- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.261
günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım cenazemiz vardı kaç gündür giremedim
herkes iyidir umarım
herkes iyidir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?sadece ultrasyon bakti keseyi gordu kanamami soyledim ama hic bir islem yapmadi sadece ilac yazdi. belki lekedir dedi. dedim ona leke degil cunku kizimda lekeli hamile kalmistim bunu dedim bu boyle degil dedim. bebegim kesede yokmu dedim sen cok sey istiyorsn dedi. sindi agrim var esim bekleyemiycem otobusle gidecegim.
Yakalarım. Evettt, eline sağlıkkız ilk oldu mu diye kaydediyorum o arada yakalıyonuz bak bakalım tekrardan
Canım kızımda benim de düşük tehlikem olmuştu, baya adet oluyormuşum gibi kırmızı renkte kanamalarım oluyordu. Tuvalete gitmek haricinde hiçbir şekilde ayağa kalkmadım 3 ayı doldurana kadar. Bana doktorum o zaman progestan da yazmamıştı. Öyle yatıp dinlenmemi söyledi sadece. Çok şükürde atlattım. Bende senin gibi kaybedcem diye çok endişeleniyordum kanamaları gördükçe. Ama bilmelisin ki her kanama düşüğe yol açmayabiliyor. Stres stres stres.. Her zaman söylüyoruz hepimiz evlatlarınız için ne olursa olsun uzak kalın. Onu bile düşünürken girdiğiniz stres onu kaybetmenize yol açabilir. Gerekirse hamile olduğunuzu unutun, düşünmeyin onun sizinle kalması için yapacağınız en önemli şey bu. Çok geçmiş olsun lütfen iyi düşünmeye bak. Kendine dikkat et. Tuvalet dışında ayağa kalkma.
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine düşük yaşayan biri olarak şuan ki endişeni çok iyi anlıyorum. Bol bol dinlemeye bak.
Hosgeldin aramıza vok sevindim daha çok Yen'i bebisimiz benim de ilk beta 77 idi değerin hızla yukselir insallahKızlar 24.20 çıktı Dr hamilesin dedi çok şükür elhamdülillah
Günaydın canım, başınız sağsolun. Valla dün geceden beri dökülüyoruz, Allah yardımcımız olsun, korusun bebişlerimizi sen nasılsın herşey yolundadır umarım.günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
Eve ambulans çağırınca ambulans geliyor araba yoksa bile bence ambulans çağır uzan dikkat et kendine canjmdun gittim. bir igne bile yapmadi leke degil dedim. esim simdi araba yok iki saat bekle diyo. pihtidan sonra acik kirmizi aktif kanamam devam ediyor.
başınız saolsun canımgünaydın kızlar
herkes iyidir umarım
Canım yaa çok teşekkür ederim bana umut oldun.. Dün ilacı uyguladım ve yattım, ben de o şekilde yatmayı düşünüyorum, akintim kahverengiye dönmüş sabah, inşallah da bi daha kırmızı görmem.. Senin için çok sevindim, öyle sorunlu bi hamilelik sonrası prensesi kucaklamak rüya gibi olmali.. Hani adet gibi demissin ya hiç pihtili kan gelmiş miydi sende?
Günaydın canim basın sagolsun..günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Eve ambulans çağırınca ambulans geliyor araba yoksa bile bence ambulans çağır uzan dikkat et kendine canjm
Amiiinn canım.. Benim de dun akşam 1damla kadar pıhtı vardı da ondan sordum.. İlaç kullanıp yatıyorum, artik bundan sonrası Allah'a kalmış..Bir ara gelmişti ama çok değil, daha ziyade sulu tarzdaydı. Çok şükür canım mucizeydi benim için, çünkü o kadar çok şey geldi ki başımıza düşük tehlikesi yaşadığım en basit sorun olarak kaldı bunların yanında. Rabbim onu kucağıma almayı nasip etti, darısı sizlere ve şimdikine olsun.
Başınız sağolsun arkadaşım, dün akşamdan beri o kadar kötüyüz ki.. Birkaç arkadaş birden kanamamız oldu acillere taşındık.. Benim simdi kahverengi akintiya dönmüş ama kanaması hala devam eden arkadaşlar var.. Allah yavrularımızı bize bağışlar inşallah..günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
Meryeeeemm iyi haberlerle dön inşallah arkadaşım..otobusdeyim hastaneye gidiyorum. esim sonra beni gelip arabayla alacak
sağol canım benimGünaydın canım, başınız sağsolun. Valla dün geceden beri dökülüyoruz, Allah yardımcımız olsun, korusun bebişlerimizi sen nasılsın herşey yolundadır umarım.
sağol canım benimbaşınız saolsun canım
canım benim hiç stres yapma. kim ne derse desin boşverkizlar ben ailemden oturu cok sitres yaptim. hamile kaldigim gunden beri hergun baska birsey sinir kirizi gecirmemi sagladi. size hep sitres yapmayin diyordum. yapmayin ne olur benim gibi olmayin. sakin olun guzel dusunun benim elimde degil kucuklugumden beri hep bir sorun hayatim hep sitresli. benim boyle seylerim artik normal alismisim. boyle seylere ama hamileyken insan hormon degisimi ya degisik oluyor. lutfen siz takmayin benim evde huzursuzluk var. esimden oturu degil asla . ailem onun ailesi ben hersey guzel olsun dedikce benim hersey ustume geldi. siz yapmayin
bakin sitres oyle etkiliyoki ben 17.85 gram kilo aldim diger hamileligimde dogumdan bir hafta sonra 10 kilo verdim. cok kisa zamanda geri kalan kilomuda ama hep sitres vermek icin hic birsey yapmadim.
sağol canım benimGünaydın canim basın sagolsun..
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahotobusdeyim hastaneye gidiyorum. esim sonra beni gelip arabayla alacak
amin canım benim.sen de dikkat etBaşınız sağolsun arkadaşım, dün akşamdan beri o kadar kötüyüz ki.. Birkaç arkadaş birden kanamamız oldu acillere taşındık.. Benim simdi kahverengi akintiya dönmüş ama kanaması hala devam eden arkadaşlar var.. Allah yavrularımızı bize bağışlar inşallah..
İyi haberlerini bekliyoruz canim Allah yardımcın olsunotobusdeyim hastaneye gidiyorum. esim sonra beni gelip arabayla alacak