• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

kızlar tutumluanne diye bi site var 2.el beşik bebek arabası aklınıza ne geliyorsa ben anne yanı ahşap beşiğimi ordan aldım çokta uyguna bilginiz olsun

valla bana mı öyle geldi bilemiyorum ama sırf bu site değil Türkiye'deki tüm 2.el bebek ürünleri hiç de ucuz falan değil.Bir ürün gördüm adam park yatağı 400'e satıyor sıfırı zaten 600.İkinci el dediğin biraz daha uygun olmalı bana göre.

Kızlar merhaba anne yanı ahşap yatak almak istiyorum ama çok kararsızım alan var mı ? Sallanabilsin istiyorum bir de ben

Babytech markasının saraylı diye bir beşik modeli var. Bu modeli mobilyacılarda da, başka hazır mobilya satan firmalarda da bulabiliyorsun. Ben 2 sene önce modokodan almıştım, sallanabiliyor. İstersen de bi çubuğu var onu takarsan sabitliyorsun. İçerisinde cibinlik dahil tekstil seti ile birlikte geliyor. Ama ben ayrıca pamuk bir yorgan ile ince bir şilte diktirmiştim. Oğlum ayaklandığına düşecek diye korkana kadar kullandım ben. Memnun kaldım, allah nasip ederse şimdi de kullancağım. Ha ben mobilyacıdan biraz daha uyguna aldım benimki demonte değil, babytech marka aldı arkadaşım benimkinden biraz pahalıya onunki demonte geldi. Kaldırırken daha rahat etti, tek farkı buydu :)

E bebek de indirim varmış kızlar ben sitesinden birkaç şey aldım maalesef çoğu güzel şey kalmamış stokta. belki sizin işinize yarayacak şeyler vardır haber vereyim dedim

Kızlar, banyo küveti konusunda fikir verir misiniz? Sizce bu küvetler kullanışlı olur mu?

Eklentiler

• lBYP-6707BTB_3.jpg
    lBYP-6707BTB_3.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 129
  • Oyuncak_6848216.jpg
    Oyuncak_6848216.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 125
  • lBYP-8833B_1.jpg
    lBYP-8833B_1.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 129
Bende aldıklarını yüklemek istiyorum kızlar ama malesef resim yüklemeyi bilmiyorum, yardımcı olur musunuz

Zaten yorum yaparken alt kısımda dosya yükle yazısını göreceksin. Oraya tıklayınca fotoğraf galerinden yada albümünden fotoğrafları seçerek ekleyebilirsin.

Kızlar şuan itibarıyla 3 tane 10.lu hastane çıkışım ve bir tane üçlü hastane çıkışım var. Yani toplam 4 altüst takım ve bir yenidoğan tulumum olmuş oldu. Sizce bunlar yeterli olurmu,0-3 aymı alsam geri kalanı, yoksa bi tane daha yenidoğan alsammı fazladan?

Kızlar şuan itibarıyla 3 tane 10.lu hastane çıkışım ve bir tane üçlü hastane çıkışım var. Yani toplam 4 altüst takım ve bir yenidoğan tulumum olmuş oldu. Sizce bunlar yeterli olurmu,0-3 aymı alsam geri kalanı, yoksa bi tane daha yenidoğan alsammı fazladan?

Canım, ben sadece 1 hastane çıkışı aldım. Çünkü içindekiler bana çok gereksiz geldi. Sadece işe yarar 1 tulum var içinde. ' tane yenidoğan tulum set aldım (şapkalı-eldivenli).Yine denk geldikçe bu 3'lü 4'lü setlerden alırım diye düşünüyorum ama benim düşüncem tabi.

Çok tatlılaaar :KK68: eline sağlık

Cok güzl olmuş kendin mi yaptın canım?

bayıldım canım eline sağlık:KK200:

Tsk ederim kizlar evet kendim yaptim ama oyle dedikleri gibi toz olmadi ben yinede dikkat ettim cok basitmis yapımi ama kuruması vakit alıyor günde bi kac tane yapsam yeter toplamda 30 tane filanda yeter zaten bana bir tek suslemesi kalicak onuda kutuya koyup fiyonk yapicam :)

bence fazla bile olmuş.bebeğin 3,5 kilodan fazla doğsa bunların hiçbirini giyemez.hastane çıkışlarını ortalama bir bebek en çok 1 ay giyebiliyomuş diye duydum.ille bişiler alacaksan 0-3 ay tulum al bari.göbek bağı düşene kadar en çok tulum işe yarıyomuş.

Merhaba kızlar,
bebişimin odası için şu duvar kağıtlarına bayıldım: http://www.littlehandsillustration.com/
gelin görün ki site yabancı ve euro üzerinde olduğu için çok pahalı, acaba buranın Türkiye şubesini bilen var mı?

Bende baktım bunlara bayıldım ama bir duvar ölçüsüne 2.500 dediler. Gerçi duvar kağıdı da 2000 civarına patlıyor.

Bende baktım bunlara bayıldım ama bir duvar ölçüsüne 2.500 dediler. Gerçi duvar kağıdı da 2000 civarına patlıyor.
nerde baktın canım? yaaa sorma inanılmaz pahalı, 2500 ne demek. :( sitesinden alsam metrekaresi 50 € benim duvarım 9 m2, 450 euro yapıyor, bu da sadece duvar kağıdı parası+kargo parası da var ve boyacı parası da. üzücü

Back