2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

oh oh maşallah tatlım, hevesin varsa tabi ki yap, ben de böyle sizi gördükçe bi heves geliyo ama sonra iç sesim ağır basıyo duruluyorum fotoğraf konusunda da evet güzel anılar ama, onu da odada kendimiz çekiliriz istediğimiz gibi diyorum,zaten bu dijital dünyada bebeğimiz büyüyene kadar binlerce fotoğraf oluyor ki, eskisi gibi hepsi basılmıyo da, biyerlerde kalıyo.. o günden bikaç fotoğraf olsa kendi çektiğim yeter bana..

senin ki talihsizlik olmuş tatlım, zaten bu konuşulanlar arasında en kıymetlisi fotoğraf bence, madem sen de muzdaripsin en güzelini haketmişin..

benim aklımda çok güzel fikirler var şimdiden heyecanlıyım öyle cafcaflı şeyler olmaz ama gelene mutlaka ikram masası yapacağım lohusa şerbeti dağıtılmalı çünkü bizde adet bizim ekipte çok kalabalık kız kardeşim ablam görümcem hepsi meraklıdır ben doğumdayken istemesem de odayı panayır yerine döndürürler ama hastaneye özel fotoğrafçı falan getirtmem en fazla doğum sonrası bebek çekimleri ya da hamilelik çekimleri olursa onları düşünebilirim tabi ona da eşimi ikna edersemmayıstaydı benim düğünüm ama eşimi dış çekime ikna edememiştim bence içinde kalmasın nasip bir daha kaç kere yaşayacağız ki. herkesin kendi tercihi ve imkan meselesi

Canım ya kanamana bakıyor sadece sezeryan öncesi ve sonrası vajinal muayene olmuyor rahat ol vajinal bi müdahale yok ki kontrol olsun yarım saat 1 saat ameliyattan geldiğin gibi yatıyorsun sonra ayaklanman gerekiyor zaten pijamalarını giyip temiz temiz yatacaksın

Yok canım ya Ne sık sık kontrolü ilk başta geliyor sonra aynı gün bi ara daha uğruyor daha kontrol olmuyor
valla tatlım dediğim gibi ben de çok bilmiyorum ki, bana ikisi de söyleyince öyledir dedim.. belki hastaneye kişiye göre değişiyodur ama biri izmirde biri istanbulda doğum yaptı.. artık bizim kısmetimize ne çıkarsa

Oluyo cnm bnm 2 sezeryan im var ikisinde de sondayı uyuşturup taktılar eğer uyusturmasa rica edecektim zaten
Birde sezeryan da gecelik ilk çıkışta giydiriliyor bnde öyleydi belden uyumalı olduğu için kalkamamistim yürümeye başlayınca pijamalara geçtim

bir garip oblomov
Zaten benim görüştüğüm hastanelerin hiçbiri dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyordu. İstesen de getirtemezsin :)) anlaşmalı olduğu fotoğrafçıları var. Ya sizin hastaneler gibi paket yapıyorlar fotoğraf çekimini kapsayan, ya da paket dışında olanlar için şu fotoğrafçılarla anlaşabilirsiniz diyorlar :) değişmemişse oğlumun doğumunda görüştüğüm 2 hastane de bana aynısını söylemişti :)

Ben hastanenin çok abartılı olmayan süsleme paketlerinden birini seçmeyi düşünüyorum. Kendim limonata veya şerbet için cam sebil ve bardak getiririm. Dağıtmak için çikolata, ama paketlerden birinde ikramlık var. Ona göre bakarım. Fotoğraf kesin olur. İlk doğumumda da çekilmişti çok güzel bir anı oluyor. Hastane Ekrem Çocukla anlaşmalı fotoğraf için. İnanılmaz güzel albümler yapmışlardı

