Teşekkür ederim tatlım, bende koku hassasiyeti,ağızda kötü tat hiç olmadi, akintim çok az, bulantim da tam oldu diyemem, böyle bi an yaa acaba midem mi bulaniyo benim diye düşünüp sonra normal hayatıma devam ettim ilk haftalarimda (garip bi tanim oldu sanki), şu bu dediğim5-6. Haftalarda oldu zaten sonra sıfır bulantı.. Ilk haftalarimda aşırı gaz ve şişkinlik oldu ama şimdi göbeğim yumuşadı daha normale döndüm.. Göğüslerim de yaklaşık 1.5 haftadır falan yumuşacık, sadece uçlarına dokunursam ufak bi sızlama oluyor.. Şu an tek sıkıntım aslında sivilcelerim.. 4. Haftada bir başladı, yüzüm felaket halde, boynumda ve ensemde var ve acıyorlar.. Sürekli birileri geciyo yerine yenisi çıkıyo.. İşte bende durumlar boyle arkadaşım.. Hi bu arada benim de 6. Haftanin içindeyken kanamam oldu 2 defa, ve bildiğin kırmızı kan şeklinde öyle lekelenme falan değil.. İlaç kullandım, 1 gece hastanede kaldım serumdu iğneydi derken çok şükür kanama alani vardi ama geçti, sonra 2 hafta vajinal ilaç kullandım ve bi daha tekrarlamadi neyse ki.. Canım senin de lekelenmen varmış ama içini ferah tut, imkanin varsa bol bol yat dinlen.. İlaç kullaniyo musun?
Amma yazdim yaa..