2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bu arada haftasonu dr a gittik. ufacık bi kese gördük
folik asit olarak dr bana imom diye bi ilaç verdi.içinde bir sürü vitamin var.
bir de pazartesi bhcg 372 iken haftasonu 2361 olmuş

Gunaydin

Kanamasi olan arkadaslar allah yardimciniz olsun benimde hafif vardi gecti ama yine olmayacagi anlamina gelmiyo bundan sonra hicte olmayabilir. Hamilelik boyle bisey 9 ay boyunca tevekkul icinde olmaliyiz
Ben bundan tam 4 sene evvel ilk hamileligimde 5 ay boyunca kanamam oldu ama bebege bi zarari olmadi hic en son sular seller gibi kanamam oldugunda bile bebek gayet saglikliydi.cok baska bi sebebten daha sonra bebegimi kaybettim
Ve etrafimda cok fazla hamileliligin cesitli donemlerinde kanama yasayan arkadaslarim var simdi cok saglikli bebekleri var.lutfen karamsar olmayin.

Ben ilk hamileligimde yine buraya uyeydim ve okudugum herseyden etkileniyodum ozellikle kotu hikayelerden kotu haberlerden hepsi basima gelcek diye dusunuyodum nitekimde geldi kotuyu cagirmayin. Ikinci hamileligimde hic girmedim internette hic arastirma yapmadim ne kadar bilirseniz o kadar endiseli olursunuz bosverin. Bu sefer yine dayanamadim girdim ama kesinlikle.kotu hikayelere bakmiyrum sizde bakmayin
Bebegimi kaybettim kismina girmeyin mesela eselemeyin birakin.rabbim.neyler neylerse guzel eyler.

günaydın kızlar;
benim de hafta sonu lekelenmelerim oldu kahverengi renk, hemen doktorumu aradım, bebeğin kalp atışı oluşacağı hafta olabiliyor dedi, progestona devam dedi, bu şekilde lekelenme yaşayan var mı,birde benim cumartesi gününden beri bulandım başladı, kafamı yastığa koyup gözümü kapatsam bile bulantım oluyor, bu sabah kahvaltı yapamadım:KK43:

günaydın kızlar;
benim de hafta sonu lekelenmelerim oldu kahverengi renk, hemen doktorumu aradım, bebeğin kalp atışı oluşacağı hafta olabiliyor dedi, progestona devam dedi, bu şekilde lekelenme yaşayan var mı,birde benim cumartesi gününden beri bulandım başladı, kafamı yastığa koyup gözümü kapatsam bile bulantım oluyor, bu sabah kahvaltı yapamadım:KK43:
gece 4te tuvalete kalktım yatağa geri döndüm kafamı yastığa koymamla öğürmem bir oldu sonrası berbattı zaten hiç uyuyamadım:KK43:5. haftaya girdim berbat bir bulantı ve istifra merhaba dedi:KK45:

Selam kızlar, dünden beri hastayım malum. Elma sirkesiyle gargara yapıyorum boğazımı baya rahatlattı şükürler olsun. Mide bulantılarım hala başlamadı çok mutluyum, ilk hamileliğimde dört ay çektim. Hiçbişey yiyemiyordum kaç kez serım takılmıştı. Şimdilik iyiyim bunda bakalım. Önümüzdeki haftalarda başlamaz umarımki

Kizlar benim kuzenim de olmuştu onunla bayagi da kötüydü çok kötü olduğunda maydanos kaynatiyordu pamukla suyunu sürüyordu o iyi geliyomus zaten ilaç vermekten kaçının doktorlar ama alternatif olarak böyle yapabilirsiniz
canım maydanoz suyu riskli tabi içimize sürmicez ama ne bileyim korkarım ben rahmi genişletiyor maydanoz suyu:KK17:

Günaydınnnn dün çok karamsardı burası inşallah bu hafta hepimiz için güzel sıkıntısız stressiz geçer kafamızdan kötü düşünceleri atıyoruz rahatlıyoruz onlar inşallah yerlerinde çok iyiler Rabbimin koruması altında nolur kendimize stres yapmayalım bebeğe sifaradan bile zararlı stres düşünün

X