- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 28
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #7.781
Bizimde evimiz yapiliyor insllah 2 aya evime gececgim melegime evimizde guzel bi oda yapacagm hayali bile o kadar guzel ki. Allahm saglicakla kucagimizi almayi nasip etsin hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Park yatak kesinlikle çok kullanışlı canım,ben iki oğluma da park yatak almıştim tatile bile götürdük kullanışlılık olarak da çok güzel.Demonte olduğunda hiç yer kaplamıyor.
İyi düşünmüşsün cnm 1 den fazla çocuğu olanlar için bncede ideal olan park besik. bn 2 kizimda da kullandığım için perte çıktı park beşikkızlar bende de çocuk odası var ama iki katlı ranza var şimdilik 1. katta abimiz yatıyor sonra onu 2. kata çıkartcazben sadece park yatak almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşündüm
kızlar bende de çocuk odası var ama iki katlı ranza var şimdilik 1. katta abimiz yatıyor sonra onu 2. kata çıkartcazben sadece park yatak almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşündüm
ay ne güzel huzurla uyusun inşallah içindeİyi düşünmüşsün cnm 1 den fazla çocuğu olanlar için bncede ideal olan park besik. bn 2 kizimda da kullandığım için perte çıktı park beşikbu sefer geçen gün a101 e gelen bebek beşiği vardı 9 ay kadar kullanılabilecek beyaz renk çok hoşuma gitti onu aldım 1 yaşından sonra odaya geçireceğim için iyi olur diye düşündüm bu arada farkında olmadan da ilk eşyasını almış oldum bebişin
![]()
İyi düşünmüşsün cnm 1 den fazla çocuğu olanlar için bncede ideal olan park besik. bn 2 kizimda da kullandığım için perte çıktı park beşikbu sefer geçen gün a101 e gelen bebek beşiği vardı 9 ay kadar kullanılabilecek beyaz renk çok hoşuma gitti onu aldım 1 yaşından sonra odaya geçireceğim için iyi olur diye düşündüm bu arada farkında olmadan da ilk eşyasını almış oldum bebişin
![]()
ay ne güzel huzurla uyusun inşallah içinde[/QUOT
sağol cnm inş
Amin cnm inş. Dimi ne mis kokuları var bn normalde de çocuklari çok seven biri olarak yeni doğan bebeklere bayılıyorumAY NE GÜZEL BEN ÇOK HEYECANLIYIM YA bide bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim nasıl güzel kokuyor rabbim kucağımıza almayı nasip etsinherkesin aksine hiç korkmadan hemen alır koklarım o nasıl bir kokudur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Sağol canım. ..Coll79 cnm çok üzüldüm rabbim inş. Gönlüne göre verir sonuçlar iyi çıkar,en kisa zamanda tekrar gebe kalırsın
![]()
İnşallah Sağol canım. ..Ne güzel teslim olmuşsun Rabbine Rabbim inşaallah sağlıklı bir evlat nasip eder bu günleri unutturur sana
şu an odaya vs yapılan masraf o kadar fuzuli ki zaten sizlerde bilirsiniz aylarca anneye bağlı yaşıyorlar 1 yaşına bile gelse kendi odasında yatmamak için direnen kuzular var yeğenimden biliyorumdünya masraf yaptılar odasına ama 1 kere yatıramadı ablam.evlerinde hem bebek odası hem park yatak hem beşik var. salonda sadece beşikle yattı bizim sıpa içine sığamayacak hale gelene kadar kullandılar
birde şimdikiler büyüyünce kendi zevkleri olsun istiyorlar. en güzeli park yatak ya da beşik. ben büyük ihtimalle ikea beşiklerden alacağım içinde yatıp yatmayacağı mechul ama o zamana kadar fikrim değişmezse tabi
![]()
Sağol canım. ..gebelik ürünü ne demek ya?çok açıklayıcı bir rapor olmuş gerçekten. .. :/15-20 gün rapor sonucunu bekleyip bizde böyle bir cevap mı alacağız acaba :/Çok üzüldüm kuzum Rabbim sabır versintez zaman da yerini hayırla sağlıcakla doldursun bir daha yaşatmasın inşallah benimde patoloji ye gönderildi bebeğim 9+4 günlüktu sonuç olarak sadece gebelik ürünü yazıyordu
bana da hep tepki gösteriyolar sağdan soldan size bi sorayım dedim sinir oldum yaDoktorum izin verdi boyatıyorum ben sadece açıcı kullanma dedi
Oğluma hamileyken de 1,5 ayda bir dip boyası yaptırıyordum bunda da öyle
Yani bişeyler görüp söylediyse erkekte yanılma olmuyo diye okumuştum cnm kız dediklerinde genelde yanılma oluyormuş ama erkekte duymadımKızlar dün ikili testimi oldum. Kan sonuçlarım haftaya çıkıcak. Doktor cinsiyeti için tahminde bulundu, erkek gibi dedi. Önümüzdeki ay kesinleşirmiş, çok sabırsızım nasıl geçicek bir ay. Acaba yanılma payı varmıki??
Daha erken gibi geldi bana da. Sonradan farklı bişey dermi bilmiyorum ama 16. Haftadan sonra söylenenler doğrudur diyorlar. Benim bir kızım var, bi de oğlum olsun isterim açıkçası ama kısmetYani bişeyler görüp söylediyse erkekte yanılma olmuyo diye okumuştum cnm kız dediklerinde genelde yanılma oluyormuş ama erkekte duymadım
Hakkında hayırlısını gönlünden geçeni eylesin rabbimDaha erken gibi geldi bana da. Sonradan farklı bişey dermi bilmiyorum ama 16. Haftadan sonra söylenenler doğrudur diyorlar. Benim bir kızım var, bi de oğlum olsun isterim açıkçası ama kısmet