• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Tsk ederim kizlar evet kendim yaptim ama oyle dedikleri gibi toz olmadi ben yinede dikkat ettim cok basitmis yapımi ama kuruması vakit alıyor günde bi kac tane yapsam yeter toplamda 30 tane filanda yeter zaten bana bir tek suslemesi kalicak onuda kutuya koyup fiyonk yapicam :)
Canım malzemeler neler nasıl yaptın

Bizde dün baya bişeyler aldık aliexpressten hatta sit sagma makinesi ve ateş ölçeride ordan almayı planlıyorum. Türkiyede pahalı doğuma var nasılsa oyüzden ordan rahatca alıyoruz.

ben de bir sürü şey sipariş etmek istiyorum aliexpressten ama gümrük vs diye gözümü korkuttular. direk geldi mi sana yoksa gümrük ödemesi yaptın mı?

ben istiyorum bundan ya, çok tatlı :))

Canım malzemeler neler nasıl yaptın

Merhaba cnm cok fazla malzemesi yok ben renkli kokulu tas tozu aldim biri lila biri pembe renk.. kalıp aldim 2 tane bi tane melek kanadi bi tane uyuyan bebek bir de kokusu var küçük bir şişede satiliyo ben pudra kokusunu aldim ama cok kokmuyor bu kadar baska bisey yok ilkten ölculeri tutturamiyosun dibinde kaliyo ama yapdikca alisiyosun gayet kolay yapimida zaten internette yapimini gösteriyor bende netten bakip ogrendim..

masal_41 masal_41 cok güzel olmus eline sağlık o zaman çok toz koku çıkmıyor bende cesaretlendim simdi seni görünce çok şeker

Evet canm ben anneme yaptircaktim baktim cok fazla toz olmadi biraz kokusu var ama ben cok solumamaya calistim maske gibi biseyde takilir ama sen bi dene cok kokarsa bi yakinina yaptirirsin beni rahatsiz etmedigi icin yaptim

Buda bitmis hali bisey sormak istiyorum sizce matbaada isimli etiket yazdirayimmi kutuya gerek var mi suslerin üzerinde..

Eklentiler

• 20170811_151032.jpg
    20170811_151032.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 154
kızlar süt sağma makinası alan ve ya alacak olan var mı ?
ben lansinoh elektrikli olanı almayı düşünüyorum. avent mi daha iyidir lansinoh mu ?
birde ikilimi almak gerekir. tekli de yeterli olurmu ?

Bunlarda diger cicilerimiz ben dolabini istedigim gibi alamadim cunku odama uymadi cati kati olduğu icin ama sanki bunlarda sirin oldu bu arada bir garip oblomov bir garip oblomov kızımin ismi kesin ayse melek olucak tekrardan degistirdik ismini babasinin israrini dayanamadim ben duru istiyodum o melek istiyordu. Duru melek de pek olmadi melegide tek basina agir isim diyolar bizde ayse melek de karar kildik :)

Eklentiler

• 20170811_151246.jpg
    20170811_151246.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 144
  • 20170811_151124.jpg
    20170811_151124.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 148
  • 20170811_150611.jpg
    20170811_150611.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 141
  • 20170811_150530.jpg
    20170811_150530.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 144
  • 20170811_150631.jpg
    20170811_150631.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 140
  • 20170811_150551.jpg
    20170811_150551.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 151
Bunlarida kendimiz yaptik hep el emeklerimiz hazir alsak bunlarin hepsi cok pahaliya gelcekti bizde malzemelerini aldik oturduk annemle yaptik aslinda ben cok fazla süsu sevmiyorum ama ne yalan soliyeyim ilk cocugum olunca ve yıllar sonra gelince biraz heves ettim :KK68:

Eklentiler

• 20170811_154244.jpg
    20170811_154244.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 141
  • 20170811_154329.jpg
    20170811_154329.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 145
Buda bitmis hali bisey sormak istiyorum sizce matbaada isimli etiket yazdirayimmi kutuya gerek var mi suslerin üzerinde..
yaptır canım ama matbaa pahalıya mı yapar acaba ben kırtasiyede yaptırıyorum. pinterestte beğendiğin bir modeli paintte düzenle bebişinin ismini yaz sonra wordde tek sayfaya sığacak kadar çoğalt tek sayfaya 24 ad falan sığıyor kırtasiyedende bunu etiketli kağıda basmasını söyle:KK66:

Bunlarda diger cicilerimiz ben dolabini istedigim gibi alamadim cunku odama uymadi cati kati olduğu icin ama sanki bunlarda sirin oldu bu arada bir garip oblomov bir garip oblomov kızımin ismi kesin ayse melek olucak tekrardan degistirdik ismini babasinin israrini dayanamadim ben duru istiyodum o melek istiyordu. Duru melek de pek olmadi melegide tek basina agir isim diyolar bizde ayse melek de karar kildik :)

