• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Nirodha Nirodha canim saglikla guzel gunlerde kullansin bebisin:KK200:

Kizlar bende dalin almayi dusunuyorum ama hala kararsizim alirsamda sadece sampuan ve pisik kremi alacagim pisik icin buyuk ihtimalle sudocrem alacagim

Pişik için bepanten de iyi bak. Hem doktorlar da öneriyor. Bizim şanssızlığımız aslında popolarını her bezden sonra yıkayamamak olacak. Ben yeğenlerimin bir çoğunun pişik olduğunu görmedm. Annem sürekli gün içinde 2 3 kez popolarını yıkardı. Ayrıca hakiki zeytinyağı da pişiğe iyi geliyor. Annem onu da sürerdi popolarına koltuk altlarına boyunlarının kıvrımlarına. Evet öle misss gibi kokmuyor ama neticede doğal yani.

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z F filmgibi MinikKelebegimm MinikKelebegimm J Jellybon_ arkadaşlar ekteki resimdeki karyolayı yaptırmaya verdim. Bana bebek kartolası için yatak öneriniz varmıdır. Visco zararlı asla kullanmam. Bebeğin sert yerde uyuması lazım omurga gelişimi açısından. Yün ve pamuk mayt barındırıyor ve yine bebeğin omurgaası için önerilmiyor. Kraft'ın yarı ortopedik yatağı, 28 dansite sıklığında sünger , pukka yatağın soft bambu bebek yatağı arasında kaldım.

Bu arada yorganı elyaf olacak. Yastığı da elyaf olacak. Allerji için en sağlıklısı elyafmış yün ve pamuk mayt üretip tozu çekiyormuş. Aynı şekilde cibinlik kullanmakta zararlı. Onun yerine evin pencere ve balkon kapılarına sineklik taktırmak en güzeli. Cibinlik tıpkı perde mantığı ile odadaki tozu tamamen kendisine çekiyor.
Karyola için ise yükseklik ve parmaklıkların arası ölçülerinin tam olması lazım. Bebeğin kolu ayağı sıkışmayacak ama kafası da girmeyecek şekilde.

Önerilerinizi bekliyorum canlarım

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-08-14-10-00.png
    Screenshot_2017-08-08-14-10-00.png
    181,9 KB · Görüntüleme: 114
Daha önce anneliği tadan arkadaşlar bebek kıyafetlerini nasıl yaptınız. Bu bebek milleti her an büyüyor haftası haftasını tutmuyor. Kaç zıbın aldınız kaç ağız bezi. Kaç kundak kaç patik?
bir garip oblomov bir garip oblomov canım liste yapmışsın ya yardım alarak son güncellemeyi yapsan adet olarakta yazsan ya kuşum. Gereksiz bişi almak istemiyorum. El kadar ürünler 7 8 Tl parça başı

Pişik için bepanten de iyi bak. Hem doktorlar da öneriyor. Bizim şanssızlığımız aslında popolarını her bezden sonra yıkayamamak olacak. Ben yeğenlerimin bir çoğunun pişik olduğunu görmedm. Annem sürekli gün içinde 2 3 kez popolarını yıkardı. Ayrıca hakiki zeytinyağı da pişiğe iyi geliyor. Annem onu da sürerdi popolarına koltuk altlarına boyunlarının kıvrımlarına. Evet öle misss gibi kokmuyor ama neticede doğal yani.

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z F filmgibi MinikKelebegimm MinikKelebegimm J Jellybon_ arkadaşlar ekteki resimdeki karyolayı yaptırmaya verdim. Bana bebek kartolası için yatak öneriniz varmıdır. Visco zararlı asla kullanmam. Bebeğin sert yerde uyuması lazım omurga gelişimi açısından. Yün ve pamuk mayt barındırıyor ve yine bebeğin omurgaası için önerilmiyor. Kraft'ın yarı ortopedik yatağı, 28 dansite sıklığında sünger , pukka yatağın soft bambu bebek yatağı arasında kaldım.

Bu arada yorganı elyaf olacak. Yastığı da elyaf olacak. Allerji için en sağlıklısı elyafmış yün ve pamuk mayt üretip tozu çekiyormuş. Aynı şekilde cibinlik kullanmakta zararlı. Onun yerine evin pencere ve balkon kapılarına sineklik taktırmak en güzeli. Cibinlik tıpkı perde mantığı ile odadaki tozu tamamen kendisine çekiyor.
Karyola için ise yükseklik ve parmaklıkların arası ölçülerinin tam olması lazım. Bebeğin kolu ayağı sıkışmayacak ama kafası da girmeyecek şekilde.

