2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizimde bitti canim :) ayni anda bitirdik 🥹
Hayirli ugurlu olsun tebrik ediyorum seni arkadasim 😊
Bende seni arkadaşım bende seni 💐
Aynı anda başladık takribi aynı anda bitirdik
Üstüne birde hasta oldu öksürüyor falan bakalım nolcak bilmiyorum
Dün ilk kez 1 den sonra deliksiz uyudu kalkmadan
Ama bu gece 1 saat 15 dkdır ayaktayız yine ağlıyor gözler kapalı dalamıyor öksürüyor falan
Bakalım hastalık da biraz geçince emeklerimin karşılığını alırım inşallah biraz bizim geceler hep sıkıntılıydı çünkü

Of tam benim oğlumu tariflemişsin naptınız aynı mı hala ben cok yoruldum dün gece sinirden ağladım artık😓
Şimdi de şöyle bir sorun Var bu saatlerde uyuyor ben yanından kalkmadıktan sonra yataktan çıkmıyor uyansa da emiyor geri dalıyor ama gece uyumuyor 9 da yatırdım mesela 11 de uyanıyor sonra sabah bu saate kadar uyumuyor yeni uyudu saat sabah 6

Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl bir zamanlar buraya girince ne çok mesaj birikirdi 🥹 şimdi herkes kendi koşturmasında sanırım
Bebişlerin ilgi istemesi arttıı, çalışanlar işe döndü derken sakinledi buralar. Bende Ekim'de döndüm işe, annem bakıyor kadın akşama kadar mahvoluyor sürekli ekşın istiyor Kuzey 🙈 Çalışıp çocuk bakmak zor ya hem özlüyor insan hem hiç kendine zaman kalmıyor. Senin nasıl gidiyor😊

Şimdi de şöyle bir sorun Var bu saatlerde uyuyor ben yanından kalkmadıktan sonra yataktan çıkmıyor uyansa da emiyor geri dalıyor ama gece uyumuyor 9 da yatırdım mesela 11 de uyanıyor sonra sabah bu saate kadar uyumuyor yeni uyudu saat sabah 6
Kız bizimde öyle on gündür nerdeyse mahfoldum

X