• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Tabiiki kampanyaları haber verelim ama benim aldığım yer yasadigim yerdeki bebek mağazasından aldım yerel mağaza değildi canim
Ben haber vereyim trendyolda mothercare 1 alana 1 bedava kampanyası vardı ;) ayrıca sleepy marka bezlerde indirim varmış ebebekte yenidoğan bebek bezi 80 tanesi 20 lira

Eklentiler

• IMG_9992.PNG
    IMG_9992.PNG
    169,9 KB · Görüntüleme: 40
Ben haber vereyim trendyolda mothercare 1 alana 1 bedava kampanyası vardı :KK66: ayrıca sleepy marka bezlerde indirim varmış ebebekte yenidoğan bebek bezi 80 tanesi 20 lira
Bebek bezleri normal Yen'i doğanlar hep o fiyatlarda canim bende diger ay molfix almayı düşünüyorum
Göbek oyuntulu ya rahat olur diye düşünüyorum. Haber verdiğin icin tesekkurler ayrica :))

Yenidoğan kaç paket almalıyız acaba günde 4 defa olsa
Günde en az 6-7 değiştiriliyor canım ilk zamanlar.geceyi saymiyorim bile.ben büyük oğlumda Prima kullanmıştım.kucuk oğlumda Molfix göbek bağı oyuntuluyu almıştım tavsiye üzerine gerçekten çok memnun kaldık.iki paket kullandık diye hatırlıyorum.yine inşallah Molfix göbek bağı oyuntuluyu almayı düşünüyorum.size tavsiyem iki paketten fazla almayın.ama iki paket kesin kullanılıyor yeni doğan eger bebeğiniz 4 kilodan küçük dogacaksa

Bebek bezi konusunda en onemli kriter bebeğin cildi.en iyi bez diye aldığınız bez bebeğin cildine iyi gelmeye biliyor,ya da tam tersi begenmediginiz bir marka bebeğe iyi geliyor.ben büyük oğlumda Prima premium care kullanmıştım,başka bezi denedim merakimdan ama cildi kabul etmedi.kucuk oğlumda da Molfix yeni doğan kullandıktan sonra Prima premium aldım cildi kabul etmedi,mecburen hep Molfix kullandım ama çok memnun kaldım.o yüzden şimdiden bez stoku yapmamanizi oneririm nacizane tavsiyem.bebekler emzik ve bez seçimini kendileri yapıyorlar :emir_bebek:

evet bende molfix göbek bağı oyuntulu almıştım oğlumda çok rahat ettik ama eğer bebiş kiloluysa o bezler ufak gelebiliyor şimdi ufak paket göbek bağı oyuntulu almayı düşünüyorum göbeği düşünceye kadar idare etsin diye sonra sleppyi denemek istiyorum bende :)

Ben de molfix aldim iki paket umarim memnun kaliriz:)
İnsallah memnun kalırız bebislerimiz cildini tahriş etmez. Hastane cantasi olarak genelde kol cantasi gibi oluyor ya öyle degil de sırt cantasi tarZi almak daha iyi gibi sanki kullanan arkadasım sırt cantasi daha iyi oluyor kullanırken demisti

Back