• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bende sabırsızım bir sürü şey baktım ama almakta istiyor insan:KK48:ben oda yapamayacağım malesef yatak odasına bir yatak alacağım kardeşimde bizle yaşadığı için bütün odalar dolu:KK48: nasibiyle gelir inşallah bebişimde ferah ferah evlere taşınmak nasip olur:KK200:
Bende oda yapmayacagim canim tayinciyiz biz zaten seneyede tayin insallah tek odamiz var ordaki salon takimimda yatak olmuyor maalesef gelecek olan ailelrmz icin yatak olabilen ya bi kanepe takimi yada kose takimi gibi bisey almayi planliyorz kismetse park besik degilde bende yatak odasina bir besik almayi dusunuyrm bakalm

Benim de evde şu an ayrı bir çocuk odası yapacak yerim yok. Yatak yanına kullanışlı bir yatakla eşyaları için bir dolap sığıştırmam gerekli onu da nasıl ayarlayacaksak artık... Ben biraz ele avuca geldikten sonra taşınmak istiyorum zaten, hem belli bir zamandan sonra ayrı yatak-oda alışkanlığı da kazanmaları gerekecek. Biz bu aylardayken taşınmak sanırım riskli olur diye o zamana bıraktım.
O değil de keşke şu 9-10 gün de geçse de görsem :(

Kızlar dün ikili testimi oldum. Kan sonuçlarım haftaya çıkıcak. Doktor cinsiyeti için tahminde bulundu, erkek gibi dedi. Önümüzdeki ay kesinleşirmiş, çok sabırsızım nasıl geçicek bir ay. Acaba yanılma payı varmıki??
Canim bayagi ondesin sen bizden erkek daha once belli oluyormus 2 hafta sonra filan tekrar gidebilrsn aslinda cinsiyeti teyit ettirmek icin 1 ay cok uzun bekleuemem ben:anneadayı:

Merhaba arkadaşlar. ..uzun zaman sonra güzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bebeğimi dün kürtajla aldılar. ..çok Üzgünüm :''''(((((
İçgüdüsel bir hissiyatla özele kontrole gitmiştim ;bebeğim büyümüş gelişmiş fakat kalbi durmuş :''((( plasenta olması gerektiği gibi değil dedi Dr lar.mol gebelik şüphesi üzerinde duruyorlar. 15 gün sonra patoloji raporunu alacağız. Bizim gibi bebeğini kaybeden arkadaşlar patoloji sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.
Bize sağlıkla kucağınıza almak nasip olmadı. Rabbim size sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah. ..
Allah'ım sabır versin canım ne desek boş biliyorum bnde yaşadım geçen sene aynısını çok zor dönemden geçtim ama beni kimse anlayamadı 10haftalikken k kaybettim ama şunu unutma rabbim böle uygun görmüş bizlere ama bin şükür Allah'ım hakkımızda hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhhatli. Evde durma devamlı dışarı çık gez çok.zor bir dönem Allah'ım yardımcın olsun. Şuan hep seninle rabbim tez vakitleri sağlıklı evlatlar versin balım :KK42::KK42:allahim korktuğumuz dan etmesin kimseyi

Bende oda yapmayacagim canim tayinciyiz biz zaten seneyede tayin insallah tek odamiz var ordaki salon takimimda yatak olmuyor maalesef gelecek olan ailelrmz icin yatak olabilen ya bi kanepe takimi yada kose takimi gibi bisey almayi planliyorz kismetse park besik degilde bende yatak odasina bir besik almayi dusunuyrm bakalm

bende gelip kimse kalmasın diye küçük bir köşe takımı almak istiyorum ama eşim yanaşmıyor koltuklarım kocaman 2şer kişiden 4 kişi kalır:KK70:inşallah kayınvalidem işten izin alamazda kalmaz diyorum sonra halamlar geliyor aklıma:KK43:

