- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.081
çok sade çok güzel bende instagramda pembeli mavililerini görmüştüm bayılmıştımSelam Kızlar,
Hastane çıkışı için bu takımı düşünüyorum, fotoğraf çekimi olacak odada sizce nasıl: http://www.pamuku.com/urunler/melek-koleksiyonu/melek-organik-hastane-cikis-seti-mavi/
ben de çok beğendim ama arkadaşlarım çok sade buldular şüpheye düştüm:)çok sade çok güzel bende instagramda pembeli mavililerini görmüştüm bayılmıştım
süs mü bu? ben çanta boy yasin dağıtmayı düşünüyorum dağıttığım şeylerin süs değilde kullanılabilirliğine önem veriyorum sanırım süsler sanki atılıyor gibi geliyor bana boşa masraf gibi
Çok güzel bunlar yaa şimdi alsam çok mu yer kaplar ki
Yer kaplıyor aslında ama zaten bu ay almazsan diger ay alacaksın :)) kampanyaları takip et canim ona göre alÇok güzel bunlar yaa şimdi alsam çok mu yer kaplar ki
ben aldım canım lansinoh marka elektrikli tekli olandan. avent alıp kullanan arkadaşım da var memnun kalmış ama ben göğüs ürünlerinde lansinoh'un bayağı iyi olduğunu öğrendiğimden onu tercih edip aldım. avent kullanan arkadaş keşke lansinoh'un ikilisini alsaydım demişti. ama internette ikili olanlar için aynı anda iki memeyi de tam anlamıyla doğru oturtmak kadın için kastırabiliyo gibi bi yorum okuyunca vazgeçip tekli aldım.
yok bazen kuran görünümlü süsler oluyor plastik o nedenle sordum yoksa içi yazılı Kuranı atacaklarını sanmam. ben komple atılmasından bahsettim bebek şekeri vs yapılıyor içinin şekerini yiyip atanları çok gördüğüm içinsüs mü bu derken? içi bildiğimiz Kuran canım. dışını tülle kurdele ile bağlamak sadece görüntüsünü şıklaştırıyor. isteyen atsın, ben o masrafa takılmıyorum tül dediğin nedir ki.
yok bazen kuran görünümlü süsler oluyor plastik o nedenle sordum yoksa içi yazılı Kuranı atacaklarını sanmam. ben komple atılmasından bahsettim bebek şekeri vs yapılıyor içinin şekerini yiyip atanları çok gördüğüm için
Aynen bizde sleepy aldıkkızlar uzun araştırmalarım sonucu sleepy bebek bezi alacağım 1 paket yeni doğan 0-3 kilo 80li, 2 pakette 3-6 kilo için alacağım
işte bana da o hassaslık geldiği için göze dokunur atmaya kıyılmayan bişi olsun istiyorum ya da hiç yaptırmayacağımay yok artık onu da mı yapıyolar.
ben o konuyu isim yazılı ambalajda düşündüm. bebek çikolatalarında pakete isim yazdırıyorlar ya. çikolatayı yiyen bebeğin isminin de yazılı olduğu kağıdı atıyor nihayetinde. ben dedim yazdırmicam çocuğumun adını yırtıp çöpe atmasınlar. öyle bi hassaslık geldi. aynı şekilde düşünürsek kutsal isimlerden pleksi ya da metal yapışkanlar da yapıştırıldığında akıbeti dediğin gibi olabilir aslında evet. gönderdiğim görseldeki Allah lafzı Kuran'ın üzerine yapışık. tülü üzerine kaplı. tül atılsa bile Kuran o şekilde muhafaza edilir ama şeker, çikolata kapları üzerine konmasın bence de.
ay yalnız olmadığımı bilmek güzelAynen bizde sleepy aldık
Ben abimlerde kullanıyo bebeklerine sleepy inanılmaz menunlar ve primadan bile kaliteli diyolar primada kullandılar bi ara sonra bırakıp sleepy e geçtileray yalnız olmadığımı bilmek güzelinşallah memnun kalırız ben daha almadım ama kesin alacağım
Çok güzelmiş bu. Biraz büyük boy Yasin de veriliyor okunabilsin diye ama onlar da 5 lira adeti pahalı gibicanım ben mevlütte bu mini boy süslenmiş Kuran'lardan vereceğim. bir de süslü külahta şeker yaptıracağım.
Ben de böyle duydum sleepy hangi modelini kullanıyorlarBen abimlerde kullanıyo bebeklerine sleepy inanılmaz menunlar ve primadan bile kaliteli diyolar primada kullandılar bi ara sonra bırakıp sleepy e geçtiler
Bunların isim yazılı olanları da oluyorben de çok beğendim ama arkadaşlarım çok sade buldular şüpheye düştüm:)
Çok haklısınişte bana da o hassaslık geldiği için göze dokunur atmaya kıyılmayan bişi olsun istiyorum ya da hiç yaptırmayacağıminsanlarımız çok kıymet bilmez biz o kadar özeniyoruz neticede. bu arada gönderdiğin siteye bayıldım
Kampanyalardan birbirimize haber verelim miYer kaplıyor aslında ama zaten bu ay almazsan diger ay alacaksın :)) kampanyaları takip et canim ona göre al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?