2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dogum, fotograf, oda susleme, kuafor 1900 mu :) gerçekten cok ama cok uygun. Eger memnunsaniz hic kaçırmayın. Sadece fotograf fiyatlari 2000den başlıyor. Doğum da benim miyomum var, sezeryan istiyorim, istege bağlı sezeryan 5000 civarı. Fotoğraf konusunda oldukça kararsızım, dogumun hemen arkasından en telaşlı, acılı zamanda bir de fotoğraf telaşı nasıl olur bilemedim

tatlım valla bana da çok uygun geldi sanırım 1900 sadece doğum fiyatı içinde olanlarda hediyesi aklıma başka bişi gelmiyor 4-5 poz ise eğer olabilir diye düşünüyorum. bu arada foto çekimi ertesi gün de olabilir zaten normalde olsa sezeryan da olsa o halde sanmıyorum kimse foto çektiremez.ben meraktan aradım sordum olmadı doğum zamanı yaklaşınca ya da doktor doğumun şu gün olur derse o zaman adam akıllı oturup konuşuruz

Maşallah canım, doğum günün kutlu olsun Bu hissediyorum dediğin böyle seğirme gibi bisey mi? Ben 14+4deyim, arada böyle hissediyorum ama emin olamıyorum tabi..

kızlar benimde doğumum 3 kasıma çekildi ama bu dikkate alınmalı mı
Değerler her geçen gün değişiyor çünkü son aylara gelene kadar ileri günler sanırım dikkate alınmamalı
Bana doktor bugüne kadar hic dogum tarihi söylemedi. Sizin tahliller çıkacaktı sanırım bugün. Sorup rahatsiz etmek de istemiyorum ama bizi de haberdar eder misiniz? Insallah çok güzel haberler alırsınız içiniz ferahlar

kızlar benimde doğumum 3 kasıma çekildi ama bu dikkate alınmalı mı
Değerler her geçen gün değişiyor çünkü son aylara gelene kadar ileri günler sanırım dikkate alınmamalı

tatlım bence dikkate alma dediğin gibi daha çok başındayız milyon kere değişecek. bu düzende git doktorla doğum tarihi kesin oturulup konuşulduğu zaman önemli bence hatta o zamanlarda sezeryan olmayacağında normal doğumda bir önemi yok tahmini kalıyor çünkü.. benim kaç kere önde geride olduğu çıktı burda paylaşma gereği bile duymadım çünkü geç döllenme nedeniyle bebeği 1 hafta geri olan annelerin üzülmesini kafaya takmasını istemem.

Selam kızlar 13+5 hamileyim.. bende kasım annesi olacağım inşallaah.... kızlar ben hiç kılo almadım hatta kilo verdim yüzüm düştü... bu zamandan sonra kilo almak istiyorum artık.. önerileriniz var mı

Fotoğraf çekimini doğum yaptığın gün yaparlar muhtemelen. Çünkü doğumhanede de fotoğraf çekimi oluyor, bebek yıkanıp giydirilirken de, odaya ilk geldiğinde de oluyor ayrıca doğumdan sonra da odanda eşin ve seninle çekiyor. Ben sabah doğum yapmıştım, ikindi vakti gibi de odada çekim oldu. Bildiğim kadarıyla hep böyle oluyor doğum fotoğrafı :) zaten normal doğum ise ertesi gün taburcu oluyorsun, ertesi gün çekme şansı yok :)
Yenidoğan fotoğrafı diye başka birşey var. Onda doğumdan sonra anlaştığınız bi gün konseptli olarak evde yada stüdyoda çekiyorlar.

benim doğum yapacağım hastanede kuzenlerimde doğum yaptı canım hep ertesi gün çekildi fotoğrafları tabi o zaman el değiştirmemişti hastane. şimdi nasıldır bilmiyorum bakalım kısmet artık yaşayıp göreceğiz. ama 1900 liranın içinde taa doğumhaneden bu yana çekim olacağını sanmıyorum

