• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Eki Görüntüle 2038965 Kadehlerimi bu şekilde basitçe süslemeye başladım kızlar. İsmi netleşince etiket yaptırabilirim üzerine

çok güzel olmuş canım eline sağlık bende alıp yapmaya başlayacvağım ama bu ayaklılardan almıcam sanırım aynı malzemeden daha tombul olanları var yani kağıt bardak boyunda ama plastik üzerine etiketler hazırladım birtek alıp yapıştırmam kaldı:KK48: bu ayaklılar diş buğdayında güzel oluyor tekrarda kullanılabiliyor baya sağlam o nedenle evde kullanılanları sakla derim:KK66:

Eline sağlık bende bu şekilde yapmayi dusunuyorum ama daha baslamadim

ya bu tüller güzel hava veriyor ama uğraşması zor yapabilirsen ne ala:21:

Nunutte Nunutte
Hepsi çok güzelmiş, güzel günlerde giydirin inşallah ❤️
Hastane çıkışı setin bibaby galiba değil mi? Jokerden tek parça olarak tulumunu almıştım bu tavşanlı serinin ama tam seti bulamadım. Bir de sırtında melek kanadı olan tulumdan arıyorum :) iki ürünü de eminönünde havuzlu handan mı aldın? Hangi mağazadan diye sorabilirmiyim :)
Teşekkür ederiz. Melek kanatlı tulum ordaki tüm mağazalarda var neredeyse. Başka çeşidide vardı. Her şeyi havurlu handan aldım. Mapaza isimlerine bakmadım ama o setin poşetinde 'KISMET Bebe çeyiz gibi bir şey yazıyor.

Sepetımizde süslendi nasıl olmus kızlar artik bi tek hastane cantamı hazırlamak kaldı ve heyecanla bebisimizi beklemek..

Eklentiler

• IMG-20170831-WA0006.jpeg
    IMG-20170831-WA0006.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 191
Selam kızlar. Benim kayınvalide de coştu dün maaşallah baya bi eksikleri tamamladık. Pembe bir şey almayacağım diyordum güya ama genelde pembe aldım : ) Yalnız hastane çıkışı beğenemedim hiç. Her yerde aynı modeller aşırı cicili bicili. Onun yerine şöyle bi kombin yaptım fotoğraf çekilirken giydirmek için. İçine zıbın ve patikli alt giydiririm aynı renk. Bir de şapka yerine saç bandı kullanırım belki. Olur mu sizce? Zaten bir kadife, 2 pazen, bir polar, 2 de örgü battaniyesi oldu. Bol bol eldiven, önlük, iç-dış zıbın, patikli alt, çıtçıtlı badi aldık. Ekstra hastane çıkışına lüzum var mı bilemedim. 5 li setlerden de 3 tane aldık. 10 lu beğenemedim sanırım almicam.
20170831_113327.png

çok güzel olmuş canım eline sağlık bende alıp yapmaya başlayacvağım ama bu ayaklılardan almıcam sanırım aynı malzemeden daha tombul olanları var yani kağıt bardak boyunda ama plastik üzerine etiketler hazırladım birtek alıp yapıştırmam kaldı:KK48: bu ayaklılar diş buğdayında güzel oluyor tekrarda kullanılabiliyor baya sağlam o nedenle evde kullanılanları sakla derim:KK66:

ya bu tüller güzel hava veriyor ama uğraşması zor yapabilirsen ne ala:21:
Sıcak silikonla yapıştırılıyor o tüller canim ben gelin çiçeğimi de kendim yapmıştım kadeh bardaklarımı falan dugunde kullandığım elim yatkın

Eki Görüntüle 2039697 20170831_194543.jpg 20170831_194610.jpg 20170831_194639.jpg 20170831_194943.jpg 20170831_195122.jpg 20170831_195336.jpg 20170831_195410.jpg 20170831_195501.jpg 20170831_195621.jpg 20170831_195735.jpg 20170831_195845.jpg
Tulumlar ablamin oglunun saolsun tertemiz kullanmis verdi bebisime yeleklere bayildim tam istedigim gibiler:KK200:babynestte ablam yaptirmisti bana yaptirma bunu kullan dedi bakalim is gorecek mi? Besigin icine koyupta kullananlar var olmadi bende oyle yapacagim. Alt acma banyo havlusu ve alt ust pijama takimini ablam almisti gecen ay yegenine hediye:KK200::nazar:

Eklentiler

• 20170831_194347.jpg
    20170831_194347.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 125
Benim aldığım müslinden almışsın güle güle kullan cnm. Çok tatlı dimi denizci temalı... Bu arada kışlıklar çıkmış mı?
Yok canim tam anlamiyla yoktu hep mevsimlik ama aralarda kadife tulumlar gozume carpti ama yanasmadim kesin alirdim cunku:KK48: muslin istiyordum instagramda acayip pahali fiyatlar var tam kasanin yaninda gordum fiyatida cok uygun geldi aldim gitti

