- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.121
Insallah bebislerimizin tercihi de bizimle ayni olur :) emzirme yastigi alicakmisin canim peki gerekli mi gercekten kararsiz kaldim alip kullanmazsam diyeİnsallah memnun kalırız bebislerimiz cildini tahriş etmez. Hastane cantasi olarak genelde kol cantasi gibi oluyor ya öyle degil de sırt cantasi tarZi almak daha iyi gibi sanki kullanan arkadasım sırt cantasi daha iyi oluyor kullanırken demisti
İnsallah canim emzirme yastığı yada alt açma takımları var ya bana gereksiz geliyordu ama emzirme yastığını internetten ölçülerini buldum arkadasım dikecek canimInsallah bebislerimizin tercihi de bizimle ayni olur :) emzirme yastigi alicakmisin canim peki gerekli mi gercekten kararsiz kaldim alip kullanmazsam diye
Alt acma aldim canim ben de instagramda suslu takimlar var ya onlarin icinde yaptiriyorum ama emzirme yastigina da bakayim bir nolur nolmaz:)İnsallah canim emzirme yastığı yada alt açma takımları var ya bana gereksiz geliyordu ama emzirme yastığını internetten ölçülerini buldum arkadasım dikecek canim
Eger kumaş alıp dikebilir annem arkadasım dersen sana ölçülerini gönderebilirim canim sen bilirsin insan gereksiz bir şey almaktan da cekiniyor ister istemezAlt acma aldim canim ben de instagramda suslu takimlar var ya onlarin icinde yaptiriyorum ama emzirme yastigina da bakayim bir nolur nolmaz:)
Aslinda olabilir canim olculeri gonderirsen sevinirim bi deneriz en azindan bakarsin guzel olur :)Eger kumaş alıp dikebilir annem arkadasım dersen sana ölçülerini gönderebilirim canim sen bilirsin insan gereksiz bir şey almaktan da cekiniyor ister istemez
denersin canimAslinda olabilir canim olculeri gonderirsen sevinirim bi deneriz en azindan bakarsin guzel olur :)
Tesekkur ederim canim deneyelim:)Otururken destek olarak da mi kullaniliyormus canimdenersin canim
Evet canim hem otururken emzirirken rahat olur gibiTesekkur ederim canim deneyelim:)Otururken destek olarak da mi kullaniliyormus canim
canım erkek olduğunu neden ispatlamanız gerekiyor kiKızlar oğluma sepet beşik aldık ama kayınvalidemin ve kayınpederimin beğenisi üzerine tüllü dantelli fln oldu, o an güzel geldi bana ama eve gelince beğenmedim. Eşim zaten hiç sevmedi, Çocuğun erkek olduğunu ıspatlamak için buna çıplak yatırmamız gerekicek diyip duruyoAyrı bir sepet beşik örtü seti almak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer internetten bulamadım pek.
Iyiymis canim o zaman insallah yapabilirim :)Evet canim hem otururken emzirirken rahat olur gibi
yok malesef canım benimde canım çıktı resmen bulursam haber edeyim sanada benim beşik hala bomboş ablam bir takım dikecek ama kumaşları götürmek bir türlü nasip olmadı bende o tüllü takımlardan istemiyorum erkek bebeğe bende yakıştıramadımKızlar oğluma sepet beşik aldık ama kayınvalidemin ve kayınpederimin beğenisi üzerine tüllü dantelli fln oldu, o an güzel geldi bana ama eve gelince beğenmedim. Eşim zaten hiç sevmedi, Çocuğun erkek olduğunu ıspatlamak için buna çıplak yatırmamız gerekicek diyip duruyoAyrı bir sepet beşik örtü seti almak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer internetten bulamadım pek.
Once dene yapamazsam hazır al içine elyaf konuyor ölçüleri ver yaparsın bence :))Iyiymis canim o zaman insallah yapabilirim :)
Insallah canim yapamazsam alicam bi tane oturmaya da yariyormus kullaniriz illa ki :)Once dene yapamazsam hazır al içine elyaf konuyor ölçüleri ver yaparsın bence :))
yok malesef canım benimde canım çıktı resmen bulursam haber edeyim sanada benim beşik hala bomboş ablam bir takım dikecek ama kumaşları götürmek bir türlü nasip olmadı bende o tüllü takımlardan istemiyorum erkek bebeğe bende yakıştıramadım
canım erkek olduğunu neden ispatlamanız gerekiyor kibenim sepetim de tüllü ve dantelli
yaaa benimki bir şey demedi beğendi hatta, rengi de beyaz tülün ve dantellerin:) instagramda cibinlik falan satıyorlar canım onlara bir bak.Ya eşim şaka yapıyor tabi ki ama hiçte hoşnut değil bir durumdan
E bebekte 37litaya düşmüş canim 20 agustos son gun bakmak istersenIyiymis canim o zaman insallah yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?