- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Cok şirın minicik birseye benziyor gule gule kullan
yarı yarıya pamuk olanlar var ya da daha pamuklusu, kaliteli akrilik olursa terletmez.peki akrilik yoğun olan ipler terletme bakımından kötü değil mi?
benimde en büyük sorunum buydu canım sadece yan koruma alacaktım hepsiburadadan 99,90 tldi yanılmıyorsam kargo ücretini üstüne bindirince site saolsun vazgeçtimKızlar uyku seti alan var mı? Uyku seti almak gerekli mi? Çok pahalılar çünkü. Bebeklere yorgan örtülmüyor diyorlar, sadece yan korumalıkları ve nevresim takımı alınsa olur mu sizce? Bir de bende bebek yorganı var boş yere birdaha o kadar para verip uyku seti almak istemiyorum. Yan korumalık olarak satılıyor mu sadece ve nereden bulabilirim?
en güzelini yaparsın canım çok ucuza mal edeceksin ayrıca yapması çok zevkli. bende eskiden yapıyordum tulum eldiven bere falan buldum bende yapacağım sanırımKızlar bebeğimin süslü hastane takımını yapmaya karar verdim.İnternette süslü battaniye ve tulumunu yaptırmayı düşündüğüm bir sayfa vardı, yakın zamana kadar da oradan yaptırmayı düşünüyordum ama sonra internette bunların yapılış videosuna denk geldim. Çok basit geldi gözüme, elim de yatkındır elişlerine zaten. Düz beyaz tulumunu, patiğini, bandını, nohut battaniyesini aldım. Şimdi onlara göre saten kurdeleler, boncuklar alırım Eminönü'ndeki hanlardan. Toplamda 200-250 lira arasını bulacak takımı 4'te 1'ine mal ederim hem de kuzum annesinin elinden çıkma takımı giyer
Eki Görüntüle 2029313 n11 den bunu buldum ben de yan koruma seti. hem her türlü nevresim takımıyla da uyar ama park yatağımızı henüz almadığım için ölçüsü tutmazsa diye alamıyorum. Sanırım önce park yatak almamız gerekiyor.
öğrendimmm 130 TL =)Ben de bunları çok beğeniyorum ama fiyat öğrenemedim.
Biliyorum canım park yataklar kumaşla çevrili ve yumuşak ama hava alması için fileli oluyor ya hani sıcak tutması için yan korumalık istiyorum ben kışın doğacak bebişler malum. Dediğin modeli de biliyorum çok şık bir model bebek odası yapacak olsaydım düşünürdüm ama salona koyacağım için park yatağı daha uygun buldum bi de katlanıp taşınması da avantaj benim için. Sık sık kayınvalide ziyareti yaptığımız için : )cnm park yatakların kumaş gibi olanları için yan korumalık almana gerek yok. modellere bakarsan zaten çoğusu yumuşak kumaşla çevrili olduğu için gerek kalmıyor, belki istersen minder filan koyarsın. ama benim aldığım gibi kenarı ahşap park yatak almayı planlıyorsan gerekir evet. aldığım modelin içinde kendi korumalık minderi de var set olarak. ayrıca almam gerekmedi. bir bak istersen. ebebek'te satılıyor, tahterevalli krippe modeli.
kafana göre bişiler bulduysan en güzelini yapmışsın canım çünkü orası gerçekten bu konuda hassas bir sitekızlar tutumluanne diye bi site var 2.el beşik bebek arabası aklınıza ne geliyorsa ben anne yanı ahşap beşiğimi ordan aldım çokta uyguna bilginiz olsun
Günaydın kızlar,
bebek odası için duvar kağıdına nereden baktınız? tekzen,koçtaş,bauhouse da falan hiç istediğim model yok.
öğrendimmm 130 TL =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?