- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
İnternetten keçe aldınız mı hiç? Birkaç yere baktım emin olamadım renklerden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, N11 de alışveriş yaptığım mamaspapas satıcısında 3 lü tulum 23 liraya inmiş. Kızı olacaklar değerlendirebilir.
Civil fiyatları uygun ama arkadasım rengi çabuk soluyor dedu ama başka biri de memnun sanırım yıkarken kac derecede yıkadığın onemliKızlar civil giysileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat olarak baya uygun geldi bana kullanan var mı dokusu falan nasıl acaba?
Biz dün civildeydik baya bişey aldım dokusu güzel alırken zaten %100 pamuk olması bakıyoruz. Öyle olunca yumuşacık oluyor zaten. Bence degerlendirinKızlar civil giysileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat olarak baya uygun geldi bana kullanan var mı dokusu falan nasıl acaba?
Bizde dün baya bişeyler aldık aliexpressten hatta sit sagma makinesi ve ateş ölçeride ordan almayı planlıyorum. Türkiyede pahalı doğuma var nasılsa oyüzden ordan rahatca alıyoruz.geliyo ya 40 günü falan buluyo ama geliyo, gelmezsede aliexpress ücret iade konusunda yardımcı oluyo diye biliyorum, ben ne aldıysam geldi ama
Çok guzel seyler paylasılmis mutlu gunlerde kullanin kizlar bi sorum var.
Arkadasim ikeadan oda yapicak fakat bebek 6ay park yatakta anne yanina yaticak, hal bole olunca ikea besigi 1yıl kullanir kullanmaz yan korulugu açılıyor ama bebek yuruyene kadar kullanilir mi beşik, yada buyuyen besik dahami mantikli ?
görseldeki kalan son 1 ürünü de az önce ben tükettim :) teşekkürler bilgi için :)
Anladim park yatak kesin alindi ama buyuyen besikle ikea besik arasnda kalindi peki sizin gozlemlerinize gore bu iki besiklerinde korkuluk boyu aynimidr ikisinde guvenlik durumu aynimi olur.park yataklar kademeli olduğu için bebek henüz ayaklanmadığı zamanlarda üst kısımda yatırılabiliyor, ayaklandığında ise yatağın kademesi aşağıya indirildiği için bebek aşağıda kalıyor ve kendini dışarı atma riski olmuyor. beşiklerin kullanım ömrü kısa, modellere baktığımda çok net görmüştüm ki bebek ayaklanınca boyu kendini dışarı atmaya çok müsait o yüzden ömrü kısa birşeyi kullanmak bence çok mantıklı değil. bebek ortalama 1 yaşında yürüyor ama yürümeye başlamadan önce de bir yerlere tutunup kalkabiliyor, sıralıyor. ondan boyu kısa birşey pek bakmasanız daha iyi sanki.
Anladim park yatak kesin alindi ama buyuyen besikle ikea besik arasnda kalindi peki sizin gozlemlerinize gore bu iki besiklerinde korkuluk boyu aynimidr ikisinde guvenlik durumu aynimi olur.
Cunki ikea besik ara boy ve 1 2sene tas catlasa kullanılır cok uygun olması avantaj ama buyuyen beşikte bikere alınır ilkokul cagina kadr kullanilir gibi
Aynen canim buyuyen modeller sanki daha kullanisli uzun süreli diyelim,oda kucukse ikea kurtaricı olabilir fiyatlara gore buyuyenler degerlendirilir,fiyatlari hic bilemiyorum fazla maliyetliyse ikea diyorum bende.bahsettiğin ürünleri bizzat kullanmadığım için yanıltıcı birşey söylemek istemem. ikea beşikten kastın sanırım kademeli olan park yataklar? internette görsellere bakınca onlar çıktı çünkü. ben onlara bakmıştım ama ayakları tekerlekli değil diye almamıştık yoksa boyunu beğenmiştik. ama beşikten kastın bebeğin iyicene küçükken yattığı, kademesinin ayarlanmadığı modeller mi acaba? büyüyen beşik de sanırım yanlarında çekmecesi filan olan, çocuk büyüdükçe aparatları çıkarılıp yatak olan modeller, doğru mu anladım? eğer çocuğa oda yapılacaksa bence bu büyüyen format daha kullanışlı. ama yer sıkıntısı varsa kademeliler kurtarıcı.
Bu bebekler için olan örgü yumaklarının içinde neden hep akrilik yoğun yahu? Bir battaniye örgüsü için aradım, yüncülerin sitelerinden yumak içeriklerine baktım bebek serisi olanlarda yün oranı hep düşük. Ben pamuk veya yün oranı yüksek olsa daha sağlıklı olur diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Gittim %100 yün içerikli olan bir yumak aldım tanesi 10 lira olan
Yün oranın düşük olma sebebi alerji, bebeklerin ciltleri hassas olduğu için. Yünden ziyade pamuk tercih etsen oda sıcak tutar
Aslında oda yapilirken boyle düşünmek guzel bi ayrinti bende buna deginmek istedim.Buyuyen besik uzun omurlu olsada tek seferde maliyetli gelebiliyor insana birde cocuk okula baslasin kendi secer dusuncesi insanlar esyalardan cabuk sıkıliyor artik eskisi gibi bakmiyoruz ama genel olarak saglam ve uzun soluklu ürünler avantaj ,ikeada fiyat ve oda kucukse avantaj birdaha alirim dusuncesi yaygin,düşündüğümuz zaman 0 2 yas bir beşik 400tlkızlar ikea'nın sitesine girin bakın zaten beşikleri yaş gruplarına ayırmışlar 0-2 yaş, 3-7 yaş,8-12 yaş şeklinde. yani 12 yaşına kadar 3 sefer değiştirmeniz gerekecek. ama düzgün bir büyüyen beşikle çocuk 12 yaşına kadar rahat yatabilir. piyasadaki bebek odalarının ve büyüyen beşiklerin çoğuna baktım, çok güzel modeller var lakin derinlikleri çok az. bebek ayağa kalkar kalkmaz kendini aşağı atacak gibi duruyor, korkuluğu çıkarınca da yüksek bir yatak haline geliyor. bu yüzden sevmedim.
sadece çilek mobilyanın derinliği ve yatak yüksekliği çok uygun, malesef onda da 2-3 tane model seçeneği var. baby cotton güzel bir model, fiyatı da uygun ama benim gönlüm softy modelinde ve maalesef o da çok pahalı. bakalım napıcaz?
Cok şirın minicik birseye benziyor gule gule kullanKızlar daha önce sipariş verdim dediğim bulutlu mini lamba geldi. İşyerinde ışığını yakıp masamın altına eğilip çektim, karanlık efekti vermeye çalıştım benim çok hoşuma gitti çok minnoş bişey, tam elim kadar görebiliyorsunuzdur. sipariş verdiğimin ertesi günü gönderildi, 1 hafta sonra da elimde ben de çok şaşırdım çok hızlı geldi (aliekspres'ten geldi).