2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Dun e bebeğe gitmiştik eşimle kararsiz kalmıştık alalım mi diye. Peki marka fark eder mi sence yoksa herhangi biri yeterli mi

Ben otribebe aldım kullanan bir iki arkadaşım önerdi. Sudokrem aldım pişik için birde popolini öneriyorlar onu da denerim diye düşünüyorum.

Uzmanların dediğine göre çocuk belli bir aydan sonra kendi yatağına alışmalı imiş. Benim bazı arkadaşlarımın bebeleri 3 4 yaşında hala ana baba ortasında. Evliliğin mahremi de bitiyor. Büyük konuşmuyorum. Ama ben kesinlikle kendi düzenine alışmsı kanaatindeyim. Deneyimli anneler çok ii bilir. Çıcukların anal oral bi sürü geçiş dönemleri var. Anne babaa yanında uzun seneler uyumak çıcukta cinsel sapmalara dahi sebep olabiliyor. Yere yakın yaptırma amacım 3 4 yaşlarına gelince yataktan çıkmak için bağırıp kurtarın dememesi yada kendisini spiderman sanmaması için :) zira ben normalde de baykuş gibiyimdir. Gece en az 8 9 kez uyanıp evi kontrol ederim. Annemden gelen alışkanlık evlendiğimeiden beri bu böle. :))

Burun aspiratörü otri bebe, tırnak makası fırça bebedor, banyo kuveti takımını sevi bebe, biberon emzik gogus pompası avent, gögüs pedi ve gögüs kreminide lansinoh aldım. Deterjanları ise baby me.

Bizde arabamızı sonunda aldık kızlar.
Burun aspiratörü otri bebe, tırnak makası fırça bebedor, banyo kuveti takımını sevi bebe, biberon emzik gogus pompası avent, gögüs pedi ve gögüs kreminide lansinoh aldım. Deterjanları ise baby me.
Güle güle kullanın canım. Okuyunca bile heyecanlanıyor insan

baby cotton marka oda alanlarda nyorum alabilri miyim? kullanışlı mı? Ayrıca oda takımının rafı ile nevresim takımını alsam mı farklı mı kombinlesem. Raf için önerebileceğiniz siteler, instagram sayfaları var mı?

ışıklı olabilir;

https://www.vivense.com/serce-cocuk-odasi-duvar-rafi-mavi-modeli.html sade olabilir

bir de ümraniyede bebek hediyelikleri iin önerebileceğinizyer var mı? he yoksa, lavanta kesesi malzemeleri bulabileceğim yerler de olabilri tavsiyelerinizi bekliyoruz inş.
Teşekkür ederim.

Kızlar hastane çantamı hazırlamaya başlayacağım yavaştan. Bugün tül ve kurdela aldım. Hastane çıkışlarımı takım halinde tüllere sarıp süsleyerek yerleştiricem çantama. Hem derli toplu olur ebeye verirken. Bitirince foto atarım

Raf için henüz erken değil mi?

Kuşum kurban olayım çantaya ne koyacan onu da yazıver. Ben hala hazırlamadım

Kuşum kurban olayım çantaya ne koyacan onu da yazıver. Ben hala hazırlamadım
Ben de yavaş yavaş toparlıyorum. Aklıma gelenleri yazayım. Bi de bizim ev hastaneye yakın, ilk gün giderken herşeyi götürmem sağma makinesi pişik kremi portbebe vs sonra eşim getirir. Ben şöyle düşündüm:
1. İki 10lu takımhastane çıkışı seti
2. Kalınca battaniye(bebeğe)
3. Bebek bezi, kendime hasta bezi ve ped(hangini isterlerse onu veririm)
4.biberon
5.yan yatış yastığı
6.ağız mendilleri
7. Müslin örtü (çıkarken portbebenin üstüne örterim)
8. Emzik
9. Kendime bir takım pijama ve bir sabahlıklı gecelik, iç çamaşırı, göğüs kremi, makyaj malzemesi,terlik ve taç
10. Hastanede dağıtılacak ikramlık süs vs
11. Çorap ve sıcak su torbası
Şimdilik bunları düşündüm. Bebeğe toplamda iki Takım kıyafet olacak. Biri doğunca giyer diğeri ertesi sabah fotoğraf çekiminde

Eminönün den haftasonu aldim cnm ben lavanta kesesi malzemelerini.
Kumaş
Lavanta tozu
Elyaf
Püskül
Isimli ayna taç seklinde onu yapistircam ustunede.
Istersen alisveris sitelerinde de satılıo
Bide ayıcıklı anahtarlık aldık dilek agacinda sergilicez bunuda.
Zamani gelincede Cikolata yaptircaz
Lohusa serbetimizde olucak.
Benden simdilik bukadar fikirlerimizi paylasalim ins.

Kızlar eminönünden aldıklarımızın bazılarını paylaşmak istiyorum sizinle. Gece onlarla uyuyasım geliyor

Eklentiler

• IMG_8653.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_8654.JPG
    42,9 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_8655.JPG
    41,7 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_8656.JPG
    25,9 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_8657.JPG
    35,7 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG_8658.JPG
    32,5 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_8659.JPG
    30,7 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG_8660.JPG
    33,4 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_8661.JPG
    34,5 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_8662.JPG
    36,1 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_8663.JPG
    35,2 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_8664.JPG
    29 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_8665.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_8666.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 183
Eminönü mü Ümraniye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…