• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Meraba hanımlar umarım herkes iyidir
Ben diğer dogumlarimi da aynı doktorda yaptığım için biliyorum vereceği cevabı kesinlikle boyatmak izin vermiyor hiçbir şekilde. :bicak: ilk kizimda hamile olduğumu bilmeden rofle yaptırmıştım gördüğü anda boya yasak dedi hala da öyle ama bu sefer tekrar sansimi denemeyi dusunuyorum.son aylarda yaptırmak istiyorum belki bitkisel boya filan olursa izin verir çevremde ilk 3 ay sonra boyatan çok gebe var nedense bnm doktor net bu konuda

Kızlar bugün takviminde doppler de kalp atışını duyabilirsiniz diyor bu benim sipariş ettiğimden mi bahsediyor acaba ??
Cnm daha çok erken bnce ordan duyamayiz.çünkü sağlık ocaklarında olan aletle bile 16.haftada filan net duyuluyor evde ki alet daha gelişmiş olsa bile 12.haftayi beklemek gerek bnde çok merak ettim 12.hafta bi dene bakalım ne olacak :anneadayı:

Cnm daha çok erken bnce ordan duyamayiz.çünkü sağlık ocaklarında olan aletle bile 16.haftada filan net duyuluyor evde ki alet daha gelişmiş olsa bile 12.haftayi beklemek gerek bnde çok merak ettim 12.hafta bi dene bakalım ne olacak :anneadayı:
Saglik ocagindaki alet nasil bir sey canim ultrason mu var yoksa ben daha kaydolmadim da saglik ocagina gitmedim daha

Insallah canim artik biseyler almak istiyoruz erken almak iyi degilmis ama 4.aydan itibaren baslicaz biz alisverise cunku hepsini birden alamayiz baska bi oda daha kurcaz birde bakalm otrma odasi
bende sabırsızım bir sürü şey baktım ama almakta istiyor insan:KK48:ben oda yapamayacağım malesef yatak odasına bir yatak alacağım kardeşimde bizle yaşadığı için bütün odalar dolu:KK48: nasibiyle gelir inşallah bebişimde ferah ferah evlere taşınmak nasip olur:KK200:

Saglik ocagindaki alet nasil bir sey canim ultrason mu var yoksa ben daha kaydolmadim da saglik ocagina gitmedim daha
Yok cnm ultrason yok küçük bi alet var karnina tutuyor diğer ucu da telsiz gibi bebeğin yerini tespit edip kalp atışını duyuyorsun bayag cızırtılı filan zaten ebe seni takıp ederken söyleyecek yapuan gerekenleri ama sen neden kayıt yaptirmadin bulunduğun sağlık ocağına bi hbr ver istersen dönüş yaparlar sana

Back