Yatak sahane görünüyor. Hem tam olarak alisverisini bitiremediğim icin, hem de desifre olmamak için odasını, halisini, duvar kağıdını vs paylasamiyorum malesef :( o yüzden bu topigi pek takip etmiyorum. Yatak cok guzel görünüyor. Gerekirse sen bile kıvrılır yatarsın yaninda :D dediğin gibi yataklarin bi sertlik seviyesi var ama daha araştırmadım. Yardimci olamiyorum malesef :( ama görüntü ve kullanış açısından gerçekten çok güzel. Yatağı ozel olcu mu olacak bunun, standartlar boyle değil galiba? Yun hic tavsiye edilmiyor, ben zaten ağır alerji hastasiyim, hali perde en zararli şeyler. Hatta yorgan, yastık hepsini antialerjik alacağım ben mecburen. Sık sık yüksek ısıda 90 derecede falan yikamak ve utulemek de mayt uretimine engel oluyor

Dun e bebeğe gitmiştik eşimle kararsiz kalmıştık alalım mi diye. Peki marka fark eder mi sence yoksa herhangi biri yeterli mi
Kullananlar hep otri bebegi onerdikleri icin onu alacagim digerlerini hic bilmiyorum
Daha önce anneliği tadan arkadaşlar bebek kıyafetlerini nasıl yaptınız. Bu bebek milleti her an büyüyor haftası haftasını tutmuyor. Kaç zıbın aldınız kaç ağız bezi. Kaç kundak kaç patik?
bir garip oblomov bir garip oblomov canım liste yapmışsın ya yardım alarak son güncellemeyi yapsan adet olarakta yazsan ya kuşum. Gereksiz bişi almak istemiyorum. El kadar ürünler 7 8 Tl parça başı
Olur canim neden olmasin ama adetler kisiden kisiye bebekten bebege degisir simdi bebis oyle bir altini kirletir ki gunde 4-5 badi ve alt degistirmek zorunda kalirsin onlari yika kurut birde bizimkiler kis bebesi olacaklar o nedenle biraz yedekli almakta fayda var gibi dusunuyorum ben 7-8 iyiymis 10 15 liradan asagiya bisi yok burda hele alt ust takim 35 50 arasi minicik bez parcalari.

Kullananlar hep otri bebegi onerdikleri icin onu alacagim digerlerini hic bilmiyorum

Olur canim neden olmasin ama adetler kisiden kisiye bebekten bebege degisir simdi bebis oyle bir altini kirletir ki gunde 4-5 badi ve alt degistirmek zorunda kalirsin onlari yika kurut birde bizimkiler kis bebesi olacaklar o nedenle biraz yedekli almakta fayda var gibi dusunuyorum ben 7-8 iyiymis 10 15 liradan asagiya bisi yok burda hele alt ust takim 35 50 arasi minicik bez parcalari.
Bende bu konuda kararsız kaldım herkes farklı bişey söylüyor kimisi çok bişey alma sürekli büyüdükleri için hep yenisini almak gerekecek diyor. Kimisi çok kirleniyor sürekli kıyafet değiştirmek gerekiyor diyor. Şu an 10 parça dış giyim aldım zıbın, tulum, takım... 7-8 parçada çıtçıtlı badi ve patikli pijama aldım yeter mi bilmiyorum.

28.haftaya girme münasebeti ile ilk bebek eşyamızı aldık. İlk kez hemde :) Diyarbakır'da bulunan bir mağazadan gidip yatak odasına koymak için beşik aldık. 230 tl berdik beşiğe ama güzeldi yani sağlamdı. İçime sindi
Hayırlı olsun canım. Rabbim Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende dün beşik aldım. 600 TL. Sepet beşiklerin büyük ebat olanını aldım. 3 yaşına kadar kullanılabilirmiş. Yer sorunu vardı. Anne yanı beşik düşünüyordum o yüzden. Bu aldığım beşik tam benim istediğim ölçülerde. Hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah.. tabi benimkisi mavi renk olacak :)

Eklentiler

• IMG_0146.JPG
    IMG_0146.JPG
    58,7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_0147.JPG
    IMG_0147.JPG
    67,4 KB · Görüntüleme: 138

Yatak konusunda bende çok kararsiz kalmıştım piyasa da 100tl ye de yatak var 400tl ye de. Özelliklerine bakıyorum hep yâri sert bizim aldığınız besik karyola besik içine park yatak die satılanlardan almayı dusubuyorum

yatak konusunda canim
Hiç fikrim Yok piyasada o kadar çok çeşit var ki hatta bazen eşimle de konuşuyoruz eskiden kim bilir biz nasıl yatakta yattık o kadar irdelemesek mi dediğimiz de oluyor. Seçtiğim besik güzel geniş güle güle kullanın insallah

Tatlim gerekli arastirmayi yapmissin sen zaten. Ben bu konuda yardimci olamayacagim cunku kizimda ne karyolasini ne de yatagini biz almadik. O isi halasi ustlenmisti. Esi mobilyaci oldugu icin kendileri yapmıştı. Yatagini ise istikbalden almislardi.

