- 25 Ocak 2024
- 726
- 637
- 23
- 29
Ek Gıdada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum aynı zamanda yoğurt falan yapanlar da var yani üzülmeyinBenim de bayağı var buzlukta biriktirdigim kimisini unuttum tarihi geçti böyle kullanabiliriz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ek Gıdada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum aynı zamanda yoğurt falan yapanlar da var yani üzülmeyinBenim de bayağı var buzlukta biriktirdigim kimisini unuttum tarihi geçti böyle kullanabiliriz ya
6 devlet aşısında son 7 de memenjit var yaptırmıyorsanız yok zaten 12 de diğeri6 aylık aşısı 3 tane mi off yandık yaa benim bildiğim kadarıyla 9 ayda yok ya aşı 12 ay da var gösteriyor internette ama? Bende son aşı diye biraz seviniyordum
Ne kadar süre buzlukta kalabiliyor ?Ek Gıdada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum aynı zamanda yoğurt falan yapanlar da var yani üzülmeyin
6 ay buzlukta bebeğinize içirebilirsinizNe kadar süre buzlukta kalabiliyor ?
Bana 3 ay dediler sağlık ocağında bebeğe vermek için6 ay buzlukta bebeğinize içirebilirsiniz
6-12 ay yoğurt vs yapabilirsiniz.
Bir de banyo suyuna koyanlar var
Amerikalılar 12 aylık sütleri bile veriyorlar. Bence bozulmadıysa verilir. Ama sıcaklığın sabit olması gerek. Elektrik kesilmesi falan olmayacakBana 3 ay dediler sağlık ocağında bebeğe vermek için
Evet galiba geliyorDiş geliyor olabilir
Ay evet gündüz pamuk gibi akşam çıldırıyo daha zıplamayı keşfetmedi ama oturmayı reddediyo kasıyo bacaklarını basmak istiyo sürekliAy aynı ya sanki 2 farklı bebek gibi akşam 5’ten sonra. Bir de zıplamaya başladı sürekli zıp zıp zıp yoruldum vallahi
BAnyo suyuna koymak ne işe yarar acaba ya benim de 3 4 tane var buzlukta kalan öyle değerlendireyim6 ay buzlukta bebeğinize içirebilirsiniz
6-12 ay yoğurt vs yapabilirsiniz.
Bir de banyo suyuna koyanlar var
Çocuğu süte boğmak herhaldde. Ağızdan deriden deneyelim bakalım onu daBAnyo suyuna koymak ne işe yarar acaba ya benim de 3 4 tane var buzlukta kalan öyle değerlendireyim
Hangi ürünü kullandınız bioderma ?
Süt banyosu işte Osmanlı’da kadınlar hürrem sultan süt banyosu yapıyormuş haberiniz yok mu yaBAnyo suyuna koymak ne işe yarar acaba ya benim de 3 4 tane var buzlukta kalan öyle değerlendireyim
Canım damağını çekip atabilir misin acaba bizimkiyle aynı mı ben zar zor ağzını açıyorum bir türlü çekemiyorum fotosunuEvet galiba geliyor
Ay evet gündüz pamuk gibi akşam çıldırıyo daha zıplamayı keşfetmedi ama oturmayı reddediyo kasıyo bacaklarını basmak istiyo sürekli
Neden bebek ürünlerini önermiyor peki ? İçinde çok daha başka şeyler mi var acabaBizim Türkiye’deki doktorumuz bebek adı altında özel hiçbir şey satın almamız gerektiğini söyledi. Bebek irmiği bebek unu bebek zeytinyagi hatta kendisi bebek şampuanlarına falan da karşıydı. Bulabildiniz organik en organik en kaliteli şeylerle çocuğunuzu besleyin diyordu. nitekim her gün bebeğe D vitamini veriyoruz içinde aslında ayçiçek yağı var
Para tuzaği olduğunu düşünüyor. Mesela bebek için alınan herhangi bir şey yerine o bütçeyle kuzu pirzola somon falan alın demişti. Ben Özbekistan’a gelmeden önce doktorumuza dedim ki işte bebek için bebek zeytinyagi bebek tarhanası salçası ne almam gerekir Yanımıza diye sormuştum o da bana bebekler için özel olarak satılan çoğu şeyin aslında gereksiz olduğunu söylemişti. Mesela pirinç unu çok uzun bir süre önermiyorlar içinde arsenik olduğu içinNeden bebek ürünlerini önermiyor peki ? İçinde çok daha başka şeyler mi var acaba
Evet ben de sabah veriyorum ama aç mı tok mu onu bilemiyorum. Bazı demir ilaçları aç olmalıymış mesela bununla ilgili bi bilgim yok:/Bana doktor demir ilacını D vitamini ile beraber sabah erken saatte vermem gerektiğini söyledi.
Sideferi istediğin zaman ver dedi benimkiEvet ben de sabah veriyorum ama aç mı tok mu onu bilemiyorum. Bazı demir ilaçları aç olmalıymış mesela bununla ilgili bi bilgim yok:/
Ben sağlık ocağında öyle denilince değerlendirebileceğimi de bilmiyordum attım hep sütlerimiAmerikalılar 12 aylık sütleri bile veriyorlar. Bence bozulmadıysa verilir. Ama sıcaklığın sabit olması gerek. Elektrik kesilmesi falan olmayacak