Bodylerin ucude yenidoğan canım fotoda büyük gozukmusler 50 cm yazıyordu üstlerinde aya bakmadim kumaşıni sevdim çok ufak duruyorlardi kararsız kaldım ama esnek rahat geldi bana. 3 aya kadar rahat giyer bebiş diye düşünüyorum ama iri veya uzun olursa tabi 1 ay giyebilir sadece :) bizim burası çok soğuk oluyor sobalı evimiz bir de ondan bunları büyük ihtimalle normal kıyafetlerinin altına giydirecegim yani atlet niyetine :) Normal kısa kollu giydirmeyede sanırım mayısta başlarım yani beş altı aylıkken eğer bebiş zayifsa 3-6 ay arası rahat olur o dönemler ama normal olması gereken kiloda olursa veya daha iri o zaman 5 aylıkken bile 6-9 ay giydirilebilir. Daha dogrusu şimdiden çok almamak lazım çünkü belli olmuyor bebislerimizin durumu. benim Oglus 3.800 doğdu iki aylıkken 6 kiloya ulaşmıştı bile sonra 5 aylıkken falan nedenini bilemedigimiz bir durumdan ishal oldu ve iki ay sürdü o zamandan beri zayıf yemesi falan da çok güzel ama malesef pek alamıyor kilo şuan iki buçuk yaşında ve 13 kilo
hatta halası geçen 6-9 ay arası bir short almış oglusa tam oldu. bir yanım diyor çok alma belki hepsini giydiremezsin kilo ve boydan dolayı öbür yanım diyor al dursun yedekte zaten kusmasiydi çişini tasirmasiydi sürekli degisicek üstleri