Kuşum burada yereller var satan. E bebek civil buralarda kazık vallaha. Benim annem pazendenn yapıyomuş. Haklısın valla. Ama ben çok deneyimsizim. Bana da akıl verin. Alayımmmı yoksa 32.haftayı mı bekliyim bilemedim

Yatak sahane görünüyor. Hem tam olarak alisverisini bitiremediğim icin, hem de desifre olmamak için odasını, halisini, duvar kağıdını vs paylasamiyorum malesef :KK43: o yüzden bu topigi pek takip etmiyorum. Yatak cok guzel görünüyor. Gerekirse sen bile kıvrılır yatarsın yaninda :KK70: dediğin gibi yataklarin bi sertlik seviyesi var ama daha araştırmadım. Yardimci olamiyorum malesef :KK43: ama görüntü ve kullanış açısından gerçekten çok güzel. Yatağı ozel olcu mu olacak bunun, standartlar boyle değil galiba? Yun hic tavsiye edilmiyor, ben zaten ağır alerji hastasiyim, hali perde en zararli şeyler. Hatta yorgan, yastık hepsini antialerjik alacağım ben mecburen. Sık sık yüksek ısıda 90 derecede falan yikamak ve utulemek de mayt uretimine engel oluyor
Özel ölçüde yaptırdım. Ben en az 6 yaşına dek kullanacağı şekilde yaptırdım. Yer yatağı gibi olması avantaj çünkü düşme riski yok. Hemde kullanışlı. Beyaz yaptırdım gömme dolabı da yatağı da. Gömme dolabın 3 kapağı ona ait olacak. Diğer bir kapağa da halı merdiven ütü masası girecek. Ayrıca dolap taaa tavana dek yüksek olacak ve üst kapaklara da fazla battaniye yazlık kışlık kıyafetler vb eşyalar girecek. Benim evim 2+1 . Ve bebeğin odası minnak. Gömme dolap benim genç odası olduğı zmn da kurtarıcım olacak. Ama inşallah gençliğine dek tayin isemiş ve taşınmış oluruz

Özel ölçüde yaptırdım. Ben en az 6 yaşına dek kullanacağı şekilde yaptırdım. Yer yatağı gibi olması avantaj çünkü düşme riski yok. Hemde kullanışlı. Beyaz yaptırdım gömme dolabı da yatağı da. Gömme dolabın 3 kapağı ona ait olacak. Diğer bir kapağa da halı merdiven ütü masası girecek. Ayrıca dolap taaa tavana dek yüksek olacak ve üst kapaklara da fazla battaniye yazlık kışlık kıyafetler vb eşyalar girecek. Benim evim 2+1 . Ve bebeğin odası minnak. Gömme dolap benim genç odası olduğı zmn da kurtarıcım olacak. Ama inşallah gençliğine dek tayin isemiş ve taşınmış oluruz
Ben de iki kapili çocuk dolaplarini kullanissiz buluyorum malesef. Herhalde sadece 2 yaşına kadar sığar kıyafetleri. Evimiz büyük, bebek odasi da büyük. Ben de aynen dedigin gibi, tacı tavana kadar olan yukluklu, 5 kapili süslü bi dolap siparişi verdim. Yatak odasi dolabi kadar :D inşallah Allah verirse kardesi olursa da baska cocuk odasi yok, paylasirlar. Iki cocuga rahat yeter. Bi de zaten odamda tek kişilik baza yatak vardı, ona dolaba takim yatak başı ve dusmemesi icin korkuluk. Bi tane de tekli emzirme koltuğuna cok hevesleniyordum, ondan aldim simli krem. Beşiği de direk kendi yanima inşallah, esimin kuzeni verecek onu. Insallah saglikla yatirmak nasip olur.
Montessori mi diyorlar bu yerden yataklara, bence cok mantıklı. Sadece acaba saat başı kalkıp benim yanıma gelir mi diye düşünürüm :D gerçi beşikten cikamasa da saat başı bana seslenir, ayni hesap

Back