- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.341
1120 gibi bir rakamı gelmişti sanırım indirimleriyle. Port bebeden kasıt ; düz yatış mı ? Kusura bakma tam hakim değilim , düz yatıor. İki yönlü kullanılabiliyor. Valiz gibi kapanıyor.Güle güle kullanın canım ne kadar aldın
Benimde aklımdakilerden biri bu model
Portbebe oluyor mu bu cnm
Çook tatlılar canım güle güle giysin güzel kızın :)Kızlar eminönünden aldıklarımızın bazılarını paylaşmak istiyorum sizinle.Gece onlarla uyuyasım geliyor
ya hepsine bayıldım maşallah maşallah güzel günlerde giysin inşallahKızlar eminönünden aldıklarımızın bazılarını paylaşmak istiyorum sizinle.Gece onlarla uyuyasım geliyor
Çook tatlılar canım güle güle giysin güzel kızın :)
Çok teşekkür ederiz teyzoşlarıya hepsine bayıldım maşallah maşallah güzel günlerde giysin inşallah
Eminönü canim.Eminönü mü Ümraniye mi
Evet cnm düz yatış peki ayak kısmı da örtü vs oluyor mu gidip bakıım bugun d Bebek'ten bnde1120 gibi bir rakamı gelmişti sanırım indirimleriyle. Port bebeden kasıt ; düz yatış mı ? Kusura bakma tam hakim değilim , düz yatıor. İki yönlü kullanılabiliyor. Valiz gibi kapanıyor.
Güle güle giysin kuzun, Hepsi çok güzel ama özellikle yeleklere bayıldım çok pofidik ve yumoş görünüyorlarKızlar eminönünden aldıklarımızın bazılarını paylaşmak istiyorum sizinle.Gece onlarla uyuyasım geliyor
Çok teşekkür ederiz. Gerçekten herşeyi o kadar yumoş yumoşki. Şuan senin haftanı görünce çok imrendim ah ahGüle güle giysin kuzun, Hepsi çok güzel ama özellikle yeleklere bayıldım çok pofidik ve yumoş görünüyorlar
dimi ya bende onlara bayıldım ben bayılırım öyle şeylere ablamda almış o tarz yelekler bayılarak giydireceğim birde yıkayıp getirseGüle güle giysin kuzun, Hepsi çok güzel ama özellikle yeleklere bayıldım çok pofidik ve yumoş görünüyorlar
Yok canım ayak kısmı örtü olmuyor.Evet cnm düz yatış peki ayak kısmı da örtü vs oluyor mu gidip bakıım bugun d Bebek'ten bnde
Civile gitmiştim geçende, kışlıklar gelmiş ama hepsini açmadık dediler. Kız için kadife ve yumoş şeyler gördüm bize göre yoktu. Bayram sonrası yine gidicemdimi ya bende onlara bayıldım ben bayılırım öyle şeylere ablamda almış o tarz yelekler bayılarak giydireceğim birde yıkayıp getirse
Eline sağlık bende bu şekilde yapmayi dusunuyorum ama daha baslamadimEki Görüntüle 2038965 Kadehlerimi bu şekilde basitçe süslemeye başladım kızlar. İsmi netleşince etiket yaptırabilirim üzerine
Öyle de güzelmiş. Pratik bişey olsun istedim ben. Çıkarılıp takılacak sonuçta yıkanırken diyeEline sağlık bende bu şekilde yapmayi dusunuyorum ama daha baslamadim
Anladım cnm bakıım Bi mağazaya gidip bndeYok canım ayak kısmı örtü olmuyor.
Alt kısımları mavi seninkinin ekstra tül yapmaya gerek Yok canim ben şeffaf olanlardan almıştımÖyle de güzelmiş. Pratik bişey olsun istedim ben. Çıkarılıp takılacak sonuçta yıkanırken diye
Uzmanların dediğine göre çocuk belli bir aydan sonra kendi yatağına alışmalı imiş. Benim bazı arkadaşlarımın bebeleri 3 4 yaşında hala ana baba ortasında. Evliliğin mahremi de bitiyor. Büyük konuşmuyorum. Ama ben kesinlikle kendi düzenine alışmsı kanaatindeyim. Deneyimli anneler çok ii bilir. Çıcukların anal oral bi sürü geçiş dönemleri var. Anne babaa yanında uzun seneler uyumak çıcukta cinsel sapmalara dahi sebep olabiliyor. Yere yakın yaptırma amacım 3 4 yaşlarına gelince yataktan çıkmak için bağırıp kurtarın dememesi yada kendisini spiderman sanmaması için :) zira ben normalde de baykuş gibiyimdir. Gece en az 8 9 kez uyanıp evi kontrol ederim. Annemden gelen alışkanlık evlendiğimeiden beri bu böle. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?