• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok sagolun simdi eve geldik ne yapıcam hiç bilmiyorum kurtaj olan var mı lutfen bana özelden yazsın nasıl oluyo

Nekadar çok kayıp yaşadık aramızda, insan zamanla alışıyor burda birbirine rabbim isteyen herkesin dualarını kabul etsin kucaklarıni boş bırakmasın inş. Daha kayıplar yaşamayız beraber devam ederiz doğuma kadar:nazar::nazar::nazar:
hayatın gerçekleri burda konuşuyoruz hayaller kuruyoruz planlar yapıyoruz ama dakika sonramızı bilmiyoruz.:KK43:Rabbim onları bize bağışlasın.

Cnm daha çok erken bnce ordan duyamayiz.çünkü sağlık ocaklarında olan aletle bile 16.haftada filan net duyuluyor evde ki alet daha gelişmiş olsa bile 12.haftayi beklemek gerek bnde çok merak ettim 12.hafta bi dene bakalım ne olacak :anneadayı:
Tamam canım ben de o haftalarda denemeyi düşünuyorum insaAllah o haftalara gelelim de sağlıcakla duyayım insaAllah

Sağol canım. ..gebelik ürünü ne demek ya?çok açıklayıcı bir rapor olmuş gerçekten. .. :/15-20 gün rapor sonucunu bekleyip bizde böyle bir cevap mı alacağız acaba :/
Bize Dr patalojiden birşey çıkmaz zaten demişti dediği gibide oldu. İnsaAllah hayırlı sonuçlar olsun Rabbim kimseye yasatmasin

Çok sagolun simdi eve geldik ne yapıcam hiç bilmiyorum kurtaj olan var mı lutfen bana özelden yazsın nasıl oluyo
Canım Rabbim sabır versin hakkında hayırlısı olsun ben kürtaj yaşadım yazmak istersen anlatirim Rabbim bir daha yaşatmasın İNSAALLAH kimseye çok üzüldüm canım :(

Sağol canım. ..gebelik ürünü ne demek ya?çok açıklayıcı bir rapor olmuş gerçekten. .. :/15-20 gün rapor sonucunu bekleyip bizde böyle bir cevap mı alacağız acaba :/
Canım Allah sabır versin ben bunu daha önce yaşamış biri olarak patalojiden sonuç temiz geliyor diye iki üç doktor dan duydum o yüzden kürtaj da bebeğimi genetik araştırmya gönderdim o daha sağlıklı sonuç veriyor Allah yardimcın olsun kardeşim

Canım Allah sabır versin Özelden msj atmak istedim ama olmadı ben oldum kürtaj korkulcak birşey yok ama ben anestezi aldım sende öyle yap cnm zaten insanın morali bozuk oluyor o anı canlı yaşamak istemedim ama sonrasında bedenen hiç bir ağrım olmadı çok şükür sağlıklı bir evladın var ona sarıl hepsinin yeri ayrı ama bir nebzede olsa sana o teselli olur

acı yaşayan arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı çok üzülüyorum, başıma gelse napardım düşününce tıkanıyorum resmen. Allah sabır versin hepsine.
daha önce yazmıştım, böyle haberler duyunca ben çok etkileniyorum diye. birçok arkadaşımız buradan beni rahatlatacak şeyler yazdı. dünden beri daha iyiyim hatta katkılarınızla. mevlüdüydü, yatağıydı konuşurken uzaklaştım o düşüncelerden ama bugünkü haberlerden sonra şimdi içimi yeniden korku kaplıyor. haftaya olan randevumda gittiğimde görücem diye beklerken aniden böyle bir haber alır mıyız düşüncesi ile beklemekte zorlanıyorum. az önce yakın bi özel hastanenin yarına boş saati var mı gitsem mi diye bile baktım. çaresiz hissediyorum kendimi resmen şu an.

