2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Şuan öyle kötü oldum ki inşallah bişey olmamıştır inşallah bebişin kesesindedir allahım yardım etsin yavruna ömür versin

gelirken yollar bitmedi onu ruyamda kucagimda basinda beyaz sapkasiyla bagrimda tutarken gordum. sonra adetim gecikince hamileligim pozitif cikti. gozumun onune bi anda geldi cok garip oldum. tamam suprizdi ama ben ona dayanamayip ilk kiyafet cingirag bile aldim. insallah beni hic birakmaz.

gelirken yollar bitmedi onu ruyamda kucagimda basinda beyaz sapkasiyla bagrimda tutarken gordum. sonra adetim gecikince hamileligim pozitif cikti. gozumun onune bi anda geldi cok garip oldum. tamam suprizdi ama ben ona dayanamayip ilk kiyafet cingirag bile aldim. insallah beni hic birakmaz.
Bırakmaz annesi sen güçlü dur ki güç alsın senden

Yaa sen de mi rüyanda gördün? Ben de bugün gördüm biliyo musun emzirmek istedim emmedi beni.. Yeni doğum yapmışım ama bakıyorum ne kadar iri gören4 aylık bebek der diyorum.. Erkekti..

evet bende kilolu gordum yeni dogum etmisim ailemden kimse yok kucagimda bana boyle oyle tatli bakiyorduki cok etkilendim. ve simdi hersey daha zor nasil dinlenicem benim kizim var

Kızlar acilden geliyorum, ultrasonla karindan baktilar ve cok erken gebelik kese hayal meyal görülüyor dediler. Dusuk tehlikesi oldugu icin progestan yazdi, şu an vajinadan uyguladim uzaniyorum.. Benden gelen kan baya kırmızı malesef.. Baska progestan kullanan böyle dusuk tehlkesi yasayanlarda kanama nasıl olmuştu? Ben galiba bebeğimi kaybedicem

umarim ikimizde bi sureci atlatir bebeklerimize kavusuruz seni cok iyi anliyorum. insan daha sitresleniyor

bugun yegenim ve oglumu oynatirken kendimi fazla zorladim ve yordum galiba. hafif kanamam olmus. kirmizi renkte
simdi de belim agriyor. korkuyorum. daha once bir dusugum olmustu. korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim diye.

Bende 2 gundur koyu sarı pembemsi akinti olunca doktora gittim keseyi gördük çok sukur progestan verdi dinlen dedi 5+3 ölctu keseyi bebek icin erken dedi bakalim 15 gün sonra gel dedi hem bebeyi hem kalp atısını duyarız dedi nasil sabretceksem bilemiyorum

X