Benim de evde şu an ayrı bir çocuk odası yapacak yerim yok. Yatak yanına kullanışlı bir yatakla eşyaları için bir dolap sığıştırmam gerekli onu da nasıl ayarlayacaksak artık... Ben biraz ele avuca geldikten sonra taşınmak istiyorum zaten, hem belli bir zamandan sonra ayrı yatak-oda alışkanlığı da kazanmaları gerekecek. Biz bu aylardayken taşınmak sanırım riskli olur diye o zamana bıraktım.
O değil de keşke şu 9-10 gün de geçse de görsem :KK43:

benim evimde küçük yatak odam kiracı olduğum eve göreydi kocaman. ben makyaj masamı kaldıracağım bebeğimin yatağını ya da beşiğini oraya koyarım diyorum kendi gardrobumdan da bölüm ayıracağım bebişe. aslında o kadar lükse özeniyoruz ki tabi zamanın gereklilikleri de oluyor ama instagramda görmüştüm hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum ama bebekleri 1 günde olsa karton kutu içinde kalırlarmış devlet veriyormuş amaçta çocuklara geliri ne olursa olsun eşit bir başlangıç sağlamaktı.

Buarada bugun trendyolda carter's in urunleri var baktiniz mi kizlarrr biraz pahali ama cok cici seyler var
Ben bişi bakamadım annemde eşimde daha çok erken diyorlar hele bir cinsiyeti belli olsun ona göre alınır diyorlar ama ben de çok sabırsızım mağazaya girince direk bebek ürünlerine gidiyorum çok güzeller ya

Oda konusuna geçilmiş maşallah :)
Ben oğlumda genelde babytech saraylı beşik diye bilinen beşikten almıştım. Farklı markaların aynı modeli var, ben oda takımını aldığım mobilyacıdan modokodan almıştım mesela. Oğlum 1 yaşına kadar içerisine sığdı, ayaklanmaya başladığında ben korkunca 10 ay civarıydı yavaştan odasında yatırmaya başlamıştım. Şimdi kısmet olursa bebeğimde de onu kullanacağım. Sallanabiliyor, isterseniz sabitlenebiliyor da. İçerisi de baya geniş ve uzunca. Ben çok memnun kaldım, arkadaşlarıma da tavsiye ettim hep. Modokoda pazarlık payınız oluyor, yanlış hatırlamıyorsam iç tekstil takımıyla beraber masif ahşap beşiği 300e almıştım ben. Oda da yaptım oğluma, pişman değilim açıkcası. Ama boş odam vardı, olmasaydı bi şifonyer bi beşik yeterli oluyormuş bebeğe. Bir de oğlum odasını çok seviyor, sevmeseydi odasında yatmasaydı pişman olabilirdim belki. Park yatak annemlerin evine alıp koyduk bitane biz ama kullanmak bana zor geliyor. çok derin ya oğlum da biraz topluca bi bebek eğilip almak zor geldi açıkcası bana. Almadan bi o gözle de bakın isterseniz.
inşallah sağlıkla şöyle 5-6.aylara falan geliriz de alışveriş telaşı başlar :)

Ben bişi bakamadım annemde eşimde daha çok erken diyorlar hele bir cinsiyeti belli olsun ona göre alınır diyorlar ama ben de çok sabırsızım mağazaya girince direk bebek ürünlerine gidiyorum çok güzeller ya
Cinsiyet belli olmadgi icin ben kiz seylereinede erkek seylerinede bakiyrm hatta Bazen cok zor tutuyrm kendimi unisex renklerden biseyler almamak icin

Buarada bugun trendyolda carter's in urunleri var baktiniz mi kizlarrr biraz pahali ama cok cici seyler var

Carters sezon sonuna doğru indirim yapıyor. 2.ürüne %50 falan oluyor. Bir de kendi sitesi var. Orda da indirimli ürün çeşidi fazla oluyor. Mağazadan önce sitesinde başlıyor indirim ya da işte şu saatler arasında indirim falan diyor. Seviyorsan ürünlerini aklında olsun :) bir de joker mağazasında ben çok denk geldim, kampanyalı ürünler oluyor arada. Mesela 35liraya carters takım almıştım. Her zaman değil ama arada denk geliyor yani :)

bende gelip kimse kalmasın diye küçük bir köşe takımı almak istiyorum ama eşim yanaşmıyor koltuklarım kocaman 2şer kişiden 4 kişi kalır:KK70:inşallah kayınvalidem işten izin alamazda kalmaz diyorum sonra halamlar geliyor aklıma:KK43:

