• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Eklentiler

• 19761662_496020694066353_6074163614401429504_n.jpg
    19761662_496020694066353_6074163614401429504_n.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 148
Ah ciciler ne hoş. Baktıkça insanın içi açılıyor henüz odayı hazırlayamadık. Son zamanlarda yıkatıp dizsek daha hijyenik olur mu sizce de ? Bir de bunları poşetlerinde mi muhafaza etsem askıda poşetli hoş olur mu bilmiyorum

Hastanede dağıtılacak süs veya kapı süsü hazır değil ama panolar ışıklı güzel oluyor. Eğer isim belli olursa şunları da seviyorum .

Kasım ayı olacağı için aslında yorganla yatarız gibi ama yine de pike yaptırsak nasıl olur sizce ?
Bu konuda fikriniz nedir?

Eklentiler

• IMG_0019.PNG
    IMG_0019.PNG
    269,1 KB · Görüntüleme: 142
Canım bu bebek sırt çantalarının içinde farklı bir çok bölümler oluyor. Biberon koymak için falan yani sıradan bir sırt çantası bebek eşyaları için kullanışlı olur mu bilemedim. Bi de böyle omza asılan çantaları pek tavsiye etmiyorlar ağırlık yaptığı için omuz ağrısına yol açıyor. Bi de kucakta da bebek olacağı için taşımak daha zor olur diye düşünüyorum.
Haklısın evet. Sırt çantam jansport yıllardır alıştım bölmelerine falan da. Eğer sırt çantası olacaksa başka bakmam sanırım

Kızlar ekteki duvar kağıtlarından arıyorum nerde (internette, ya da İstanbul'da)
bulabilirim bilen yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_0028.JPG
    IMG_0028.JPG
    55,9 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar ekteki duvar kağıtlarından arıyorum nerde (internette, ya da İstanbul'da)

Bu alt kısımdaki çizgili olanlardan modoko'nun yanındaki keyap'taki duvar kağıdı satan dükkanlarda görmüştüm ben. Yanılmıyorsam zara homeda da o tarz duvar kağıdı gördüm. Ayrıca english home da da görmüştüm. Caddedeki laura ashley mağazasında da görmüştüm. Birebir aynı renklerde değil ama bu tarz soft renklerde kalın çizgili duvar kağıdıydı hepsi. Hatta bebek odası mobilyası satan mağazalar da bile olabiliyor. Çizgili ile kombin düz renk seçenekleri de vardı tabii hepsinde. Farklı zamanlarda gördüm hepsini, en son keyapta gördüm ama hepsinde şimdi de vardır diye düşünüyorum.

keyap karşıda, english home da geçen indirim vardı ama iki renk duvar kağıtları gördüm. Sade duruyor beğenemedim. Keyapa bakayım evet, hazır gitmişken biraz modokoya da bakarız mobilya falan teşekkürler : )

canım duvar kağıdı için en iyisi Unkapanı İMCye gitmek, bu modelden orada gördüm hem diğer mağazalara göre fiyatı daha uygun oluyor hem de bi ton çeşit var.

keyap karşıda, english home da geçen indirim vardı ama iki renk duvar kağıtları gördüm. Sade duruyor beğenemedim. Keyapa bakayım evet, hazır gitmişken biraz modokoya da bakarız mobilya falan teşekkürler : )

Ben anadolu yakasındayım, bu taraftakileri söyledim o yüzden :KK23: Karşıda da bebek mobilyası satan mağazalarda bulabileceğini düşünüyorum. Ayrıca imç de keyap kadar geniş seçeneklere sahiptir :) evden çıkamayacak, netten alabilecek durumdaysan diye de bilindik markaları yazmıştım :) bazılarımız sıkıntılı dönemler geçiriyoruz malum, hava da sıcak olunca evden alışveriş yapmak istersen bilindik markaların internet sitelerinden de bakabilirsin. Laura ashley unnado sitesine çok gelirdi mesela, orda görmüştüm sonra gidip mağazasından bakmıştım :) bu arada ben evmanyadan duvar stickerı aldım. O sitede de duvar kağıdı alternatifleri vardı :)

Çok var internette aslında erkekse evet, sarı olabilir gri olabilir. Tüllü hoş olmuyor.

canım yatağımız bu şekilde olsa çok var ama bizim oval beşik o nedenle bulamıyorum internette:KK43:

Kızlar oda kapı süsü olarak ben böyle bişey istiyorum nasıl sizce

canım bunlar kapı süsünden çok duvara tablo şeklinde oluyor

bana ablam hediye aldı canım ne kadar kullanılır bilmem ama burdakinin fiyatı baya pahalıymış bence alacaksan daha ucuz bir şey bak
yaaa, en iyisi eminönünden bakmak o zaman. Ya her şey nasıl da pahalı. Lohusa takımı sordum 500 tl, kapı süsü soruyorum 300 tl. morallerim bozuldu vallahi.. düğün işi gibi bebek işlerini de gereksiz pahalı yapıyorlar.

bir garip oblomov bir garip oblomov

Ben şahsen kumaş olan alt açmaları kullanamadım. Yenidoğan döneminde çok kazaları oldu oğlumun, gerçi halen daha altını değiştirirken değiştirme bezine değdiği oluyor. Belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum ama tek kullanımlık alt açma örtüleri daha pratik geliyor bana. Tek sefer kullanıp atmıyorum tabii, leke olana ya da eskiyene kirlenene kadar kullanıyorum. Ebebekin kendi ürününü alıyorum, daha uygun ve büyükçe. Dışarıda mesela alt açma yerini tam örtüyor, altı naylon üzeri pamuklu. Bir kaza olsa emiyor hemen. Aynı örtüden park bahçede çimlere serip oğlumu oturttuğum da oldu. Bu kumaş olanların dezavantajı hem çantada daha çok yer kaplaması hem de yıkayıp kurumasını beklemek. Banyodan sonra, denizden havuzdan çıkınca, alt değiştirirken, çimlerde ben bu tek kullanımlık olan alt değiştirme örtülerini kullanıyorum. Onlara da bir bakın isterseniz. Ama tabii bu da kişisel bir tercih :)

yaaa, en iyisi eminönünden bakmak o zaman. Ya her şey nasıl da pahalı. Lohusa takımı sordum 500 tl, kapı süsü soruyorum 300 tl. morallerim bozuldu vallahi.. düğün işi gibi bebek işlerini de gereksiz pahalı yapıyorlar.
özeniliyor bir kere oluyor diye işte insanları kıskaç altına alıyorlar dediğin gibi her şey ateş pahası minicik kıyafetler 50-60 lira insanın canı acıyor ister istemez her şeyi sorguluyoruz gerekli mi değil mi diye çeşit çeşit şeyler çıktı

Back