2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım hastalığım hala geçmedi ama şükür işimi yapabiliyorum artık çocuklarımda hasta büyük oğlumdan bana benden küçük oğluma :)bir babamız iyi inşallah ona birşey olmaz :)şimdi biraz ev işi ev evlikten çıkmadan toparlanması lazım:))

Kızlar ben geldim dün akşam hafif kırmızısı geldi ama yine kahveye döndü çok şükür bu gün izinliyim kendi doktoruma gidicem ama anladığım ilacı kullanıp yatmaktan başka çare yok benim bulantilari başlamadı hala umarım Rabbim hepimızın evlatlarını bagislar bize
Canım geçmiş olsun, ben de yatıp bekliyorum umarım bi daha kırmızı görmem.. Ben de hafif bel ve karın ağrısı var, sende de var mı? Bi de ben progestani vajinal uyguladim ve su an akıntıyla birlikte erimiş ilac da geliyor bu normal mi acaba?

Canım geçmiş olsun, ben de yatıp bekliyorum umarım bi daha kırmızı görmem.. Ben de hafif bel ve karın ağrısı var, sende de var mı? Bi de ben progestani vajinal uyguladim ve su an akıntıyla birlikte erimiş ilac da geliyor bu normal mi acaba?
Normal canım vajinal kullanınca geliyor geri ama doktor kalanın yeterli olduğunu söylüyor

kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah

kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah
Canım şu an çok çok üzgünüm, Allah sabır versin.. Sabahtan beri aklımdaydın, Allah inşallah sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin..

Canım şu an çok çok üzgünüm, Allah sabır versin.. Sabahtan beri aklımdaydın, Allah inşallah sana en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin..

icim acidi gormesemde sizin basina gelmez insallah bi kac gun sonra parca kalmismi diye gidecegim. oysa bu hafta kalp atisi dinleyecekdim. cok sancim var yavas yavas gidiyor

icim acidi gormesemde sizin basina gelmez insallah bi kac gun sonra parca kalmismi diye gidecegim. oysa bu hafta kalp atisi dinleyecekdim. cok sancim var yavas yavas gidiyor
Canım yaaa nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim sabrını versin acını hafifletsin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah:KK43:

canım çok üzüldüm çok
inan şuan hiç bişey diyemiyorum çünkü ne desem senin acını dindirmeyecek

Canım 4senedir bekliyorum ben bu bebeği sanırım keseyi görmeden kalp atışını duymadan korkum geçmicek bu ay tüp bebek için ankaraya gidecektim gün sayıyordum mucize gibi geldi bebeğim inşallah beni bırakmaz

Ayni durumdaymisiz canim. Ben de 4 yildir bekliyorum. Ve ben de 3.tup bebegi yaptirmak icin adet olmayi beklerken surpriz yapti bana bebegim. Allahim hepimizinkini tamamina erdirsin...

Var canimmm ama dün daha kötüydü kasiklarim çok ağrıyordu bugün daha iyiyim Kop koyu kahve geliyor sanırım içerde durdu kanama bende 2 de randevum var kendi doktoruma gidiyorum bakalım bende de ilac geri geliyor bembeyaz ama az geliyor kalanı yeterli olur umarım

Allah tez vakitte tekrar nasip etsin canim. Dusuk yapmis biri olarak soyluyorum bebegin sagliksiz oldugu icin vucudun attigini dusunursen bir nebze faydasi olur belki. Devlet hastanesindeki dr lar kalp atisi duymadan progestan yazmiyorlar. Dusecekse sagliksizdir engel olunmaz diyorlar. Once cok kizmistim dusuk yaptigimda. Ama sonradan hakli olduklarina inandim. Allaha emanet. Dusecekse gidiyor. Ol dendiyse de oluyor. Tevekkul etmek lazim...

canım çok üzüldüm:KK43:Rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalmanı nasip etsin inşallah. sağlıksız olduğu için düştüğünü düşün canım benimde 1 kaybım var Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize

Acımaz mı Canım ahh.. Ama arkadaşların da dediği gibi eğer sağlıklı olsa tutunur yavrum diye avutmaya çalışıyorum kendimi, lütfen sen de öyle yap..

Canim gecmisolsun allah bi daha yasatmasin. Dusunki daha ileri haftalarda kaybetseydin daha cok uzulurdun.eminimki hemen ustune tekrar hamile kalirsin.

kanamam artmadı. bel ağrısı ve kasık ağrısıyla birleşince çok korkmuştum. ağrım da azaldı gece dinlenince. dr a gittim. devlete gittim pek ilgilenmedi ama kese var dedi. ilaç verdi. progestan da verdi ama onu almıcam kendi dr um önermiyor.

X