2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
sadece ultrasyon bakti keseyi gordu kanamami soyledim ama hic bir islem yapmadi sadece ilac yazdi. belki lekedir dedi. dedim ona leke degil cunku kizimda lekeli hamile kalmistim bunu dedim bu boyle degil dedim. bebegim kesede yokmu dedim sen cok sey istiyorsn dedi. sindi agrim var esim bekleyemiycem otobusle gidecegim.
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Canım kızımda benim de düşük tehlikem olmuştu, baya adet oluyormuşum gibi kırmızı renkte kanamalarım oluyordu. Tuvalete gitmek haricinde hiçbir şekilde ayağa kalkmadım 3 ayı doldurana kadar. Bana doktorum o zaman progestan da yazmamıştı. Öyle yatıp dinlenmemi söyledi sadece. Çok şükürde atlattım. Bende senin gibi kaybedcem diye çok endişeleniyordum kanamaları gördükçe. Ama bilmelisin ki her kanama düşüğe yol açmayabiliyor. Stres stres stres.. Her zaman söylüyoruz hepimiz evlatlarınız için ne olursa olsun uzak kalın. Onu bile düşünürken girdiğiniz stres onu kaybetmenize yol açabilir. Gerekirse hamile olduğunuzu unutun, düşünmeyin onun sizinle kalması için yapacağınız en önemli şey bu. Çok geçmiş olsun lütfen iyi düşünmeye bak. Kendine dikkat et. Tuvalet dışında ayağa kalkma.

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine düşük yaşayan biri olarak şuan ki endişeni çok iyi anlıyorum. Bol bol dinlemeye bak.

Canım yaa çok teşekkür ederim bana umut oldun.. Dün ilacı uyguladım ve yattım, ben de o şekilde yatmayı düşünüyorum, akintim kahverengiye dönmüş sabah, inşallah da bi daha kırmızı görmem.. Senin için çok sevindim, öyle sorunlu bi hamilelik sonrası prensesi kucaklamak rüya gibi olmali.. Hani adet gibi demissin ya hiç pihtili kan gelmiş miydi sende?

Canım yaa çok teşekkür ederim bana umut oldun.. Dün ilacı uyguladım ve yattım, ben de o şekilde yatmayı düşünüyorum, akintim kahverengiye dönmüş sabah, inşallah da bi daha kırmızı görmem.. Senin için çok sevindim, öyle sorunlu bi hamilelik sonrası prensesi kucaklamak rüya gibi olmali.. Hani adet gibi demissin ya hiç pihtili kan gelmiş miydi sende?

Bir ara gelmişti ama çok değil, daha ziyade sulu tarzdaydı. Çok şükür canım mucizeydi benim için, çünkü o kadar çok şey geldi ki başımıza düşük tehlikesi yaşadığım en basit sorun olarak kaldı bunların yanında. Rabbim onu kucağıma almayı nasip etti, darısı sizlere ve şimdikine olsun.

kizlar ben ailemden oturu cok sitres yaptim. hamile kaldigim gunden beri hergun baska birsey sinir kirizi gecirmemi sagladi. size hep sitres yapmayin diyordum. yapmayin ne olur benim gibi olmayin. sakin olun guzel dusunun benim elimde degil kucuklugumden beri hep bir sorun hayatim hep sitresli. benim boyle seylerim artik normal alismisim. boyle seylere ama hamileyken insan hormon degisimi ya degisik oluyor. lutfen siz takmayin benim evde huzursuzluk var. esimden oturu degil asla . ailem onun ailesi ben hersey guzel olsun dedikce benim hersey ustume geldi. siz yapmayin
bakin sitres oyle etkiliyoki ben 17.85 gram kilo aldim diger hamileligimde dogumdan bir hafta sonra 10 kilo verdim. cok kisa zamanda geri kalan kilomuda ama hep sitres vermek icin hic birsey yapmadim.

Bir ara gelmişti ama çok değil, daha ziyade sulu tarzdaydı. Çok şükür canım mucizeydi benim için, çünkü o kadar çok şey geldi ki başımıza düşük tehlikesi yaşadığım en basit sorun olarak kaldı bunların yanında. Rabbim onu kucağıma almayı nasip etti, darısı sizlere ve şimdikine olsun.
Amiiinn canım.. Benim de dun akşam 1damla kadar pıhtı vardı da ondan sordum.. İlaç kullanıp yatıyorum, artik bundan sonrası Allah'a kalmış..

günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım cenazemiz vardı kaç gündür giremedim
herkes iyidir umarım
Başınız sağolsun arkadaşım, dün akşamdan beri o kadar kötüyüz ki.. Birkaç arkadaş birden kanamamız oldu acillere taşındık.. Benim simdi kahverengi akintiya dönmüş ama kanaması hala devam eden arkadaşlar var.. Allah yavrularımızı bize bağışlar inşallah..

Günaydın canım, başınız sağsolun. Valla dün geceden beri dökülüyoruz, Allah yardımcımız olsun, korusun bebişlerimizi sen nasılsın herşey yolundadır umarım.
sağol canım benim
rabbim bebişlerimizi korusun
ben de iyiyim çok şükür
sanırım bebiş de iyidir

başınız saolsun canım
sağol canım benim
kizlar ben ailemden oturu cok sitres yaptim. hamile kaldigim gunden beri hergun baska birsey sinir kirizi gecirmemi sagladi. size hep sitres yapmayin diyordum. yapmayin ne olur benim gibi olmayin. sakin olun guzel dusunun benim elimde degil kucuklugumden beri hep bir sorun hayatim hep sitresli. benim boyle seylerim artik normal alismisim. boyle seylere ama hamileyken insan hormon degisimi ya degisik oluyor. lutfen siz takmayin benim evde huzursuzluk var. esimden oturu degil asla . ailem onun ailesi ben hersey guzel olsun dedikce benim hersey ustume geldi. siz yapmayin
bakin sitres oyle etkiliyoki ben 17.85 gram kilo aldim diger hamileligimde dogumdan bir hafta sonra 10 kilo verdim. cok kisa zamanda geri kalan kilomuda ama hep sitres vermek icin hic birsey yapmadim.
canım benim hiç stres yapma. kim ne derse desin boşver

Günaydın canim basın sagolsun..
sağol canım benim
otobusdeyim hastaneye gidiyorum. esim sonra beni gelip arabayla alacak
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Başınız sağolsun arkadaşım, dün akşamdan beri o kadar kötüyüz ki.. Birkaç arkadaş birden kanamamız oldu acillere taşındık.. Benim simdi kahverengi akintiya dönmüş ama kanaması hala devam eden arkadaşlar var.. Allah yavrularımızı bize bağışlar inşallah..
amin canım benim.sen de dikkat et

kızlar bir de benim yeni doğum yapan arkadaşım var
onun da kanaması vs çok oldu hep hastanede yattı
o da çok stres yapıyordu. dr u en son dedi ki "eğer bi bebek sağlıklıysa mutlaka doğar ama sağlıksızsa ne yaparsan yap vücut onu atar.o yüzden stres yapma"
dr böyle söyledikten sonra arkadaşım stres yapmadı.oluruna bıraktı şimdi tontiş bi oğlu oldu
o yüzden stres yapmayın

X