2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar
masal_41 doğumgünün kutlu olsun cnm

Günaydın kızlar
masal_41 canım doğum günün kutlu olsun nice senelere

Günaydın kızlar
Çok güzel birgün olsun inşallah hepimiz için
masal_41 canım Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara eşinle bebeğinle ve sevdiklerinle beraber...

Cok tsk ederim arkadaslar hepberaber insallah..doğum günunu kutlayan tum arkadaslara cok tsk ederim su an hastanedeyim bebisi gormek icin sabirsizlaniyorum ama ozel olmasina ragmen hasta dolu ne zaman sıra gelicak acaba.

Konya'da Doğum yapacak olan var mı
Ben nasipse Medicana da yapacağım kızımı da orada getirdim dünyaya (seZaryen) 3.500 idi o zaman fiyat (bu fiyat Prof de için) 1 senede değişmiş midir bilmiyorum
Gecen yil mart ayinda ikizlerimi medixanada kucagima aldim necati beydi dr.um. tedavi gebeligiydi bnimki.konyada.olsam yine. Muhakkak medicanaya.giderdim. ben1200 odemistim doguma.metin bey farklidir sanirim

Sezaryen olmuş arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben ilk doğumumu normal yaptım ama bunda sezaryen istiyorum nasip olursa. Bu sondayı uyuşturma yaptıkları zaman taktirsak oluyor mu acaba. Normal doğum yapmış kadın sonra takılmaktan korkuyor amma komik değil mı:)

sezeryan istemenin özel bir nedeni var mı? ben bebeğin hayatı söz konusu olmadıkça çok korkarım sezeryandan

Bana öyle yapmışlardı. Hatta odaya getirdiklerinde sondamı çıkarıp getirmişlerdi. Hiç sonda görmemiştim yani:))

sezeryan istemenin özel bir nedeni var mı? ben bebeğin hayatı söz konusu olmadıkça çok korkarım sezeryandan
Evet canim normal doğum ve kürtaj sonrası benim kanamalarım durmadı kan verdiler kaç ünite öyle kendime geldim. Bunda kesinlikle o riske girmek istemiyorum.

Selam kızlar....
bugün aile hekimine gittim...
ve kilo kontrolümü yaptı biraz fazlaca aşırıya kaçmışım (5,5 kg aldım) ve biraz dikkat etmen lazım dedi yediklerine ....ama ben duramıyorum ki boyuna yiyorum

ee bu seferde karnını açacaklar normalde o risk varsa bunda yok mudur? doktorunla konuştun mu bilgilendirdi mi seni sezeryan konusunda
Evet canım konuştum. Benim vajinal iç dokum çok hassasmış bu yüzden kanamaların durmuyormuş. Bana kesinlikle spiral taktırma doğum sonrası senin için çok tehlikeli demişti önceki doktorumda. Benimki aslında isteğe bağlı dan ziyade zorunlu sezaryen gibi bir durum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…