Selam kızlar 13+5 hamileyim.. bende kasım annesi olacağım inşallaah.... kızlar ben hiç kılo almadım hatta kilo verdim yüzüm düştü... bu zamandan sonra kilo almak istiyorum artık.. önerileriniz var mı

canım 2. trimesterde yani gebeliğinin 4-5-6. ayında kilo alırsın merak etme. bulantı kusman olduysa iştah artışın olmadıysa ilk aylarda kilo vermen çok normal. sakın kilo alayım diye karbonhidrat ağırlıklı beslenme her besin grubundan yemeğe çalış. unutma senin alacağın kilonun bebeğe yararı yok o kendine yarayan kadarını alıyor gerisi sende kalacak ha dersen ki ben kilo seviyorum zayıfım biraz kilo alayım iyi olur zaten alacaksın hiç merak etme

Doğru söylüyorsun canım bende paylaşmim artık bu yönden düşünmemiştim birde şöyle bi ayrıntı da var ileriki haftalarda ileri gitmesi bence çok sağlıklı da değil 1-2 hafta neyse ama üzeri olunca gebelik şekeri akıla getirilmeli benim dayımın kızının 3 hafta önde gidiyordu 30 haftalık hamile ama 33 haftalık görünüyordu seviniyordu doktorun dikkatini çekiyor karın genişliği ve şekerden şüphelenip test yaptırıyor 200-220 civarı hastaneye yatırılarak normale döndü bebeği
Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin ilerisi gerisi önemi yok
Bu arada canım benim doğumum ekim sonu ama değiştirmeyelim kasım annesi olarak yazmak güzel
Sezeryan olacağım için 38. Hafta doğumum olacak allah izin verirse

İlk önce eşime sonra size haber vercem inşallah
Güzel bi haber alayım bugün Allah'ın izniyle
4-5 gibi arayacaklarını söylediler nasıl geçer bu saatler bilmiyorum uyumaya çalıştım ama nafile

ben biraz ince düşünüyorum ama herkesi uyarmakta olmuyor anne seviniyor sevinecek hakkı ama diğer anneleri de düşünmek lazım bizim elimizde olan bişi değil çünkü bebeğin önde ya da geride olması. o nedenle kıyas yapılmasını istemem. bir ara hatırlıyorsan geçmiş kötü deneyimleri de konuşmayalım dedim ama önüne geçilmedi. burda paylaşım yapmak rahatlatıcı bir çoğumuzun ben de dahil paylaşacak çok kişisi yok anlıyorum ama işte biraz daha dikkatli olunmalı. gerçi dediğin gibi çok önde olması da şeker riskini akla getiriyor Rabbim hepimizin evladını ilerde de geride de olsa sağlıkla kucağımızı almamızı nasip etsin inşallah

Burda kasımda başladın kasım annesi olarak kal bakalım belki normal doğum düşünenlerden de erken doğum yapanlar olur belli mi olur bu arada sezeryanda olsa 39-40 haftaları beklemeyi düşünmez misin?

Oyumu kullanmak istiyorum ama daha cinsiyetin kesinleşmesine 3 hafta var
Bu arada doğum ucreti gerçekten çok uygunmus canim.1900 lira saydıkları göre çok makul bi fiyat doğum zamanı netlestirirsin
Nasılsınız hamisler görüyorum ki herkesin bulantısı geri gelmiş 13+2 olduk ve dün akşam ilk defa kustum. Çok kötü oldum bikaç gündür bulantılarım tavan yapmış durumdaydı ama neden bukadar rahatsız oluyorum anlamadım aslında düzelmemiz gerekiyor haftalar ilerledikçe sizde de oluyor mu bilmiyorum ben sürekli bi hazımsızlık yediklerimi sindirememe problemi yasiyorum özellikle akşamları yiyemiyorum yesem sabaha kadar midem agriyo

Canım gerçekten kilo almaya ihtiyacım var böyle çok çirkinim :) Gynoferon ve Decavit içmeye başladım. Bu vitaminler kilo yapar mı .. kilo almam için önerin var mı

hazımsızlık bende de var yediğimin ardından maden suyu içeyim diyorum ama sanki o istiframı kolaylaştıracak gibi geliyor bana. ben dün yemek yedim 1 saat geçmeden yediklerim yavaş yavaş geri gelmeye başladı baya direndim çıkarmamak için ama malesef yediğim ne varsa çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…