2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ay maşallah subhanallah canım ya ne güzel mucizelerimiz var içimizde:KK200: hareket kısmına takılma canım zaten seğirme gibi eller ayaklar oynuyor daha. foto yan duruyor ve yakınlaşmıyor o nedenle nub falan göremedim ama erkeğe benzettim:KK48:
Kuyrugu sordum bende doktora nub teorisini filn syledim herseyi olusmus artik kuyruk kaybolmus cok erken daha cok kucuk dedi ama biz tahmin sorunca soyledi bakalm bisey banada cok degisik geldi kesenin sekli kese sekline gorede tahmin oluyomus ya bakalm cinsiyetler ayni cikacakmi

canım çok üzüldüm Rabbim kısa zamanda inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
İnşallah bile diyemiyorum canim. .Eğer mol gebelik çıkarsa bir sene boyunca gebe kalmak yok dedi Dr lar.yaş olacak 40 ://üstelik en az %10 tekrarlama riski varmış :((( Artık bu yastan sonra ve bu riskle denemeyiz sanırım:((
Rabbim sizlere ve bebislerinize sağlık sıhhat versin sagolun...

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun zor bir süreç çoğumuz yaşadık bu durumu umudunu kaybetme Rabbime sığın başka türlü atlatılmıyo çünkü
Sağolun canlar Desteğiniz için. ..Rabbimin bir bildiği vardır elbet sebepsiz değil hicbirsey. ..Rahman ve Rahim olan Rabbime sığındım. .. :KK200:

Gunaydin kizlarrr yazmiyorum ama hergun takip ediyorum sizi gizli takipcilernzdenim:halay: bizimde dun kontrolumz vardi cok sukur herseyimiz iyi elleri ayaklari olusmus 2 hafta sonrasi icinde 2li test icin cagirdi buarada 11+0 bugun ama bisey sorcam kizlarrr hic hareket ediyor filan demedm bende doktora gitmedm cikolata atmistm agzima harektlwrini goruruz belki diye sizce bu normalmi bide dunku fotografimizi ekliyorm bi tahmin bekliyorm herkesten cinsiyet icin sonrada doktorumzn tahminni soyleyecegim :anneadayı::anneadayı:Eki Görüntüle 1984300
Oy masaAllah kuzucuga :) canım bana sanki erkek gibi geldi :)

Merhaba arkadaşlar. ..uzun zaman sonra güzel haberlerle gelmek isterdim ama maalesef bebeğimi dün kürtajla aldılar. ..çok Üzgünüm :''''(((((
İçgüdüsel bir hissiyatla özele kontrole gitmiştim ;bebeğim büyümüş gelişmiş fakat kalbi durmuş :''((( plasenta olması gerektiği gibi değil dedi Dr lar.mol gebelik şüphesi üzerinde duruyorlar. 15 gün sonra patoloji raporunu alacağız. Bizim gibi bebeğini kaybeden arkadaşlar patoloji sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.
Bize sağlıkla kucağınıza almak nasip olmadı. Rabbim size sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah. ..
Çok üzüldüm kuzum Rabbim sabır versin :( tez zaman da yerini hayırla sağlıcakla doldursun bir daha yaşatmasın inşallah benimde patoloji ye gönderildi bebeğim 9+4 günlüktu sonuç olarak sadece gebelik ürünü yazıyordu

bu arada keselerimiz aynı şekilde benimde böyle ay şeklinde ilk görünce ay doğmuş içimde demiştim hep yuvarlak ya da değişik şekilli internette gördüğüm keseler:KK70:

Kuyrugu sordum bende doktora nub teorisini filn syledim herseyi olusmus artik kuyruk kaybolmus cok erken daha cok kucuk dedi ama biz tahmin sorunca soyledi bakalm bisey banada cok degisik geldi kesenin sekli kese sekline gorede tahmin oluyomus ya bakalm cinsiyetler ayni cikacakmi

benim de en son gittiğimizde hilal formu diyebileceğim şekildeydi kese. onun şeklinden cinsiyet çıkarılabiliyor muymuş kine hmmm :KK9:

Coll79 Coll79 canım Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm
İnşallah mol gebelik değildir kötü düşünme inşallah hayırlı sonuçlar alırsın allah diğer evladına sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin

ay bizimkiler cingar çıkarır biz bebeği görmeye geldik getirin diye. birde bizde adet bebek illa dua okuyanların elinde dolaştırır herkes dua okur üfler yüzüne:sinirli:bak yaram deşildi valla:KK43:

valla şekerim bu konuda hassasım biraz ben çıkartmamıştım bu sefer ne olur bilemedim :D ben küçük doğdu enfeksiyona açık çıkartmıyorum dedim sıyrıldım için içinden :D korkun benden :D

visnelikurabiye visnelikurabiye nub dedikleri şey kuyruk değil de genital organın oluşum aşamasındaki ilk hali diye biliyorum ben. Yani bebeklerin bacaklarının arasında bi çıkıntı oluyor başta. Bu çıkıntının omurgaya olan açısına göre cinsiyet tahmininde bulunmaya nub terorisine göre tahmin etmek diyorlar. Erkek bebeklerde 30' açı oluyorken kız bebeklerde paralel oluyormuş.

Merhaba kızlar,dün bebeğin kalp atım hızını sordum Dr 165 dedi.cinsiyet tahmini nasıl oluyordu kalp atış hızına göre hatirlayamadim

Back