- 19 Temmuz 2023
- 1.900
- 2.635
- 53
Senin kucağında mı yoksa yastıkla bi yere koyuyor musun?Emzirme yastığında uyuyo çoğunlukla bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kucağında mı yoksa yastıkla bi yere koyuyor musun?Emzirme yastığında uyuyo çoğunlukla bu arada
o da yeterli olur. ben de ne kadar koyabilirsem koyuyorum. demiri bir türlü yeterince yükselmiyor çünkü.O kadar dayanamıyo benim bebe en fazla yarım saat 40 dk koyabiliyorum araya
Bilmiyorum çok ağlıyo başka türlü uyumuyo park yatak var bizim yatağa birleşik ama orda yatıramıyorum eliyle beni arıyoBiz de öyle ama bu durum çok canımı sıkmaya başladı nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ya o uyurken ben kitleniyorum resmen
bazen derin uykuya geçince emzirme yastığının o benim olduğum tarafına minder koyuyorum hiç kıpırdatmadan o şekilde bırakıyorum. Yastıktan kaldırıp başka bi yere koyarsam uyanıyo ben de çok zorlanmaya başladımSenin kucağında mı yoksa yastıkla bi yere koyuyor musun?
O ölçümleri hiç birimiz hatırlamıyoruzdur bence burda hayırlı olsun bu aradaKizlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ultrasyonda 2 gun once 2 gun ileri gösteriyordu simdi bir gun geri cikti birde haftamla bebeğin boyu orantilimi sizce bakarbilirmisiniz 8.08 mm
Demir ilacı ne kullanıyorsun.o da yeterli olur. ben de ne kadar koyabilirsem koyuyorum. demiri bir türlü yeterince yükselmiyor çünkü.
Kizlar 6 hafta 6 günlük hamileyim ultrasyonda 2 gun once 2 gun ileri gösteriyordu simdi bir gun geri cikti birde haftamla bebeğin boyu orantilimi sizce bakarbilirmisiniz 8.08 mm
Ben hiç öğrenmedimki boy hafta oranını.O ölçümleri hiç birimiz hatırlamıyoruzdur bence burda hayırlı olsun bu arada
Canım senin çocuk bi türlü iyileşemedi ya niye öyle oldu. Evi havalandırıyo musun rutubet vs var mı? Ev çok sıcak mı veya çok mu giydiriyosun? En son ne dedi doktorArkadaşlar lütfen bilgisi olan daha önce yaşıyan bilen yazsın 20 gündür aralıklarla buhar veriyoruz bebeğime 5 aylık 1 defa yatış yaptık hırıltılı şikayetiyke gittim bronşit dedi 5 gün yattık çıktık ama hırıltı halen vardı eve gitikten 3 gğn sınra öksürük başladı sonra çok hızlı nefes alıp veriyordu ve göğüs dokturuna getirdij bebek çok sıkışık dedi yatış verdi ve dünednir burdayım ama bu hırıltının geçmeye niyeti yok öktüsük kesildi ama hırıltı asla göğüsü balğam dolu buhar veriyorum sırtına elümi gömbe yapım vuruyorum boş kusmuyor ve çıkaeamıyo yani eğey yutuyorsa bilw neden bitmiyor bu balğam
YOk o haftalarda kaç mm olduğunu hatırlamıyorum dün ne yediğimi de hatırlamıyorum ki beynim yok gibi ben de swni merak ettim kız hiç yazmayıncaBen hiç öğrenmedimki boy hafta oranını.
Yani doktor bana hiç bişey demedi bronşit diyor bilgilendirmi bile zaten şuan hastanede yatırıdm bebeğümi evimiz petekler var evet bazen soğuk olunca sobada açıyorum yani giyirme olarakta kollu zıbın pıjama tulum bazende alt süt pijama takımı aynı şekil kollu zıbın pijamaCanım senin çocuk bi türlü iyileşemedi ya niye öyle oldu. Evi havalandırıyo musun rutubet vs var mı? Ev çok sıcak mı veya çok mu giydiriyosun? En son ne dedi doktor
Ben sabah sana zihnimden enerji yolladım çektim kendime. Aklına düştümYOk o haftalarda kaç mm olduğunu hatırlamıyorum dün ne yediğimi de hatırlamıyorum ki beynim yok gibi ben de swni merak ettim kız hiç yazmayınca
Bebekler terlediği için hasta olur ona çok dikkat et ben bebeğimi hep tek kat giydiriyorum sadece 1 kez terledi ve hasta oldu. Her gün temiz hava aldır burnunu temiz tut peteklerin üstüne su koy nem olsun burnu tıkanmasın başka da önerebileceğim bir şey yok ne yazık kiYani doktor bana hiç bişey demedi bronşit diyor bilgilendirmi bile zaten şuan hastanede yatırıdm bebeğümi evimiz petekler var evet bazen soğuk olunca sobada açıyorum yani giyirme olarakta kollu zıbın pıjama tulum bazende alt süt pijama takımı aynı şekil kollu zıbın pijama
Demek sen de beni düşünüyosun ahahahBen sabah sana zihnimden enerji yolladım çektim kendime. Aklına düştüm
Sık sık burnunu temizle. Ayaklarını sıcak tut. Bide varsa ince tülbent veya temizleme pamukları. Bir tane sırtına bir tane göğsüne koy. Banyo buharı da çok çok iyi. Terlerse hemen değiştir üstünü. Bunları yap benimki de senin gibi. Yapınca düzeliyorArkadaşlar lütfen bilgisi olan daha önce yaşıyan bilen yazsın 20 gündür aralıklarla buhar veriyoruz bebeğime 5 aylık 1 defa yatış yaptık hırıltılı şikayetiyke gittim bronşit dedi 5 gün yattık çıktık ama hırıltı halen vardı eve gitikten 3 gğn sınra öksürük başladı sonra çok hızlı nefes alıp veriyordu ve göğüs dokturuna getirdij bebek çok sıkışık dedi yatış verdi ve dünednir burdayım ama bu hırıltının geçmeye niyeti yok öktüsük kesildi ama hırıltı asla göğüsü balğam dolu buhar veriyorum sırtına elümi gömbe yapım vuruyorum boş kusmuyor ve çıkaeamıyo yani eğey yutuyorsa bilw neden bitmiyor bu balğam
Ferro sanol kullanıyoruz. bu üçüncü denediğimiz ilaç. bundan önce ferrozinc ve bestiron kullandık. ferrozinc çok etkili ama ağır olduğu için bıraktık. bestiron da çok etkisiz. ferro sanol bakalım nasıl olacak şubat ayında kan değerlerine bakılırDemir ilacı ne kullanıyorsun.
Bestironun yapısı tortulu muydu sizde de ? Yani su gibi değilFerro sanol kullanıyoruz. bu üçüncü denediğimiz ilaç. bundan önce ferrozinc ve bestiron kullandık. ferrozinc çok etkili ama ağır olduğu için bıraktık. bestiron da çok etkisiz. ferro sanol bakalım nasıl olacak şubat ayında kan değerlerine bakılır
az emmiştir belki arada. sürekli bir durum değilse bence sorun olmayabilir. bizim de iki kere olmuştu böyle. birkaç saat boyunca hiç yapmamıştı çok şaşırmıştım. ama devam ediyorsa başka sıkıntı olabilirKızlar ya benim oğlum çişini tutuyor yapmıyor normal mi ?akşam8den beri yapmamış şimdi emerken yaptı