- Emoji Skoru
- 728
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #7.821
Dimi cok guzel ikeanin besigide guzel o da aklimda bunun kiz icin olanida kelebekliay bayıldım valla denizçi temalı da tam bize göre![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi cok guzel ikeanin besigide guzel o da aklimda bunun kiz icin olanida kelebekliay bayıldım valla denizçi temalı da tam bize göre![]()
Foto varsa atarmisn canim hayirli olsun buaradaBugün doktora gittim amma velakin hiç beklemedigim bir anda erkek olacak öyle gibi görünüyor deyince nutkum tutuldu hiçbirşey aklımda kalmadı ne sancim oluyor ne rahmim sancıyor dedim öyle ultrasonda baka kaldım hareket ediyordu pıtır pıtır bütün değerlerin iyi dedi 2 li test için kan verdim ultrason ölçümlerini yaptı güzel dedi 10 gün sonra testin sonucuna gelirsin bakarız dedi arkadaşlar ben şok daha 12. Haftadan cinsiyeti duymuş olmanın şaşkınlığı ile herşeyi unuttum bu arada ilk çocuğum erkek 10 yaşında![]()
Baska varmi canim onerdigin marka bebek markalarinida cok bilmiyorm benCARTESRE TEK geçerim çok iyi ürünleri oğlumda hala alıyorum ne renk solması nede pamuklanma olmuyor hiç
Baska varmi canim onerdigin marka bebek markalarinida cok bilmiyorm ben
Valla ben çok çok memnunum. Çok fazla carters ürünüm var. Ama ben ütülemiyorum kıyafetlerini, bunun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Sadece ilk kıyafetlerini ütülemiştim oğlumun. Yıkadıktan sonra güzelce asınca kırışmıyorlar. (Tabii gömlek gibi şeyleri hariç.) Ben tek sefer giydirip yıkıyorum kıyafetlerini, leke falan olmasa bile kirleniyorlar sonuçta. O kadar yıkanmaya penye takımları da, polarları da, pijama tulumları da dayanıklı çıktı. Çoğunu sakladım, çok sık giydirip sıkıldıklarımı da verdim ama verdiklerim de çok iyi durumdaydı.
H&m, carters, gap sıkıntı yaşamadığım markalar. Gap mağazasında da sezon sonunda güzel indirim yakalayabiliyorsun. Lcw çok yıkanmaya dayanmadı. mothercare ben memnunum ama arkadaşım yıkadığında saldığını söyledi ben denk gelmedim. E-bebekte hello baby diye bi marka var, içine giydirdiğim beyaz bodyleri ondan alıyorum, mothercaredan aldıklarımın kumaşı kalındı bu daha ince ama çok sık değiştirince uygun olan kullanışlı oldu. İdil baby markasından da memnun gibiydim ama aldığım yenidoğan takımda solma oldu, başka bi aldığımda çıtçıtları kaymıştı bıraktım. Kipa mağazalarında f&f diye bi marka var, kumaşı çok güzel onların da. Gene koton kids ve zara kids favorilerimden. Mango mağazasının da çocuk bölümü açılmış, hediye geldi daha kullanmadım ama arkadaşlarım memnunmuş. Hepsi marka değil tabii, pazarda tezgahlarda da çok güzel kaliteli şeyler olabiliyor. Biraz alışınca elleyince kumaşından anlıyorsun :) Aklıma gelen markalar bunlar şu an :)
Cok guzel bilgiler vermissin canim cok sagol mothercareyide takip ediyorum hatta kisliklar indirmde suan cinsiyet belli olunca ilk ordan biseyler alcam sanirm zara mango hm burda yok maalesef yazin tatile gittigimde bakarm bu dedigin markalara gap da pahali indirme giriyormu kipadaki o takimlarida biliyrm canim sen baya tecrubelisin tecrubelrnden faydalanmak isterim![]()
Bugün doktora gittim amma velakin hiç beklemedigim bir anda erkek olacak öyle gibi görünüyor deyince nutkum tutuldu hiçbirşey aklımda kalmadı ne sancim oluyor ne rahmim sancıyor dedim öyle ultrasonda baka kaldım hareket ediyordu pıtır pıtır bütün değerlerin iyi dedi 2 li test için kan verdim ultrason ölçümlerini yaptı güzel dedi 10 gün sonra testin sonucuna gelirsin bakarız dedi arkadaşlar ben şok daha 12. Haftadan cinsiyeti duymuş olmanın şaşkınlığı ile herşeyi unuttum bu arada ilk çocuğum erkek 10 yaşında![]()
Cnm 10 gun önce a101 e gelen besik bundan di çok benziyo bn aldım çok kullanışlı geldi şahsen begendiysen al derim uygun daEki Görüntüle 1984484 Ben soyle bi besik begendim olculeride cok iyi 60×120 sallanabiliyr sabitlenebilyor iki kademeli sizce nasil kullanislimi kizlarrr fiyatida cok uygun geldi
Dimi cok guzel ikeanin besigide guzel o da aklimda bunun kiz icin olanida kelebekli
bende ikea düşünüyorum eşim ürünlerini sevmiyor ama bence kısa zaman da kullanıp değiştirmek için güzel ürünleri.
Aynen canım sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil ben şaşırdım daha belli olmaz diye düşünüyordum artık doktor tahmin mi etti kesin mi anladı bilmiyorum ben biraz erken söylüyorum ama dedi güldü ben onu o vakitten sonra duymadım bidaha öyle bakakaldım hayirlsi olsun ama galiba diğer muayenede kesin olur galibaay çok güldüm canım ya sağlık olsun inşallah ağrıların tekrarlamaz da tekrar gitmen gerekmez. hadi hayırlısı olsun bebişini görmüşsün ya valla bende görmek için gitsem bende unuturum daha ilk kontrolümde bütün evraklarımı unutmuştuım doktorun yanında halada almadımay erkek bebişler maşallah erkenden gösteriyor kendilerini. bir ay sonra listede cinsiyetleri kesinleşmiş olarak yazarım inşallah
![]()
Benim kayinvalidede pimpirik bakalm nasil olcak![]()
Foto varsa atarmisn canim hayirli olsun buarada
Sagolasin canım cümlemiz inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi
Ah canım Allah cc hakkında hayırlısını nasip etsin mevlam neylerse güzel eyler vardır bir hikmeti rabbim tez zamanda herşeyi kalbine göre versinUzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
canım çok üzüldüm inşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbimUzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun
Cnm üzülme rabbim inş yeniden verir bir bebek diğer yavruna kardeş sana da yoldaş olurUzulerek aranızdan ayrılıyorum bebeğimın kalbi durmushepinize saglikli gebelik ve dogum diliyorum aeolun