- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.101
Tabiiki kampanyaları haber verelim ama benim aldığım yer yasadigim yerdeki bebek mağazasından aldım yerel mağaza değildi canimKampanyalardan birbirimize haber verelim mi
Sensetive Yeni doganla başldılar suan 3 numarayı kullanıyorlarBen de böyle duydum sleepy hangi modelini kullanıyorlar
Ben haber vereyim trendyolda mothercare 1 alana 1 bedava kampanyası vardıTabiiki kampanyaları haber verelim ama benim aldığım yer yasadigim yerdeki bebek mağazasından aldım yerel mağaza değildi canim
Ne kadara almıştınız ebebekte indirim var gibi 80 tanesi 20 liraAynen bizde sleepy aldık
Babymall da indirim vardı geçen hafta aldık bizNe kadara almıştınız ebebekte indirim var gibi 80 tanesi 20 lira
Bebek bezleri normal Yen'i doğanlar hep o fiyatlarda canim bende diger ay molfix almayı düşünüyorumBen haber vereyim trendyolda mothercare 1 alana 1 bedava kampanyası vardıayrıca sleepy marka bezlerde indirim varmış ebebekte yenidoğan bebek bezi 80 tanesi 20 lira
Yenidoğan kaç paket almalıyız acaba günde 4 defa olsaBebek bezleri normal Yen'i doğanlar hep o fiyatlarda canim bende diger ay molfix almayı düşünüyorum
Göbek oyuntulu ya rahat olur diye düşünüyorum. Haber verdiğin icin tesekkurler ayrica :))
Hiç fikrim Yok canim çok alıp stok yapmak bana mantıksız geliyor cunku Eger hemen kilo alırsa Yenidoğan'dam sonra hemen 2 numara 3-6kg geçmek gerekecekYenidoğan kaç paket almalıyız acaba günde 4 defa olsa
Bunu arıyorum ne zamandır siz buldunuz muBunların isim yazılı olanları da oluyor
Evet, instagramdaBunu arıyorum ne zamandır siz buldunuz mu
L Lokumun annesi sleppy bez civil de 17.90 mis haberin olsun internet sitesinde gördüm ama son gun yarın sanirim
Bebek bezi karşılaştırma videosu gördüm,bakmak isterseniz buyurun;Bebek bezleri normal Yen'i doğanlar hep o fiyatlarda canim bende diger ay molfix almayı düşünüyorum
Göbek oyuntulu ya rahat olur diye düşünüyorum. Haber verdiğin icin tesekkurler ayrica :))
Günde en az 6-7 değiştiriliyor canım ilk zamanlar.geceyi saymiyorim bile.ben büyük oğlumda Prima kullanmıştım.kucuk oğlumda Molfix göbek bağı oyuntuluyu almıştım tavsiye üzerine gerçekten çok memnun kaldık.iki paket kullandık diye hatırlıyorum.yine inşallah Molfix göbek bağı oyuntuluyu almayı düşünüyorum.size tavsiyem iki paketten fazla almayın.ama iki paket kesin kullanılıyor yeni doğan eger bebeğiniz 4 kilodan küçük dogacaksaYenidoğan kaç paket almalıyız acaba günde 4 defa olsa
Orayı biliyorum mesaj attım maalesef kalmadı yazdılarEvet, instagramda
@bridehousebyng sayfasında var canım
Ben de molfix aldim iki paket umarim memnun kaliriz:)Bebek bezleri normal Yen'i doğanlar hep o fiyatlarda canim bende diger ay molfix almayı düşünüyorum
İnsallah memnun kalırız bebislerimiz cildini tahriş etmez. Hastane cantasi olarak genelde kol cantasi gibi oluyor ya öyle degil de sırt cantasi tarZi almak daha iyi gibi sanki kullanan arkadasım sırt cantasi daha iyi oluyor kullanırken demistiBen de molfix aldim iki paket umarim memnun kaliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?