Kanama kontrol ediliyor canım bütün gün öyle durulmaz kalkıp yürüyeceksin sürekli ilk önce hemşireler yürütecek pedin iç çamaşırın giydirilecek anne için fazla kontrol olmuyor Doğum yaptıran doktor iki kez geliyor o kadar genelde çocuk doktoru gelecek bebek için kan alınacak muayenesi falan onlar takip edilecek annenin sadece afedersiniz ilk gaz ve büyük abdest önemlidir bunların haber verilmesi istenir

Benim profesyonel fotoğraf makinem var. Gorumcem veya yengem vs birileri çeker, bana yeter diye düşünüyorum. Sonra bir kaç hafta geçip dikislerim iyilesince, rahat hareket edebildigimde bebegimi kılıktan kılığa sokup kendim çekerim:) zaten önemli olan fotografcidan cok fotoğraf makinesi :)
Dogumdan sonra yatacagim oda eğer genisse, küçük bir süs masasi hazırlamayı düşünüyorum. Serbet sebili, suslu cikolata vs gibi. Ama küçük bir odaysa hiç daraltmam. Anı defteri olsun isterim, yazmak isteyenler yazsın.
Kuzenim normal dogum yapıp bir gece hastanede kaldı ve ertesi gün bebegi sunnet ettirdi :) hic anestezi kullanilmiyormus yenidogan bebekte. Bana cok mantikli geldi. Gobegi duserken pipisi de iyilesti 1 hafta içinde. Erkek bebeği olanlardan erkek sünnet ettirmeyi düşünen var mi? Bebek donmeyi öğrenip, karninin ustune yatamadan en geç 3 aya kadar yaptırmak istiyorum ben inşallah. Sonra büyüyüp korkmasın. Ilerde düğün dusunulur, önemli olan sunnet kısmı:) yegenlerim aşırı korktu resmen travmaydi ve iyilestikten sonra da cok uzun sürdü

bak ben bu paketlerden platiniumu alırım demiştim ama kız kalktı dedi harika bir paket aslında ama sinir oldum inşallah yüz yüze görüşünce var desinler kasıma çok var aslında belki gelir

Yanlız değilsiniz kızlar bnde aynı görüşteyim bnm digerleri de sezeryan olduğu için buda öyle olacak odayı süsleriz filan diyolar ama hiç hevesli degilim

Bnm doktorum erkeğe benziyor dedi eğer kesinleşirse rabbim bi erkek nasip ederse bende niyetim erkenden sünnet ettirmek çevremde de herkes öyle yaptı hem bebek anlamiyo bile büyüdüğünde de istediğim tarihte sünnet düğünü yaparım oh miss

bebeğin ilk anılarını yazmak için bir kitap gördüm, çok beğendim, sizlerle de paylaşmak istiyorum ama linkle filan paylaşmak buranın kurallarına uyuyor mu? bir garip oblomov
Tatlim bak bunları bi arkadaşım için ben yapmıştim, keçeden olan fotograf albumu, diğeri anı defteri, henüz isim belli değil diye isim yazmamıştım.. Ben sadece şu arabalı olandan fotoğraf albümü yapmayı düşünüyorum, anı defteri hazirlamicam.. Belki senin icin de fikir olur..

Eklentiler

• FB_IMG_1484944218352-384x384.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Capture+_2017-05-18-15-55-41-360x598.webp
    12 KB · Görüntüleme: 43
  • Capture+_2017-05-18-15-55-51-360x598.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 37
Güzelmiş gerçekten niye kaldırdılarsa. Bizim hastanenin de paketlerini inceliycem bir dahaki gidişimde.

anladım canım, bilgiler için sağol, napalım biz işte ordan burdan duyduklarımızla hareket etmeye çalışıyoz..

canim koku bende oluyor ama böyle affedersin sekerli gibi koku. Balik vs. gibi degil normalmidir her gittigimde bakiyorlar ph degerlerime hep normal cikiyor.
Canm eğer günlük ince pedlerden kullanıyorsan o da yapıyor şekerli gibi koku ben pamuklu parfümsüz kullanıyorum günlük pedi koku olmuyor, düzenli kontrole gidiyorsan bir şey yoktur herhalde bende Dr un bana dediğini aktardım bende belki yardımcı olurum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…