benim evimde küçük yatak odam kiracı olduğum eve göreydi kocaman. ben makyaj masamı kaldıracağım bebeğimin yatağını ya da beşiğini oraya koyarım diyorum kendi gardrobumdan da bölüm ayıracağım bebişe. aslında o kadar lükse özeniyoruz ki tabi zamanın gereklilikleri de oluyor ama instagramda görmüştüm hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum ama bebekleri 1 günde olsa karton kutu içinde kalırlarmış devlet veriyormuş amaçta çocuklara geliri ne olursa olsun eşit bir başlangıç sağlamaktı.
Hehe :KK70:ama uzakta olunca oyle olmuyo canim insan yaninda istiyor bi yakinini

Carters sezon sonuna doğru indirim yapıyor. 2.ürüne %50 falan oluyor. Bir de kendi sitesi var. Orda da indirimli ürün çeşidi fazla oluyor. Mağazadan önce sitesinde başlıyor indirim ya da işte şu saatler arasında indirim falan diyor. Seviyorsan ürünlerini aklında olsun :) bir de joker mağazasında ben çok denk geldim, kampanyalı ürünler oluyor arada. Mesela 35liraya carters takım almıştım. Her zaman değil ama arada denk geliyor yani :)
Sagol canim takip ederim urunlerinin kalitesi cok iyi diye duymustum nasil sen memnun kalmismiydin kiyafetler surekli yikanacagi icin bi iki yikamada bozulacak seyler istemiyorm

Hehe :KK70:ama uzakta olunca oyle olmuyo canim insan yaninda istiyor bi yakinini
annem olsa isterim başımın tacı ama 30 yaşından sonrada başkasının dırdırını çekemem:KK43:ablamda çok zorlandık kayınvalidesi geldi resmen yük uzattı ayağını biz hizmet ettik benim kayınvalide öyle değil ama çok bilmiş çok tezcanlı. halam gelirse işte o kesin yük olur:KK70:

Sagol canim takip ederim urunlerinin kalitesi cok iyi diye duymustum nasil sen memnun kalmismiydin kiyafetler surekli yikanacagi icin bi iki yikamada bozulacak seyler istemiyorm

Valla ben çok çok memnunum. Çok fazla carters ürünüm var. Ama ben ütülemiyorum kıyafetlerini, bunun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Sadece ilk kıyafetlerini ütülemiştim oğlumun. Yıkadıktan sonra güzelce asınca kırışmıyorlar. (Tabii gömlek gibi şeyleri hariç.) Ben tek sefer giydirip yıkıyorum kıyafetlerini, leke falan olmasa bile kirleniyorlar sonuçta. O kadar yıkanmaya penye takımları da, polarları da, pijama tulumları da dayanıklı çıktı. Çoğunu sakladım, çok sık giydirip sıkıldıklarımı da verdim ama verdiklerim de çok iyi durumdaydı.
H&m, carters, gap sıkıntı yaşamadığım markalar. Gap mağazasında da sezon sonunda güzel indirim yakalayabiliyorsun. Lcw çok yıkanmaya dayanmadı. mothercare ben memnunum ama arkadaşım yıkadığında saldığını söyledi ben denk gelmedim. E-bebekte hello baby diye bi marka var, içine giydirdiğim beyaz bodyleri ondan alıyorum, mothercaredan aldıklarımın kumaşı kalındı bu daha ince ama çok sık değiştirince uygun olan kullanışlı oldu. İdil baby markasından da memnun gibiydim ama aldığım yenidoğan takımda solma oldu, başka bi aldığımda çıtçıtları kaymıştı bıraktım. Kipa mağazalarında f&f diye bi marka var, kumaşı çok güzel onların da. Gene koton kids ve zara kids favorilerimden. Mango mağazasının da çocuk bölümü açılmış, hediye geldi daha kullanmadım ama arkadaşlarım memnunmuş. Hepsi marka değil tabii, pazarda tezgahlarda da çok güzel kaliteli şeyler olabiliyor. Biraz alışınca elleyince kumaşından anlıyorsun :) Aklıma gelen markalar bunlar şu an :)

