2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Bide yenidoğan mı 0-3 ay mı almak gerekiyo hastane cıkışını aceba
Yenidoğan oluyor onlar bildiğim kadarıyla

Bana bir tane hediye geldi onlu. Kendimde alırım bir tane daha. Yeter bence iki set. Taşlı süslemeli istiyorum ama onlarda dandik markaların var, doğar doğmaz giyicek ya içime sinen kaliteli bir kumaşı olsun istiyorum

Bide yenidoğan mı 0-3 ay mı almak gerekiyo hastane cıkışını aceba

Bence doğuma yakın alın hastane çıkışı setlerinizi. Yani en azından eylüle kadar bekleyin. Topluca bir bebek olacaksa yenidoğana sığmayabilir. Ortalama bir kiloyla 37.haftasında doğmuştu oğlum, yenidoğanları 40ı çıkana kadar anca giydirdim. 0-3 takımlarında ise başta birazcık bol gelse de sonradan içini doldurmuştu.
Ben şimdi eylül ekim gibi almayı planlıyorum hastane çıkışını. Her ihtimale karşı az parçalı 1 takım yenidoğan almayı planlıyorum. Tam takımı mothercaredan 0-3 ay alma niyetindeyim ama kilosuna bakalım bi diyorum :)

Geçen h&m mağazasında 7li beyaz renkli ama bazı parçaları çizgili set gördüm. Hastane çıkışını kendisi işleyecek olanlar aklıma geldi ama buraya yazmayı unuttum şimdi senin mesajınla hatırladım :) kumaşı falan güzeldi, aklınızda olsun :) belki işinize yarar. linki bu;
http://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0468251001.html#Beyaz

Bir de demstock mağazalarını biliyormusunuz bilmiyorum ama mothercare ürünlerinin outlet satış yerleri diyebilirim. İstanbul anadolu yakasında kozyatağındaki şubesini biliyorum ben. Orda da güzel ürünler oluyor, hatta moses basket model beşikler bile oluyor. Mobilya bile var :) Fiyatları mağazadan daha uygun oluyor. Bu arada mothercaredan da parça parça alıp set yapabilirsiniz belki.

K kuzucuk87 benim de kızım 37. Haftasında dünyaya geldi. Şuanda 37. Haftam eylülün son haftasına denk geliyor, eylüle kalmasın kıyafet işi diyorum çünkü gezerek içime sinerek almak istiyorum. H&m de varsa oraya bakayım düz beyaz veya krem alıp kendim süslerim en kötü ihtimalle

Bebisimin ilk kiyafetleri teyzesindencok duygulandim cok bambaska bir hismis boyle kucucuk kiyafetlere sahip olmak onlari ellemek. Bu zamana kadar sayisiz bebek kiyafeti aldim hediye ettim ama bana hediye edilmesi bambaskaymisRabbim nerde evlat hasretiyle yanan bir kadin yuregi varsa insallah tez vakitte nasip etsin insallah

Benim de güya 25 kasım görünüyor ama ben de kasım başı bekliyorum :) doktorum da erkenci olabilir bu da dedi.. Sağlıkla doğsunlar küvöz ihtiyaçları falan olmasın da inşallah istedikleri zaman gelebilirler :) ben de eylülde alışverişini tamamlamayı planlıyorum. Sarkarsa işte ekime mobilya sarkar sanırım ama ekim ortasını geçirmeme niyetindeyim. Zaten gezme tozmalı alışveriş eylülde bitmezse ekimde çıkamam sanırım, oğlumda doğumdan 2-3 hafta önce kafam kadar ayaklarım vardı benim :)) eşimin spor ayakkabılarıyla paytak paytak geziyordum

Kızlar şu uyku tulumları kullanışlı mı acaba. 0-6 ay diyor ama bebek doğar doğmaz kullanılır mı? Ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2006028
Kızlar şu uyku tulumları kullanışlı mı acaba. 0-6 ay diyor ama bebek doğar doğmaz kullanılır mı? Ne düşünüyorsunuz?

Ben oğlumda kullanmıştım. Bunların tog diye bir değerleri oluyor. Isıyı ne kadar geçirdiğini gösteriyordu, tog arttıkça daha sıcak tutuyorlardı. Ben mothercaredan 1 tog olanlardan almıştım kış için. Baharda da baby aspen marka kurbağalı uyku tulumlarından kullanmıştım, onlar pamukluydu ve daha inceydi. Doğar doğmaz bence kullanılmaz. Ama 40ı çıkınca ele avuca geldiklerinde kullanabiliriz belki. 0-6 olan için istanbul şartlarında kaloriferli evde 1 tog bize yetti, daha soğuk yerlerde ya da sobalı evlerde daha kalını ve uzun kolluları alınabilir.

Amiin canım
Çok güzeller sağlıcakla giysin bebişin

Sağol canım

Eki Görüntüle 2006059 Eki Görüntüle 2006060
Bizimde ilk hediyemiz oğluşumun halasından geldi bana doğumgünü hediyesi :) Görünce ağlamaya başladım ne kadar güzel duygularmış :)

Çok güzeller :) güzel günlerde giydirin bebişlerinizi

kızlar e bebekte telsizlerde indirim var 3günlük mersine özelde. Önerdiğiniz bi ürün varmı motorola alıcam gibi ama yardımcı olursanız sevinirim

kızlar e bebekte telsizlerde indirim var 3günlük mersine özelde. Önerdiğiniz bi ürün varmı motorola alıcam gibi ama yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar ben de bugün bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu emziklerden aldım içinizde bunlardan kullanan var mı daha önce? Avent in cam biberonunu da alacağım galiba ama hangi boy almalıyım sizce ben karar veremedim? Bir de bir tane yeter mi yoksa 2 tane mi almalıyım?

Eklentiler

• IMG_1819.JPG
    37,4 KB · Görüntüleme: 94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…