sirti yatak basligina dayali bacaklari uzatilmis olacak yoksa diger turlu gercekten disarda falan sorun olurB Bilgen-
Ben netten evmanyadan almıştım. Mobilyacılarda çok pahalı. 2 sene önce eski tip ahşap sallanan sandalye almıştım, sırt ve oturma kısmına da minder diktirmiştim. Toplamda 400 tutmuştu. Ama benim alış amacım emzirme değildi, o sandalyeleri çok sevdiğimden almıştım. Benim dediğim senin aradığın model olmayabilir belki.
Uzanarak emzirmeye alışırsa dışarıda emzirirken çok sıkıntı çekersin. Arkadaşımın kızı hep uzanarak emmek isterdi. Dışarı çıkmak bana işkence gibi geliyor diyordu hep.. Aynı şeyi kuzenimden de duydum, oğlu hep yatarak emmek isterdi. Bence oturarak emzir :) zor oluyor ama gece uyandığında da yanına alıp yatarak emzirirsen hem allah korusun boğulma riski olduğundan tehlikeli diyorlar hem de emdikten sonra uyumaya devam ettiğinden öyle uyumak isteyebiliyorlarmış sonradan. Bir de göğsümde süt düğümlenmesi gibi birşey olmuştu, bana hemşire hemen uzanarak mı emziriyorsun demişti. Göğüslere baskı olduğundan sıkıntı verebiliyormuş diye söylemişti.
Emzirme koltuğu illa gerekli değil evet ama alınadabilir. Ben eski tip sallanan sandalyelerden almıştım. Sallanan sandalyenin öne arkaya yavaşça sallanması yani salınmak anne karnındaki hareketi hatırlatır diyorlar. Doğrumudur bilmem ama ben çok yavaş sallanarak emzirdiğimde sakinlediğini, hatta gaz sancısı olduğunda sandalyede oturarak pıt pıt yaptığımızı ve daha az ağladığını hatırlıyorum. Sonradan da yatağında yatırmaya alıştırma döneminde ben sandalyemde oturuyordum. Şimdi de o sandalyeden kitap okuyorum. Almak illa gerekli değil tercih meselesi tabii ama çocuk odasında ebeveynin oturabileceği birşeyin olması iyi oluyor bence :)
Ay yazanlardan aldim ben cnm. 40 adetler toplamKizlar ani karti yaptiran ya da alan var mi?
Hangi sayfadan aldin canim guzel gorunuyor inceleyeyim ben de:)
Asesüstasarim cnm.Hangi sayfadan aldin canim guzel gorunuyor inceleyeyim ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?