Bunlarida kendimiz yaptik hep el emeklerimiz hazir alsak bunlarin hepsi cok pahaliya gelcekti bizde malzemelerini aldik oturduk annemle yaptik aslinda ben cok fazla süsu sevmiyorum ama ne yalan soliyeyim ilk cocugum olunca ve yıllar sonra gelince biraz heves ettim :KK68:

hepsi çok güzel çok özenilmiş belli güzel günlerde kullansın yatağını anakucağını bebişin odasına da bayıldım:KK200::nazar:

Ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar.
Bence isim yazılı etiketler hoş duruyor, yaptır derim ben :)
Ama matbaa yani ozalitçiye gider işçiliği yani tasarımı da onlardan istersen biraz pahalıya yapabilirler. Kendin hazırla ozalitten çıktı al derim. Ozalitçiden çıktı almanın avantajı istediğin formda yapışkanlı kağıda hazır kesilmiş olarak çıktı alabilirsin. Tasarımı kendin götürürsen çok da pahalı birşey değil. Yapışkanlı yani sticker olarak çıktı aldığınla normal kağıda çıktı aldığının farkı ozalitçiye göre değişse de 1,5 katı civarında oluyor fiyat olarak. Yani atıyorum normal kağıda çıktı 2 lira ise, sticker olan 3 lira gibi. Ben de hediyeliğime karar verirsem etiketleri ve stickerları zazzle sitesinden hazırlıyıp götürüp ozalitçiden çıktı alcam inşallah :)

yaptır canım ama matbaa pahalıya mı yapar acaba ben kırtasiyede yaptırıyorum. pinterestte beğendiğin bir modeli paintte düzenle bebişinin ismini yaz sonra wordde tek sayfaya sığacak kadar çoğalt tek sayfaya 24 ad falan sığıyor kırtasiyedende bunu etiketli kağıda basmasını söyle:KK66:

Yok canım ya ozalitçilerde çok pahalıya olmuyor sticker çıktılar. Ozalitçiden çıktı almanın avantajı; kırtasiyeler dikdörtgen ya da kare değil de en fazla daire ya da oval çıktı alıyor ya ozalitçide istediğin formda sticker çıktısı alabiliyorsun. (Bunun için bi makineleri var, her ozalitçide olur mu bilemedim ama istanbulda beşiktaş ve kadıköy civarında benim gittiğim ozalitçilerde bu kesimi yapan makineler var yani) bir de klasik kağıt boyutunda değil de metre işi çıktı alıyorlar. Bana ozalitçiler kırtasiyelere göre her zaman daha uygun geliyor aslında, bir fiyat sor derim ben :)
Bir şey daha pinterestten almak da iyi fikirmiş ama onu kırpmak üzerine yeni isim eklerken alttaki ismi kapasın çok taşmasın falan diye dikkat etmek falan gerekmiyor mu? Zazzle sitesine baktın mı hiç?

ben de bir sürü şey sipariş etmek istiyorum aliexpressten ama gümrük vs diye gözümü korkuttular. direk geldi mi sana yoksa gümrük ödemesi yaptın mı?

ben istiyorum bundan ya, çok tatlı :))
Belli bir sınır var sanıyorum ki bir magazadan 30yada 40dolarlık alışveriş üstü günrüge takılıyor. Biz 8 parca ürün aldık farklı magazalardan 3ü geldi 5tanesini bekliyoruz hala. Bizim aldıklarımız fatklı farklı olunca her magazadan 4-5 dolarlık fln bişeyler almıştık

Yok canım ya ozalitçilerde çok pahalıya olmuyor sticker çıktılar. Ozalitçiden çıktı almanın avantajı; kırtasiyeler dikdörtgen ya da kare değil de en fazla daire ya da oval çıktı alıyor ya ozalitçide istediğin formda sticker çıktısı alabiliyorsun. (Bunun için bi makineleri var, her ozalitçide olur mu bilemedim ama istanbulda beşiktaş ve kadıköy civarında benim gittiğim ozalitçilerde bu kesimi yapan makineler var yani) bir de klasik kağıt boyutunda değil de metre işi çıktı alıyorlar. Bana ozalitçiler kırtasiyelere göre her zaman daha uygun geliyor aslında, bir fiyat sor derim ben :)
Bir şey daha pinterestten almak da iyi fikirmiş ama onu kırpmak üzerine yeni isim eklerken alttaki ismi kapasın çok taşmasın falan diye dikkat etmek falan gerekmiyor mu? Zazzle sitesine baktın mı hiç?
valla canım ben model beğenip kaydediyorum sonra paintte atıyorum hoşgeldin bebeğim yazıyorsa onu silgiyle silip istediğim yazıyı yazıp tekrar kaydediyorum:KK48: özelitçiler 2-3 sayfayla uğraşmaz gibi geliyor bana o nedenle kırtasiyeyle gördüm şimdiye kadar işimi hep

Aynen cnm sagol daha mantıklıymis denicem bakalim :KK15:

Back