- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.161
ben siparişimi verdim bekliyorum =)Kızlar oda kapı süsü olarak ben böyle bişey istiyorum nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben siparişimi verdim bekliyorum =)Kızlar oda kapı süsü olarak ben böyle bişey istiyorum nasıl sizce
Harikaymış nerden verdin siparişi bayıldımben siparişimi verdim bekliyorum =)
cok güzelmiş canım, ne kadar fiyatı?ben siparişimi verdim bekliyorum =)
Harikaymış nerden verdin siparişi bayıldım
İnstagramdan buldum,mykohandmade , bu 30*50 ölçülerinde, 130 TLcok güzelmiş canım, ne kadar fiyatı?
Haklısın evet. Sırt çantam jansport yıllardır alıştım bölmelerine falan da. Eğer sırt çantası olacaksa başka bakmam sanırımCanım bu bebek sırt çantalarının içinde farklı bir çok bölümler oluyor. Biberon koymak için falan yani sıradan bir sırt çantası bebek eşyaları için kullanışlı olur mu bilemedim. Bi de böyle omza asılan çantaları pek tavsiye etmiyorlar ağırlık yaptığı için omuz ağrısına yol açıyor. Bi de kucakta da bebek olacağı için taşımak daha zor olur diye düşünüyorum.
Ben sordum tulum takımı 60 tldir tekrar ekim ayında gelcek dedi. Benim isim ancak belli olur o zaman sipariş veririm şimdilik başka şeyler alayım yaOrayı biliyorum mesaj attım maalesef kalmadı yazdılar
Kızlar ekteki duvar kağıtlarından arıyorum nerde (internette, ya da İstanbul'da)
bulabilirim bilen yardımcı olabilir mi?
canım duvar kağıdı için en iyisi Unkapanı İMCye gitmek, bu modelden orada gördüm hem diğer mağazalara göre fiyatı daha uygun oluyor hem de bi ton çeşit var.Kızlar ekteki duvar kağıtlarından arıyorum nerde (internette, ya da İstanbul'da)
bulabilirim bilen yardımcı olabilir mi?
keyap karşıda, english home da geçen indirim vardı ama iki renk duvar kağıtları gördüm. Sade duruyor beğenemedim. Keyapa bakayım evet, hazır gitmişken biraz modokoya da bakarız mobilya falan teşekkürler : )
Çok var internette aslında erkekse evet, sarı olabilir gri olabilir. Tüllü hoş olmuyor.
Kızlar oda kapı süsü olarak ben böyle bişey istiyorum nasıl sizce
bana ablam hediye aldı canım ne kadar kullanılır bilmem ama burdakinin fiyatı baya pahalıymış bence alacaksan daha ucuz bir şey bakkızlar böyle bir şey beğendim: https://www.lidyana.com/modakids-erkek-bebek-panda-baskili-alt-acma-051-45649-038 sizce gerekli mi
yaaa, en iyisi eminönünden bakmak o zaman. Ya her şey nasıl da pahalı. Lohusa takımı sordum 500 tl, kapı süsü soruyorum 300 tl. morallerim bozuldu vallahi.. düğün işi gibi bebek işlerini de gereksiz pahalı yapıyorlar.bana ablam hediye aldı canım ne kadar kullanılır bilmem ama burdakinin fiyatı baya pahalıymış bence alacaksan daha ucuz bir şey bak
kızlar böyle bir şey beğendim: https://www.lidyana.com/modakids-erkek-bebek-panda-baskili-alt-acma-051-45649-038 sizce gerekli mi
özeniliyor bir kere oluyor diye işte insanları kıskaç altına alıyorlar dediğin gibi her şey ateş pahası minicik kıyafetler 50-60 lira insanın canı acıyor ister istemez her şeyi sorguluyoruz gerekli mi değil mi diye çeşit çeşit şeyler çıktıyaaa, en iyisi eminönünden bakmak o zaman. Ya her şey nasıl da pahalı. Lohusa takımı sordum 500 tl, kapı süsü soruyorum 300 tl. morallerim bozuldu vallahi.. düğün işi gibi bebek işlerini de gereksiz pahalı yapıyorlar.