• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

süs mü bu? ben çanta boy yasin dağıtmayı düşünüyorum dağıttığım şeylerin süs değilde kullanılabilirliğine önem veriyorum sanırım süsler sanki atılıyor gibi geliyor bana boşa masraf gibi:KK43:

süs mü bu derken? içi bildiğimiz Kuran canım. dışını tülle kurdele ile bağlamak sadece görüntüsünü şıklaştırıyor. isteyen atsın, ben o masrafa takılmıyorum tül dediğin nedir ki.

ben aldım canım lansinoh marka elektrikli tekli olandan. avent alıp kullanan arkadaşım da var memnun kalmış ama ben göğüs ürünlerinde lansinoh'un bayağı iyi olduğunu öğrendiğimden onu tercih edip aldım. avent kullanan arkadaş keşke lansinoh'un ikilisini alsaydım demişti. ama internette ikili olanlar için aynı anda iki memeyi de tam anlamıyla doğru oturtmak kadın için kastırabiliyo gibi bi yorum okuyunca vazgeçip tekli aldım.

ikisini aynı anda sağmak gerektiğini bilmiyodum. bende lansinoh alıcam sanırım.
tekli işimi görür teşekkürler

süs mü bu derken? içi bildiğimiz Kuran canım. dışını tülle kurdele ile bağlamak sadece görüntüsünü şıklaştırıyor. isteyen atsın, ben o masrafa takılmıyorum tül dediğin nedir ki.
yok bazen kuran görünümlü süsler oluyor plastik o nedenle sordum yoksa içi yazılı Kuranı atacaklarını sanmam. ben komple atılmasından bahsettim bebek şekeri vs yapılıyor içinin şekerini yiyip atanları çok gördüğüm için:sinirli:

yok bazen kuran görünümlü süsler oluyor plastik o nedenle sordum yoksa içi yazılı Kuranı atacaklarını sanmam. ben komple atılmasından bahsettim bebek şekeri vs yapılıyor içinin şekerini yiyip atanları çok gördüğüm için:sinirli:

ay yok artık onu da mı yapıyolar. :(
ben o konuyu isim yazılı ambalajda düşündüm. bebek çikolatalarında pakete isim yazdırıyorlar ya. çikolatayı yiyen bebeğin isminin de yazılı olduğu kağıdı atıyor nihayetinde. ben dedim yazdırmicam çocuğumun adını yırtıp çöpe atmasınlar. öyle bi hassaslık geldi. aynı şekilde düşünürsek kutsal isimlerden pleksi ya da metal yapışkanlar da yapıştırıldığında akıbeti dediğin gibi olabilir aslında evet. gönderdiğim görseldeki Allah lafzı Kuran'ın üzerine yapışık. tülü üzerine kaplı. tül atılsa bile Kuran o şekilde muhafaza edilir ama şeker, çikolata kapları üzerine konmasın bence de.

ay yok artık onu da mı yapıyolar. :KK43:
ben o konuyu isim yazılı ambalajda düşündüm. bebek çikolatalarında pakete isim yazdırıyorlar ya. çikolatayı yiyen bebeğin isminin de yazılı olduğu kağıdı atıyor nihayetinde. ben dedim yazdırmicam çocuğumun adını yırtıp çöpe atmasınlar. öyle bi hassaslık geldi. aynı şekilde düşünürsek kutsal isimlerden pleksi ya da metal yapışkanlar da yapıştırıldığında akıbeti dediğin gibi olabilir aslında evet. gönderdiğim görseldeki Allah lafzı Kuran'ın üzerine yapışık. tülü üzerine kaplı. tül atılsa bile Kuran o şekilde muhafaza edilir ama şeker, çikolata kapları üzerine konmasın bence de.
işte bana da o hassaslık geldiği için göze dokunur atmaya kıyılmayan bişi olsun istiyorum ya da hiç yaptırmayacağım :KK43: insanlarımız çok kıymet bilmez biz o kadar özeniyoruz neticede. bu arada gönderdiğin siteye bayıldım:KK48:

Eklentiler

• IMG_9991.PNG
    IMG_9991.PNG
    262,1 KB · Görüntüleme: 112
Back