- 20 Ağustos 2015
- 6.496
- 15.631
- 248
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kızlar tutumluanne diye bi site var 2.el beşik bebek arabası aklınıza ne geliyorsa ben anne yanı ahşap beşiğimi ordan aldım çokta uyguna bilginiz olsun
Kızlar merhaba anne yanı ahşap yatak almak istiyorum ama çok kararsızım alan var mı ? Sallanabilsin istiyorum bir de ben
Bende aldıklarını yüklemek istiyorum kızlar ama malesef resim yüklemeyi bilmiyorum, yardımcı olur musunuz
Çok tatlılaaarKızlar nasıl kokulu taş bebeklerim :) kutu alıcam icine koyup kurdelayla suslücem olmusmu sizce ??
Cok güzl olmuş kendin mi yaptın canım?Kızlar nasıl kokulu taş bebeklerim :) kutu alıcam icine koyup kurdelayla suslücem olmusmu sizce ??
Kızlar şuan itibarıyla 3 tane 10.lu hastane çıkışım ve bir tane üçlü hastane çıkışım var. Yani toplam 4 altüst takım ve bir yenidoğan tulumum olmuş oldu. Sizce bunlar yeterli olurmu,0-3 aymı alsam geri kalanı, yoksa bi tane daha yenidoğan alsammı fazladan?
bayıldım canım eline sağlıkKızlar nasıl kokulu taş bebeklerim :) kutu alıcam icine koyup kurdelayla suslücem olmusmu sizce ??
Çok tatlılaaareline sağlık
Cok güzl olmuş kendin mi yaptın canım?
bayıldım canım eline sağlık
Kızlar şuan itibarıyla 3 tane 10.lu hastane çıkışım ve bir tane üçlü hastane çıkışım var. Yani toplam 4 altüst takım ve bir yenidoğan tulumum olmuş oldu. Sizce bunlar yeterli olurmu,0-3 aymı alsam geri kalanı, yoksa bi tane daha yenidoğan alsammı fazladan?
Merhaba kızlar,
bebişimin odası için şu duvar kağıtlarına bayıldım: http://www.littlehandsillustration.com/
gelin görün ki site yabancı ve euro üzerinde olduğu için çok pahalı, acaba buranın Türkiye şubesini bilen var mı?
nerde baktın canım? yaaa sorma inanılmaz pahalı, 2500 ne demek.Bende baktım bunlara bayıldım ama bir duvar ölçüsüne 2.500 dediler. Gerçi duvar kağıdı da 2000 civarına patlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?