- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Kızlar 10.lu set halinde hastane çıkışlarından alan var mı? Özellikle erkek bebek anneleri hangi modelleri tercih ettiniz ben çok kararsızım
Yenidoğan oluyor onlar bildiğim kadarıylaBide yenidoğan mı 0-3 ay mı almak gerekiyo hastane cıkışını aceba
Bide yenidoğan mı 0-3 ay mı almak gerekiyo hastane cıkışını aceba
Yenidoğan oluyor onlar bildiğim kadarıyla
Bana bir tane hediye geldi onlu. Kendimde alırım bir tane daha. Yeter bence iki set. Taşlı süslemeli istiyorum ama onlarda dandik markaların var, doğar doğmaz giyicek ya içime sinen kaliteli bir kumaşı olsun istiyorum
Eki Görüntüle 2006028
Kızlar şu uyku tulumları kullanışlı mı acaba. 0-6 ay diyor ama bebek doğar doğmaz kullanılır mı? Ne düşünüyorsunuz?
Amiin canımEki Görüntüle 2006017
Bebisimin ilk kiyafetleri teyzesindencok duygulandim cok bambaska bir hismis boyle kucucuk kiyafetlere sahip olmak onlari ellemek. Bu zamana kadar sayisiz bebek kiyafeti aldim hediye ettim ama bana hediye edilmesi bambaskaymis Rabbim nerde evlat hasretiyle yanan bir kadin yuregi varsa insallah tez vakitte nasip etsin insallah
Sağol canımBen oğlumda kullanmıştım. Bunların tog diye bir değerleri oluyor. Isıyı ne kadar geçirdiğini gösteriyordu, tog arttıkça daha sıcak tutuyorlardı. Ben mothercaredan 1 tog olanlardan almıştım kış için. Baharda da baby aspen marka kurbağalı uyku tulumlarından kullanmıştım, onlar pamukluydu ve daha inceydi. Doğar doğmaz bence kullanılmaz. Ama 40ı çıkınca ele avuca geldiklerinde kullanabiliriz belki. 0-6 olan için istanbul şartlarında kaloriferli evde 1 tog bize yetti, daha soğuk yerlerde ya da sobalı evlerde daha kalını ve uzun kolluları alınabilir.
Amiin canım
Çok güzeller sağlıcakla giysin bebişin
Eki Görüntüle 2006017
Bebisimin ilk kiyafetleri teyzesindencok duygulandim cok bambaska bir hismis boyle kucucuk kiyafetlere sahip olmak onlari ellemek. Bu zamana kadar sayisiz bebek kiyafeti aldim hediye ettim ama bana hediye edilmesi bambaskaymis Rabbim nerde evlat hasretiyle yanan bir kadin yuregi varsa insallah tez vakitte nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 2006059 Eki Görüntüle 2006060
Bizimde ilk hediyemiz oğluşumun halasından geldi bana doğumgünü hediyesi :) Görünce ağlamaya başladım ne kadar güzel duygularmış :)
Canım bu takımın markası nedir? Bir de eldiven varmı gizli eldivenlimi, kumaşı güzelmi tavsiye edermisin bu markayı?Eki Görüntüle 2006059 Eki Görüntüle 2006060
Bizimde ilk hediyemiz oğluşumun halasından geldi bana doğumgünü hediyesi :) Görünce ağlamaya başladım ne kadar güzel duygularmış :)
Merhaba arkadaşlar ben de bugün bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu emziklerden aldım içinizde bunlardan kullanan var mı daha önce? Avent in cam biberonunu da alacağım galiba ama hangi boy almalıyım sizce ben karar veremedim? Bir de bir tane yeter mi yoksa 2 tane mi almalıyım?kızlar e bebekte telsizlerde indirim var 3günlük mersine özelde. Önerdiğiniz bi ürün varmı motorola alıcam gibi ama yardımcı olursanız sevinirim
kızlar e bebekte telsizlerde indirim var 3günlük mersine özelde. Önerdiğiniz bi ürün varmı motorola alıcam gibi ama yardımcı
ben de motorola almayı düşünüyorum. Çekim alanlarına dikkat etmek gerekiyor sanırım. Kimisi daha uzak mesafeden çekiyor kimisi daha yakın. Kullanacağımız uzaklık önemli.kızlar e bebekte telsizlerde indirim var 3günlük mersine özelde. Önerdiğiniz bi ürün varmı motorola alıcam gibi ama yardımcı olursanız sevinirim