• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

selam kızlar,
ben bu iki çoook tatlışko tulumu aldımm ay içim gitti vallahii:)

Eklentiler

• thumbnail_20170817_120820.jpg
    thumbnail_20170817_120820.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 164
  • thumbnail_20170817_120849.jpg
    thumbnail_20170817_120849.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 152
selam kızlar,
ben bu iki çoook tatlışko tulumu aldımm ay içim gitti vallahii:)

Çok güzeller, güzel günlerde kullanın inşallah :)
İts all about baby marka tulumu nereden aldın? Ben oğluma unnado sitesinden bu markanın çoraplarını alıyordum ama site kapandı.. Diz üstü çorapları çoook güzel oluyor. Gene güzel doğum günü taçları var bu markanın :) kız bebekler için tulumları da çok hoştu ama alabileceğim güvenli bir site bilemiyorum. Nereden aldıysan tavsiye edermisin?

Çok güzeller, güzel günlerde kullanın inşallah :)
İts all about baby marka tulumu nereden aldın? Ben oğluma unnado sitesinden bu markanın çoraplarını alıyordum ama site kapandı.. Diz üstü çorapları çoook güzel oluyor. Gene güzel doğum günü taçları var bu markanın :) kız bebekler için tulumları da çok hoştu ama alabileceğim güvenli bir site bilemiyorum. Nereden aldıysan tavsiye edermisin?
canım https://www.itsallaboutbaby.biz/ sayfasından aldım, kumaşı çok güzel tok bir kumaş çok beğendim. siteden ödemesini dün yaptım kargo bugün geldi.

Eklentiler

• mayoral-newborn-19772-bebek-bakim-cantasi-3-z.jpg
    mayoral-newborn-19772-bebek-bakim-cantasi-3-z.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 134
yok malesef canım benimde canım çıktı resmen bulursam haber edeyim sanada benim beşik hala bomboş ablam bir takım dikecek ama kumaşları götürmek bir türlü nasip olmadı bende o tüllü takımlardan istemiyorum erkek bebeğe bende yakıştıramadım:KK43:
Çok var internette aslında erkekse evet, sarı olabilir gri olabilir. Tüllü hoş olmuyor.

Eklentiler

• Funna-Baby-Dudu-Nevresim-Takimi-5481.jpg
    Funna-Baby-Dudu-Nevresim-Takimi-5481.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 137
canım https://www.itsallaboutbaby.biz/ sayfasından aldım, kumaşı çok güzel tok bir kumaş çok beğendim. siteden ödemesini dün yaptım kargo bugün geldi.

Kendi sitesinin ödemesine de kargosuna da güvenebilirim yani, teşekkürler :) ben beğeniyorum bu markanın ürünlerini, çoraplarını özellikle :) kaliteli çıkmıştı, rahat kullandım oğlumda.
Bilindik ve baya kullanılan bir siteden alışveriş yaptıktan sonra kartımızdan birkaç kez para çekilince korkar oldum internet alışverişinden..

Kendi sitesinin ödemesine de kargosuna da güvenebilirim yani, teşekkürler :) ben beğeniyorum bu markanın ürünlerini, çoraplarını özellikle :) kaliteli çıkmıştı, rahat kullandım oğlumda.
Bilindik ve baya kullanılan bir siteden alışveriş yaptıktan sonra kartımızdan birkaç kez para çekilince korkar oldum internet alışverişinden..
Sanal kart var canim alışverişte onu kullan sanal kart limitini içine sen atıyorsun kullanacağın kadar at o anlık

Benim normal bir sırt çantam var onunla mı idare etsem mayoral marka kol çantaları var onlardan mı alsam bilemiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Canım bu bebek sırt çantalarının içinde farklı bir çok bölümler oluyor. Biberon koymak için falan yani sıradan bir sırt çantası bebek eşyaları için kullanışlı olur mu bilemedim. Bi de böyle omza asılan çantaları pek tavsiye etmiyorlar ağırlık yaptığı için omuz ağrısına yol açıyor. Bi de kucakta da bebek olacağı için taşımak daha zor olur diye düşünüyorum.

bizim cicilerimizde böyle kızlar:))

Eklentiler

• IMG_4897.JPG
    IMG_4897.JPG
    44 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_4899.JPG
    IMG_4899.JPG
    83,1 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_4900.JPG
    IMG_4900.JPG
    73,4 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_4901.JPG
    IMG_4901.JPG
    77,3 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4902.JPG
    IMG_4902.JPG
    37,6 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_4905.JPG
    IMG_4905.JPG
    51,4 KB · Görüntüleme: 150
tecrübeli annelere bir sorum olacak manuelde olsa doğum için bi süt pompası almak lazım mı sizce çok arada kaldım ben ama mama vermektense ters bi durumda sağmak için acaba alsam koysam mı hastane çantama diyorum

Back