- 22 Kasım 2016
- 378
- 318
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.001
nerde baktın canım? yaaa sorma inanılmaz pahalı, 2500 ne demek.sitesinden alsam metrekaresi 50 € benim duvarım 9 m2, 450 euro yapıyor, bu da sadece duvar kağıdı parası+kargo parası da var ve boyacı parası da. üzücü
canım çok hoş bence ben de bunlar çok pahalı olduğu için yıldızlı model düşünüyorum ancak tek duvara. bence hoşKidslivingetc' in instagram hesabından sordum. Metrekare fiyatı 75 euro dediler, kendileri üzerine fark koydu demekki. Benim beğendiğim duvar kağıdı da 2000- 2300 arası tutucak 3 duvara. Sizce güzel mi?
oğluşuma ilk defa elleyerek gezerek kıyafet aldımama yine içime sinmedi kışlık pek birşey yok sanırım eylül sonu gibi alışveriş en mantıklısı olacak
kızlar bunlardan alan var mı http://www.tinyelephantss.com/magaza-2/cocuk-odasi/tavsan-oyun-halisi-2/
canım ben de aliexpresste gördüm ve ben de emin olamadım oradan almak konusunda, çünkü dediğin gibi iade etmek istesek zor olurCanım şimdi bu tarz şeylere bakıyordum, instagramda bir çok hesapta satılıyor benzer şeyler. İthal yazıyor diye bide aliexpress' e bakayım dedim hepsi orda var yarı yarıya fiyatları. Ben sağlıklı olmayabilir diye aliexpressten alışveriş yapmıyorum, tekstil ürünlerinden alan memnun kalan var mı?
ben internet alışverişini bitirdim artık çünkü kredi kartım ağzına kadar dolu birde doktorum 32. haftada istirahat dedi maaş alamazsam ödeyemeyeceğim o nedenle aklım kalsa da alamayacağım malesefBen e-bebekteki indirimden mamaspapas bir kaç tulum daha aldım. Bir de boyner carters indiriminden çıtçıtlı badiler aldım 5 lisi 47 liraydı kendi sitesinde bile 79.90. İki markanın ürünleri de yumuşacık aklınızda olsun. Çok beğendim.
ben internet alışverişini bitirdim artık çünkü kredi kartım ağzına kadar dolu birde doktorum 32. haftada istirahat dedi maaş alamazsam ödeyemeyeceğim o nedenle aklım kalsa da alamayacağım malesef
Ben e-bebekteki indirimden mamaspapas bir kaç tulum daha aldım. Bir de boyner carters indiriminden çıtçıtlı badiler aldım 5 lisi 47 liraydı kendi sitesinde bile 79.90. İki markanın ürünleri de yumuşacık aklınızda olsun. Çok beğendim.
mamaspapas için baktım da bi sürü beden bitmiş :/
boyner'deki cartes alışverişini hangi aya göre yaptın cnm? 3 ay için mi?
Carters a herkes çok güzel şeyler söylüyor bende almak istiyorum ama kalıpları dar diyorlar nasıl alsam bilemedimYeni doğan sadece uzun kollu body aldım 4 lü onlar, çünkü hastane çıkışlarının içinde de olduğu için. 0-3 ay ise yine bir 4'lü uzun kol, bir de 5'li kısa kol aldım. Zara dan da 0-3 ay kısa kol almıştım 5 li çünkü. 0-3 ay toplamda 15 oldu. yeni doğan hastane çıkışlarının içindekilerle şimdilik 8 oldu. Acaba 3-6 ay da alsam mı diye düşünüyorum. Carters'ı çok beğendim çünkü.
Herkese merhaba kısmetse benim de Aralık da inşallah doğumum olacak. Hastane çıkışları konusunda bilenlerden yardım rica ediyorum dün biraz baktım da baby mall de indirim vardı. Aziz bebe İdil baby ve andwawa indirimdeydi. Aziz bebe nin kumaşı sanırım daha kalınmış kış için daha uygun dedi satıcı ama kalıpları biraz büyükmüş yeni doğan için olanı alsam yine de büyük mü olur bilgisi olan var mı ?
Kızlar merhaba anne yanı ahşap yatak almak istiyorum ama çok kararsızım alan var mı ? Sallanabilsin istiyorum bir de ben
Ben ankaradaki mağazasından baktım ama doğuma daha çok var ondan belki de acele etmem. İlk olunca çok tecrübesiz oluyor insan napacagini bilemiyor bide her markanın kalıbı farklı kafamı karıştırıyor :)cnm geçen sene bizim bebeklerimizi beklediğimiz zaman doğum yapmış olan bir ablamız, bana hastane çıkışları için aziz bebe ve idil baby'i kaliteli olarak önerdi. babymall konusunda ise şöyle birşey var. ben istanbul'dayım ve o mağaza bi ankara mağazası olduğu için gidemediğimden internet mağazasından sipariş verdim birkaç şeyi. stoktan hemen teslim statüsündeydi hepsi ama 1 haftada o da 3 kere aramamla geldi. neymiş sipariş sisteminde bir yenilik geçirmişler aksaklık olmuş filan, hâlâ daha 1 ürünüm eksik iadesini yapacaklar herhalde. onun bi rengini bulamamışlar diye komple ürünlerin hepsini bekletiyorlardı ne bir haber ne bişey. yani mağazadan görerek alacaksan tamam ama web siparişi için bu markayı biraz beklemeye alabilirsin bence.
Ben ankaradaki mağazasından baktım ama doğuma daha çok var ondan belki de acele etmem. İlk olunca çok tecrübesiz oluyor insan napacagini bilemiyor bide her markanın kalıbı farklı kafamı karıştırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?