2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar bende de çocuk odası var ama iki katlı ranza var şimdilik 1. katta abimiz yatıyor sonra onu 2. kata çıkartcaz ben sadece park yatak almayı düşünüyorum daha kullanışlı olur diye düşündüm

Park yatak kesinlikle çok kullanışlı canım,ben iki oğluma da park yatak almıştim tatile bile götürdük kullanışlılık olarak da çok güzel.Demonte olduğunda hiç yer kaplamıyor.

Park yatak kesinlikle çok kullanışlı canım,ben iki oğluma da park yatak almıştim tatile bile götürdük kullanışlılık olarak da çok güzel.Demonte olduğunda hiç yer kaplamıyor.

ÖYLE ALICAM canım koyabileceğim bi yerimde yok çünkü büyüyünce ranzada yatar abi kardeş uyusunlar ayyy ne kadar heyecan verici bi şey ya pazartesi kısmetse görücem bitanemi hemencik pazartesi olsun

İyi düşünmüşsün cnm 1 den fazla çocuğu olanlar için bncede ideal olan park besik. bn 2 kizimda da kullandığım için perte çıktı park beşik bu sefer geçen gün a101 e gelen bebek beşiği vardı 9 ay kadar kullanılabilecek beyaz renk çok hoşuma gitti onu aldım 1 yaşından sonra odaya geçireceğim için iyi olur diye düşündüm bu arada farkında olmadan da ilk eşyasını almış oldum bebişin

şu an odaya vs yapılan masraf o kadar fuzuli ki zaten sizlerde bilirsiniz aylarca anneye bağlı yaşıyorlar 1 yaşına bile gelse kendi odasında yatmamak için direnen kuzular var yeğenimden biliyorumdünya masraf yaptılar odasına ama 1 kere yatıramadı ablam.evlerinde hem bebek odası hem park yatak hem beşik var. salonda sadece beşikle yattı bizim sıpa içine sığamayacak hale gelene kadar kullandılar birde şimdikiler büyüyünce kendi zevkleri olsun istiyorlar. en güzeli park yatak ya da beşik. ben büyük ihtimalle ikea beşiklerden alacağım içinde yatıp yatmayacağı mechul ama o zamana kadar fikrim değişmezse tabi

ay ne güzel huzurla uyusun inşallah içinde

AY NE GÜZEL BEN ÇOK HEYECANLIYIM YA bide bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gittim nasıl güzel kokuyor rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

BİZ sene oldu canım almışken ranza olsun dedik ilerde iki kardeş yatar diye düşündük 2 ayrı odam yok çünkü bi süre yanımda yatar sonra abisinin yanına gönderirim

Sağol canım. ..gebelik ürünü ne demek ya?çok açıklayıcı bir rapor olmuş gerçekten. .. :/15-20 gün rapor sonucunu bekleyip bizde böyle bir cevap mı alacağız acaba :/

Kızlar dün ikili testimi oldum. Kan sonuçlarım haftaya çıkıcak. Doktor cinsiyeti için tahminde bulundu, erkek gibi dedi. Önümüzdeki ay kesinleşirmiş, çok sabırsızım nasıl geçicek bir ay. Acaba yanılma payı varmıki??

Yani bişeyler görüp söylediyse erkekte yanılma olmuyo diye okumuştum cnm kız dediklerinde genelde yanılma oluyormuş ama erkekte duymadım

Yani bişeyler görüp söylediyse erkekte yanılma olmuyo diye okumuştum cnm kız dediklerinde genelde yanılma oluyormuş ama erkekte duymadım
Daha erken gibi geldi bana da. Sonradan farklı bişey dermi bilmiyorum ama 16. Haftadan sonra söylenenler doğrudur diyorlar. Benim bir kızım var, bi de oğlum olsun isterim açıkçası ama kısmet

Daha erken gibi geldi bana da. Sonradan farklı bişey dermi bilmiyorum ama 16. Haftadan sonra söylenenler doğrudur diyorlar. Benim bir kızım var, bi de oğlum olsun isterim açıkçası ama kısmet
Hakkında hayırlısını gönlünden geçeni eylesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…