Sepetımizde süslendi nasıl olmus kızlar artik bi tek hastane cantamı hazırlamak kaldı ve heyecanla bebisimizi beklemek..
Bayildim canim cok guzel olmus guzel gunlerde yatsin bebisin
Bizde bebek arabamızı aldık sonunda kızlar, büyük bi yüktü sanki kurtulduk.
Cok guzel canim ama sanki sepet kismi cok kucuk ben bir turlu begenemedim bebek arabasi istedigim gibi bisi bulamiyorum. Cok zormus araba secmek o kadar para verecegim adam akilli bir sey olsun istiyorum kimi kucuk kullanissiz kimi buyuk hantal ortasi yok sanki
Selam kızlar. Benim kayınvalide de coştu dün maaşallah baya bi eksikleri tamamladık. Pembe bir şey almayacağım diyordum güya ama genelde pembe aldım : ) Yalnız hastane çıkışı beğenemedim hiç. Her yerde aynı modeller aşırı cicili bicili. Onun yerine şöyle bi kombin yaptım fotoğraf çekilirken giydirmek için. İçine zıbın ve patikli alt giydiririm aynı renk. Bir de şapka yerine saç bandı kullanırım belki. Olur mu sizce? Zaten bir kadife, 2 pazen, bir polar, 2 de örgü battaniyesi oldu. Bol bol eldiven, önlük, iç-dış zıbın, patikli alt, çıtçıtlı badi aldık. Ekstra hastane çıkışına lüzum var mı bilemedim. 5 li setlerden de 3 tane aldık. 10 lu beğenemedim sanırım almicam.
Eki Görüntüle 2039588
Ay bayildim valla bence cok guzel olur foto cekiminde falan

Cok guzel canim ama sanki sepet kismi cok kucuk ben bir turlu begenemedim bebek arabasi istedigim gibi bisi bulamiyorum. Cok zormus araba secmek o kadar para verecegim adam akilli bir sey olsun istiyorum kimi kucuk kullanissiz kimi buyuk hantal ortasi yok

Teşekkür ederim cnm, sepet dediğin neresi, Alt sepeti mi? Benim baktıklarım hep bu boyutlardaydı, o yüzden hiç gözüme batmadı. Hiç aklımızda soru işareti kalmadı gidip inceleyince aldık hemen. En pahalısı mima xari o bile içime sinmemişti. Bakalım inşallah kullanışlı olur. Sende gönlüne görmesini bulursun inşallah

Bizde bugün kv ile alışverişe cıktık bebişe. Son eksiklerimizide tamamladık artık yavas yavas. Eve dönünce yıkanıp ütülenip dolabına yerleşecek inşallah

Eki Görüntüle 2039697 Eki Görüntüle 2039698 Eki Görüntüle 2039699 Eki Görüntüle 2039700 Eki Görüntüle 2039701 Eki Görüntüle 2039702 Eki Görüntüle 2039703 Eki Görüntüle 2039704 Eki Görüntüle 2039705 Eki Görüntüle 2039707 Eki Görüntüle 2039708 Eki Görüntüle 2039709
Tulumlar ablamin oglunun saolsun tertemiz kullanmis verdi bebisime yeleklere bayildim tam istedigim gibiler:KK200:babynestte ablam yaptirmisti bana yaptirma bunu kullan dedi bakalim is gorecek mi? Besigin icine koyupta kullananlar var olmadi bende oyle yapacagim. Alt acma banyo havlusu ve alt ust pijama takimini ablam almisti gecen ay yegenine hediye:KK200::nazar:
Güle güle kullansın oğluşun inşallah

Kizlar hastane icin kendi yatagimiza nevresim veya pike takimi almamiz gerekiyor mu hastanedeki fotograf cekimi sirasinda sermek icin şık bir takim?

Kizlar hastane icin kendi yatagimiza nevresim veya pike takimi almamiz gerekiyor mu hastanedeki fotograf cekimi sirasinda sermek icin şık bir takim?
Bunu ozellikle hastaneye gittigimde soracagim bazi hastanelerde bebegin cinsiyetine gore nevresim rengi ayarlayip tertemiz nevresimler seriyorlar. Eger boyle bir hizmet yoksa bende goturecegim

Cok guzel canim ama sanki sepet kismi cok kucuk ben bir turlu begenemedim bebek arabasi istedigim gibi bisi bulamiyorum. Cok zormus araba secmek o kadar para verecegim adam akilli bir sey olsun istiyorum kimi kucuk kullanissiz kimi buyuk hantal ortasi yok

Teşekkür ederim cnm, sepet dediğin neresi, Alt sepeti mi? Benim baktıklarım hep bu boyutlardaydı, o yüzden hiç gözüme batmadı. Hiç aklımızda soru işareti kalmadı gidip inceleyince aldık hemen. En pahalısı mima xari o bile içime sinmemişti. Bakalım inşallah kullanışlı olur. Sende gönlüne görmesini bulursun inşallah
Evet canim alt sepet bebek icin yanimiza canta aldigimizda ya da alisverise ciktigimizda o sepet kurtarici olacak. Senin bebek arabana bayildigim icin biraz fazla inceledim galiba. Senin icine sindiyse ne guzel guzel gunlerde kullan insallah
Güle güle kullansın oğluşun inşallah
Amin canim insallah bebislerimiz cicilerini saglikla sihhatle guzel gunlerde kullanirlar insallah

Back