2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Insallah bebislerimizin tercihi de bizimle ayni olur :) emzirme yastigi alicakmisin canim peki gerekli mi gercekten kararsiz kaldim alip kullanmazsam diye

Ben emzirme yastığı aldım ama azıcık becerikli biri bile aynısını yapabilir diye düşünüyorum eğer böyle şeylerle uğraşmayı seven biriyseniz kendiniz yapabilirsiniz bence. 30 liraya almıştım hepsiburadada indirim varken. Ebebekte 50 lira falan çok pahalı bence değmez.

Insallah bebislerimizin tercihi de bizimle ayni olur :) emzirme yastigi alicakmisin canim peki gerekli mi gercekten kararsiz kaldim alip kullanmazsam diye
İnsallah canim emzirme yastığı yada alt açma takımları var ya bana gereksiz geliyordu ama emzirme yastığını internetten ölçülerini buldum arkadasım dikecek canim

İnsallah canim emzirme yastığı yada alt açma takımları var ya bana gereksiz geliyordu ama emzirme yastığını internetten ölçülerini buldum arkadasım dikecek canim
Alt acma aldim canim ben de instagramda suslu takimlar var ya onlarin icinde yaptiriyorum ama emzirme yastigina da bakayim bir nolur nolmaz:)

Alt acma aldim canim ben de instagramda suslu takimlar var ya onlarin icinde yaptiriyorum ama emzirme yastigina da bakayim bir nolur nolmaz:)
Eger kumaş alıp dikebilir annem arkadasım dersen sana ölçülerini gönderebilirim canim sen bilirsin insan gereksiz bir şey almaktan da cekiniyor ister istemez

Kızlar oğluma sepet beşik aldık ama kayınvalidemin ve kayınpederimin beğenisi üzerine tüllü dantelli fln oldu, o an güzel geldi bana ama eve gelince beğenmedim. Eşim zaten hiç sevmedi, Çocuğun erkek olduğunu ıspatlamak için buna çıplak yatırmamız gerekicek diyip duruyo Ayrı bir sepet beşik örtü seti almak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer internetten bulamadım pek.

canım erkek olduğunu neden ispatlamanız gerekiyor ki benim sepetim de tüllü ve dantelli

yok malesef canım benimde canım çıktı resmen bulursam haber edeyim sanada benim beşik hala bomboş ablam bir takım dikecek ama kumaşları götürmek bir türlü nasip olmadı bende o tüllü takımlardan istemiyorum erkek bebeğe bende yakıştıramadım

Canım benimde beyaz tüllü idi küçük beyaz beşiğim böyle bir model buldum annem dikiyor ama rengi mavi değil grili :)

Eklentiler

• cf11448837203db00b5174b4d28586d8.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…