acı yaşayan arkadaşlarımızın hepsi için ayrı ayrı çok üzülüyorum, başıma gelse napardım düşününce tıkanıyorum resmen. Allah sabır versin hepsine.
daha önce yazmıştım, böyle haberler duyunca ben çok etkileniyorum diye. birçok arkadaşımız buradan beni rahatlatacak şeyler yazdı. dünden beri daha iyiyim hatta katkılarınızla. mevlüdüydü, yatağıydı konuşurken uzaklaştım o düşüncelerden ama bugünkü haberlerden sonra şimdi içimi yeniden korku kaplıyor. haftaya olan randevumda gittiğimde görücem diye beklerken aniden böyle bir haber alır mıyız düşüncesi ile beklemekte zorlanıyorum. az önce yakın bi özel hastanenin yarına boş saati var mı gitsem mi diye bile baktım. çaresiz hissediyorum kendimi resmen şu an.
Cnm seni anlıyorum endişelerini de .ben herzaman enerji olayına inanmisimdir yani biz sürekli içimizde evham lar la yaşayamayız olumlu düşüncelere kapıL bak bu bebek dünyaya gelebilir ama sonrasında da bi sorun çıkabilir allah korusun bnm 2 tane evladım var ama yarına cikacagimizin hicbirimizin garantisi yok hamileliktendir deyip fazla yazmak istemiyorum burda kimseyi kırmak yanlış anlaşılmakta iştemiyorum ama sürekli de bu düşüncelere kapılmak çokta normal gelmiyo bana en güzel zamanlarımız insan hayatında kaç kere hamile kalır ki 1 3 5 bi elin parmaklarını geçmez hiç kafanıza takmaya huzursuz olmaya değmez çünkü rabbim yiyecek ekmeği görecek günü varsa onu herşekilde ayakta tutar rabbime sığınıp tevekkül edip hayırlısını dilemek en güzeli hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun:nazar:

bende aynı durumdayım hiç belirtim yok gayet iyiyim hoplayıp zıplayabilirim bazen dikkatsiz oluyorum sonra kızım sen hamilesin diyorum. Allah'ın takdiri hiç bir zaman başıma gelmez demedim gelenlere nasıl geliyor diye düşündüm. ama hayat malesef ya olurlarla yaşanmıyor. Rabbim sabrını elbet verecek genelde 2. 3. bebişine hamile olanlar kayıp yaşadı sanki. onların sığınacak sarılacak yavruları var acı aynı acı ama sanki hiç sahip olmamışların daha zor gibi geliyor bana:KK43:

Coll79 Coll79 ben de 21 haftalık bebeğimi kaybettiğimde gelen patolojik raporda gebelik ürünüdür yazıyordu. Çok kızmıştık, patolojiye gitmeden de bebek olduğu görülüyordu yani ne alaka böyle birşey yazıyor diye. Sonra sgklı isen sigortanın kürtajı karşılaması için bu sonucu görmesi gerekiyor diye birşey duydum ama halen saçma geliyor bana.

5816bursa 5816bursa geçmiş olsun, rabbim tez zamanda evinizi şenlendirsin inşallah. Ben de doğumdan sonra kürtaja alınmıştım. Genel anestezi verdiler bana. Elhamdülillah bir problem yaşamamıştım. Hatta kürtajdan sonra (doğum yaptığım için kırkımın çıkmasını bekledim önce) 2 ya da 3.adet dönemimde oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim. Kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar, doğru olabilir belki.

Kendini ferah tutman için ne yapman gerekir bilemedim ama ben çok daralınca doğumdan sonra da garantisi yok, allaha emanetler diye düşünüyorum. Ama bu kadar olumsuz düşünmemelisin, hep kötüyü düşünüp kötüyü çağırma der anneannem bana. İyi düşün, teslim ol, iyi olacağına inan ki güzel olsun.

Ayrı ayrı yazamadım hepiniz çok sagolun kaderde ne varsa onu yasıyoruz Rabbim buyuk yarın sabah alacaklar ve yarın benim doğum günüm :KK43:
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Yarın değilde başka bi gün kürtaj olsan olmaz mı her Doğum günün aynı anıları hatırlatır sana

Hanimlar 12. Haftadan sonra ikili test icin gittigimde doktorum folik asiti biraktirdi vitamamine dewam etmemi soyledi.
Ayriyetten " gynoferon " adinda kan hapi werdi sizlere sorum su kan degerlerime bakip mi wermesi gerekirdi bu hapi doktorum degerlerime filan bakmadi normal mi 3. Aydan sonra kullanimi konu hakkinda bilgisi olan anisler cwlpayabilir mi

Genel anestezi alırsan 15 dakika sürüyor, uyuyor uyanıyorsun. Kontrol için yarım gün hastanede tutulabiliyorsun, ağrı sızı olmuyor, sonrası hamilelik kolay oluyor denir, ben kızıma hemen hamile kalmıştım.
Bu arada trombofoli paneli testini öneririm. Kalp durmalarının bir sebebi de kan pıhtılaşma sorunudur. Bazen 1. Bebeği sağlıkla kucağa alan kişiler bile bu rahatsızlıkan dolayı 2. Bebekte kayıplar yaşayabiliyor. Benim kayıp sebebim buydu mesela.
Kayıplar için çok üzgünüm, tekrar hamileliğiniz kolay olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Back