Screenshot_20170419-152318.png
Ben soyle bi besik begendim olculeride cok iyi 60×120 sallanabiliyr sabitlenebilyor iki kademeli sizce nasil kullanislimi kizlarrr fiyatida cok uygun geldi

Valla ben çok çok memnunum. Çok fazla carters ürünüm var. Ama ben ütülemiyorum kıyafetlerini, bunun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Sadece ilk kıyafetlerini ütülemiştim oğlumun. Yıkadıktan sonra güzelce asınca kırışmıyorlar. (Tabii gömlek gibi şeyleri hariç.) Ben tek sefer giydirip yıkıyorum kıyafetlerini, leke falan olmasa bile kirleniyorlar sonuçta. O kadar yıkanmaya penye takımları da, polarları da, pijama tulumları da dayanıklı çıktı. Çoğunu sakladım, çok sık giydirip sıkıldıklarımı da verdim ama verdiklerim de çok iyi durumdaydı.
H&m, carters, gap sıkıntı yaşamadığım markalar. Gap mağazasında da sezon sonunda güzel indirim yakalayabiliyorsun. Lcw çok yıkanmaya dayanmadı. mothercare ben memnunum ama arkadaşım yıkadığında saldığını söyledi ben denk gelmedim. E-bebekte hello baby diye bi marka var, içine giydirdiğim beyaz bodyleri ondan alıyorum, mothercaredan aldıklarımın kumaşı kalındı bu daha ince ama çok sık değiştirince uygun olan kullanışlı oldu. İdil baby markasından da memnun gibiydim ama aldığım yenidoğan takımda solma oldu, başka bi aldığımda çıtçıtları kaymıştı bıraktım. Kipa mağazalarında f&f diye bi marka var, kumaşı çok güzel onların da. Gene koton kids ve zara kids favorilerimden. Mango mağazasının da çocuk bölümü açılmış, hediye geldi daha kullanmadım ama arkadaşlarım memnunmuş. Hepsi marka değil tabii, pazarda tezgahlarda da çok güzel kaliteli şeyler olabiliyor. Biraz alışınca elleyince kumaşından anlıyorsun :) Aklıma gelen markalar bunlar şu an :)
Cok guzel bilgiler vermissin canim cok sagol mothercareyide takip ediyorum hatta kisliklar indirmde suan cinsiyet belli olunca ilk ordan biseyler alcam sanirm zara mango hm burda yok maalesef yazin tatile gittigimde bakarm bu dedigin markalara gap da pahali indirme giriyormu kipadaki o takimlarida biliyrm canim sen baya tecrubelisin tecrubelrnden faydalanmak isterim:rapci:

annem olsa isterim başımın tacı ama 30 yaşından sonrada başkasının dırdırını çekemem:KK43:ablamda çok zorlandık kayınvalidesi geldi resmen yük uzattı ayağını biz hizmet ettik benim kayınvalide öyle değil ama çok bilmiş çok tezcanlı. halam gelirse işte o kesin yük olur:KK70:
Benim kayinvalidede pimpirik bakalm nasil olcak:anneadayı:

Evet benim normal zamanda da oluyor tuvalette çok kaldığında da rahmim sonrasında çok sancı yapıyor bende yarın doktora gideceğim inşalalh soracağım
Bugün doktora gittim amma velakin hiç beklemedigim bir anda erkek olacak öyle gibi görünüyor deyince nutkum tutuldu hiçbirşey aklımda kalmadı ne sancim oluyor ne rahmim sancıyor dedim öyle ultrasonda baka kaldım hareket ediyordu pıtır pıtır bütün değerlerin iyi dedi 2 li test için kan verdim ultrason ölçümlerini yaptı güzel dedi 10 gün sonra testin sonucuna gelirsin bakarız dedi arkadaşlar ben şok daha 12. Haftadan cinsiyeti duymuş olmanın şaşkınlığı ile herşeyi unuttum bu arada ilk çocuğum erkek 10 yaşında :anneadayı::KK200:
Evet benim normal zamanda da oluyor tuvalette çok kaldığında da rahmim sonrasında çok sancı yapıyor bende yarın doktora gideceğim inşalalh soracağım

Back